- Πόντοι
- 198
Τον ταχυδρομικό κωδικό γιατί τον έβαλες;audiokostas είπε:Le Roi
Παπανικολή 18,
Χαλάνδρι 15127,
Αθήνα
Όποιος δεν έρθει, να στείλει τουλάχιστον κανένα γράμμα; ;D
Τον ταχυδρομικό κωδικό γιατί τον έβαλες;audiokostas είπε:Le Roi
Παπανικολή 18,
Χαλάνδρι 15127,
Αθήνα
Κανά έμβασμα;Haris είπε:Τον ταχυδρομικό κωδικό γιατί τον έβαλες;
Όποιος δεν έρθει, να στείλει τουλάχιστον κανένα γράμμα; ;D
Haris είπε:Όποιος δεν έρθει, να στείλει τουλάχιστον κανένα γράμμα; ;D
Και το παπόρο ρε τσιφούτι με 3 Ε το 2ωρο στο μπλου σταρ ;D ;D ;DΚαλό ταξίδι ,καλά να περάσειςNikolas είπε:Και όπως πάντα, ο ηλίθιος (εγώ) δε θα έρθει. Είμαι στο πλοίο για Σύρο (φεύγει σε κανά μισάωρο). Ευτυχώς ο Πειραιάς έχει τσάμπα wifi!![]()
Κουράγιο ρε φίλε.Nikolas είπε:Και όπως πάντα, ο ηλίθιος (εγώ) δε θα έρθει. Είμαι στο πλοίο για Σύρο (φεύγει σε κανά μισάωρο). Ευτυχώς ο Πειραιάς έχει τσάμπα wifi!![]()
funky_bassman είπε:Δεν είναι και τεράστιο... Θα μας δεις... Μία παρέα από 40αρηδες και ένας πιτσιρικάς με τζίβες!!!![]()
Εγώ είμαι ευγενικός κύριε!!!LK είπε:![]()
![]()
40άρηδες ήταν πριν 10-15 χρόνια... ;D ;D ;D ;D ;D
ΜπααααααLK είπε:40άρηδες ήταν πριν 10-15 χρόνια... ;D ;D ;D ;D ;D
που διπλα του θα ειναι ενας καραφλος πιτσιρικας με μουσια ;Dfunky_bassman είπε:Δεν είναι και τεράστιο... Θα μας δεις... Μία παρέα από 40αρηδες και ένας πιτσιρικάς με τζίβες!!!![]()
Για τον Νέστορα ήταν η μπιχτήaudiokostas είπε:Μπαααααα
Forever young ρε χασοδίκη, σε πείσμα πολλών.
Ε άμα είναι να βγω με τον πατέρα μου,που να τρέχω Γαλάτσι ;DLK είπε:![]()
![]()
40άρηδες ήταν πριν 10-15 χρόνια... ;D ;D ;D ;D ;D
Σε παρακαλώ κοτσίδα είναι...δεν πάω με την μάζα ;DΜία παρέα από 40αρηδες και ένας πιτσιρικάς με τζίβες!!!![]()
Για μένα έλεγαStoner Jackass είπε:Σε παρακαλώ κοτσίδα είναι...δεν πάω με την μάζα ;D
Αμα σε αφήσει ο μπαμπάς σου, θυμήσου ότι είναι Χαλάνδρι.Stoner Jackass είπε:Ε άμα είναι να βγω με τον πατέρα μου,που να τρέχω Γαλάτσι ;D
Είσαι αρκετά ΑΝΤΡΑΣ για να αντέξεις την κουβέντα?Terry RoscoeBeck5 είπε:Παρακαλώ το επίμαχο τopic να τεθεί προς συζήτηση στα βραδινά θέματα ;D