Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης

marathon είπε:
...στον Μπαμπινιώτη μην βγείς...γιατί δεν σε βλέπω καλά....
Ελλλλααα μωρε τωρα δυο λαθακεια καναμαι κε αιμοις... ;D ;D ;D ;D

Πρόσεχαι παιδή μου γιατή θα κάνουν και η άλλοι λάθως  ώταν θα ηπολογίζουν τις μπήρες κε πώσες οίιπιε ο καθαίνας.

Καλά εσείς αρχίσατε τις μπύρες από τώρα?? ;D

ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Δε θυμαμαι καποια ουσιαστικη περιγραφη και των 2.

Πχ, περιοχη, πανω κατω τιμες, προσβασιμοτητα, αν εχει λαικους ηχους για λετρίτον...

Φωτογραφίες έχει κανένας να δώσει λιενξ; Ειδικά αυτό το Ληρόι δεν το βρίσκω.

Και τα δυο φαίνονται ωραια μαγαζια.

Αλλα το λε ροι ειναι και μαμω  :o

Παιδια οσοι εχετε ξαναμαζευτει και ξέρετε αποφασίστε,

οι νεοι απλα θα ακολουθήσουμε  ;D

to 75% δεν θέλει κανένα απ τα δύο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

αν η guiness εχει 4 ευρω τοτε silly wizard και γυρναω και με τα ποδια

καμαν μεν, ριβιλ δε πλεης. Εγω αυριο πρωι θα κατεβω, μετα δε θα χω ιντερνετ. Θα παιρνω τον παροιμυώδη να μου πει το μερος και δε θα το σηκωνει, bacci γουρουνια, παλιοχαρακτηρες.

Γι'αυτο ανακοινωστε το σημερα. Μερος και ωρα πλιζ, καθως και οδηγιες προσελευσης

Πάμε σιλυ αφού μέχρι τώρα έχει περισσότερες ψήφους.... Κατά τις 9?10? Πείτε μία ώρα ρε παιδιά...

blue είπε:
να παμε στο σιλυ ωστε αν μεθυσουμε να καταλαβουμε συμβολικα το Δημοκριτο. Φερτε και μαγιώ να μπούμε στον αντιδραστήρα
Να μπούμε στον αντιδραστήρα με κιθάρες κ.λπ. και να παίξουμε... Αντίδραση  ;D

ΟΚ.

Όπως αποφασίσατε λοιπόν, ας το κάνουμε.

Γύρω στις 9:30 μαζευόμαστε στο Silly Wizards.

Οι τιμές της μπύρας υπάρχουν στο site τους (και μην τις μπερδεύετε με αυτές του happy hour).

Διεύθυνση, συγκοινωνίες http://maps.google.com/maps?q=Silly+Wizards+Pub,+%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&ie=UTF8&ll=38.003332,23.81321&spn=0.075072,0.169086&sll=37.0625,-95.677068&sspn=38.554089,86.572266&vpsrc=6&t=m&z=13

Μην ξεχάσετε να ζητήσετε ξεχωριστές αποδείξεις... ;)

Και συννενοηθείτε εγκαίρως για τις κοινές μετακινήσεις.... ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back