- Πόντοι
- 16
Ωραία που θα περάσω να σας ακούω να μιλάτε για κσύλα και για άκτιβ vs. πάσιβ... ;Dfunky_bassman είπε:3 μπασίστες κι ένας ντράμερ... Μια χαρά 8)
Ρε οι μπασίστες είναι λαρτζ άτομα... Προτιμάνε να μιλάνε για blondes vs brunettes!!!Haris είπε:Ωραία που θα περάσω να σας ακούω να μιλάτε για κσύλα και για άκτιβ vs. πάσιβ... ;D
Και Maple vs Rosewood ταστιέρες φίλος ;DHaris είπε:Ωραία που θα περάσω να σας ακούω να μιλάτε για κσύλα και για άκτιβ vs. πάσιβ... ;D
Μου χάλασες το υπονοούμενο... :-\Terry RoscoeBeck5 είπε:Και Maple vs Rosewood ταστιέρες φίλος ;D
Μην ανησυχείς βρε... Θα έρθουν και οι... μπαρμπάδες κιθαρίστες- θα έχουμε ποικιλία στη συζήτηση ;D ;D ;D (τρέμολα, λεβιέδες, ελατήρια)Haris είπε:Ωραία που θα περάσω να σας ακούω να μιλάτε για κσύλα και για άκτιβ vs. πάσιβ... ;D
Το κάνεις όλο και καλύτερο. Τρελό κέφι λέμε! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μην ανησυχείς βρε... Θα έρθουν και οι... μπαρμπάδες κιθαρίστες- θα έχουμε ποικιλία στη συζήτηση ;D ;D ;D (τρέμολα, λεβιέδες, ελατήρια)
Χάρη μην ανησυχείς ρε συ... Θα αναλύσουμε κυρίως τη νέα γενιά (που το έχει παρακάνει με τα σορτσάκια) και το πόση η μπύρα μπορεί να καταναλωθεί εύκολα και γρήγορα... Αν κι εσύ είσαι του ουισκιού αν θυμάμαι καλά...Haris είπε:Το κάνεις όλο και καλύτερο. Τρελό κέφι λέμε! ;D
Τι να σου κάνω, που οι τομαροκρούστες του Noiz θέλουν ειδική πρόσκληση για να μας τιμήσουν με την παρουσιά τους; ;DHaris είπε:Το κάνεις όλο και καλύτερο. Τρελό κέφι λέμε! ;D
Τίποτα δεν έχει παρακάνει. Μια χαρά είναι. ;Dfunky_bassman είπε:Θα αναλύσουμε κυρίως τη νέα γενιά (που το έχει παρακάνει με τα σορτσάκια)
Now you're talking!funky_bassman είπε:Χάρη μην ανησυχείς ρε συ... Θα αναλύσουμε κυρίως τη νέα γενιά (που το έχει παρακάνει με τα σορτσάκια)
Μωρέ αυτή μια χαρά είναι. Εγώ δεν είμαι, που από τα κρύα ντους κοντεύω να πάθω πνευμονία καλοκαιριάτικα!Τίποτα δεν έχει παρακάνει. Μια χαρά είναι. ;D
Α καλά αυτό δεν θέλει πολύ κλικ κλικ.Τα γαλλικά και το πιάνο τι να κλάσουν μπροστά στο πιτόγυρο και την τσικουδιά; ;DHaris είπε:Ωραία που θα περάσω να σας ακούω να μιλάτε για κσύλα και για άκτιβ vs. πάσιβ... ;D
Le RoiCostas Siachamis είπε:Μιας και αύριο είναι η ημερομηνία του γεγονότος, να οριστικοποιήσουμε τοποθεσία, ώρα, σχετικούς συνδέσμους της τοποθεσίας;