Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης

you can count me κατα 99% in - ειτε στις 30 ειτε στις 7 <---------- προσωπικα οχι απλα με βολευει με φτιαχνει σαν πουστης ;D

σφυριξτε μερος

και οσο για τις γκομενες εγω θελω μια πιτσιρικα στα κυβικα μου - και οσο για τους "γερους" που θα παρευρεθουν να μου στειλουν p.m. να κανονισω με milfs strip poker μετα την μαζωξη ομως :D :D

Πηγε για 30 τελικα ε; Θα ηθελα κερασω εναν γυρο (πιτα) ;D

Το Blues πάντως θα έχει live unplugged (κιθάρα, φυσαρμόνικα νομίζω).

Unplugged μεν (οπότε και οι πόρτες για την αυλή ανοιχτές), live δε.

Εσείς αποφασίζετε αν σας χαλάει.

Τα στριμωγμένα μπυράδικα (όπως και το James Joyce που είχαμε πάει) δεν συνίστανται.

Το Mike's Irish έχει live.

Να ακούσουμε προτάσεις για να γίνει ένα shortlist να ψηφίσουμε για να τελειώνουμε;

audiokostas είπε:

Unplugged μεν (οπότε και οι πόρτες για την αυλή ανοιχτές), live δε.

Εσείς αποφασίζετε αν σας αρέσει σαν λύση.
Μπορούμε να τους δώσουμε κάτι παραπάνω, να τελειώσουν πιό γρήγορα?

Του δίνω μία ψήφο στα τυφλά...αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω γιατί θα παίζουν blues...

Θα μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη να παίξει και elevator-ambience προς τιμήν σου.

Πες και συ καμια εναλακτική ντε. Δεν έχω κανα συμβόλαιο με το blues (απλώς μου είναι οικείο και κοντά στο σπίτι μου). Όπου γουστάρουμε πάμε.

audiokostas είπε:
.....και όχι μονο  ;)

Μπορούμε να τους δώσουμε κάτι παραπάνω, να τελειώσουν πιό γρήγορα?
με 1000 € μάστορα  κερδίζεις  την σιωπή μας  ;D

saviola είπε:
ποσα ατομα περιπου θα μαζευτουμε?
Από το σύνολο αυτών που θα πουν ότι είναι σίγουροι, βγάλε τουλάχιστον ένα 40%.  ;)

.....και όχι μονο  ;)
Δεν το ξερα ότι είστε σεις Λευτέρη.

Αρα θα στε φουλ απαρτία χωρίς τη πρίζα απλώς;

Ναι , ναι....

α! το μπάσο θα είναι στην μπρίζα , ο μπασίστας  θα είναι άλλου.....  ;D

Ξερω εγω ενα ωραιο μαγαζι στο Πασαλιμάνι αλλα δε θυμαμαι ακριβως που ειναι ουτε πως λεγεται...Πως σας φαινεται σαν ιδεα? :)

neeq είπε:
Ξερω εγω ενα ωραιο μαγαζι στο Πασαλιμάνι αλλα δε θυμαμαι ακριβως που ειναι ουτε πως λεγεται...Πως σας φαινεται σαν ιδεα? :)
Μέσα

neeq είπε:
Το ξέρω και εγώ αλλά νομίζω ότι έχει κλείσει.

;D ;D ;D ;D

trolley είπε:
Το ξέρω και εγώ αλλά νομίζω ότι έχει κλείσει.
Δεν κλείνουν αυτά τα μαγαζιά.

Οι περισσότεροι πάνε εκεί.

Ξέρεις ....... "Δεν παίρνεις κανέναν, να πάμε πουθενά, να πιούμε τίποτα;"

audiokostas είπε:
Δεν κλείνουν αυτά τα μαγαζιά.

Οι περισσότεροι πάνε εκεί.

Ξέρεις ....... "Δεν παίρνεις κανέναν, να πάμε πουθενά, να πιούμε τίποτα;"
Ή αλλιώς.. "να κανονίσουμε να βρεθείτε".

;D ;D ;D ;D ;D

Έχει δίκιο ο trolley έκλεισε! πριν  5 χρόνια  4 μήνες 2 βδομάδες  12 ώρες  7 λεπτά  3 δευτερόλεπτα 9 δέκατα του δευτερολέπτου  7 εκατοστά του δευτερολέπτου  5 χιλιοστά του δευτερόλεπτου..... .... .....

**ΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ !!

Τόσα νέα παιδιά που γυρνάνε όλη την Αθήνα και διαβάζουν το thread και οι προτάσεις μηδαμινές.

Μου φαίνεται στο τέλος θα μαζευτούμε στο Αττικό Άλσος με τις μπύρες του ο καθένας, άντε να βρώ και κανα φορητό για να παίζει και κάτι και θα τη βγάλουμε a la προ (πολύ προ) Ευρώ εποχάς.

audiokostas είπε:
**ΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ !!

Τόσα νέα παιδιά που γυρνάνε όλη την Αθήνα και διαβάζουν το thread και οι προτάσεις μηδαμινές.
Ανεργία αδερφέ. Για να γυρνάς την Αθήνα θες λεφτά.

audiokostas είπε:
**ΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ !!

Σου είπα ρε Κώστα... Είναι 2 στην Ν.Φ. Το Lancelot και το Σαν Άλλοτε... Μετά είναι η φθηνή λύση των Εξαρχείων αλλά δεν ξέρω αν γουστάρετε... Μετά παίζει το Beer Academy στην Αγία Παρασκευή... Πολύ καλή φάση είναι το Καφενείο στην Πανόρμου...

funky_bassman είπε:
Σου είπα ρε Κώστα... Είναι 2 στην Ν.Φ. Το Lancelot και το Σαν Άλλοτε... Μετά είναι η φθηνή λύση των Εξαρχείων αλλά δεν ξέρω αν γουστάρετε... Μετά παίζει το Beer Academy στην Αγία Παρασκευή... Πολύ καλή φάση είναι το Καφενείο στην Πανόρμου...
Μια απέχθεια στα Beer Academy την έχω να μη πω ψέμματα.

Απ' όσο έχω καταλάβει, για την πλειονότητα, το μετρό είναι προϋπόθεση.

Κάνω λάθος;

Εγω καταθετω τις προτασεις μου.

Βronco Κηφησια - Ροκαδικο Μπυραρία (παω 2-3 φορες την εβδομαδα να πιω την μπυριτσα μου με 3,5€ που εχει την carib).

L'ambassador Mαρουσι - Μπυραρία Εστιατόριο

Καλα περι beer academy δεν το συζυτω καν γιατι ειναι καθαρα φαγητο.

Και στα δυο επειδη ειναι μικρα ο κοσμος ειναι ορθος απο εξω με τις μπυρες στο χερι.

Και τα δυο 500ml μπύρα 5-6 €

Για φαγητό δεν, να μαζευτούμε φαγωμένοι  :-X

Trending...

Νέα θέματα

Back