Σαν τα θύματα που χαν κάνει μόδα "τα ποτάδικα" στη Μαβίλη πριν καμπόσα χρόνια.saviola είπε:Βronco Κηφησια - Ροκαδικο Μπυραρία (παω 2-3 φορες την εβδομαδα να πιω την μπυριτσα μου με 3,5€ που εχει την carib).
Ναι ντεγια γκαζι ή θυσειο δεν εχω ακουσει προτασεις ακομα?
Εκεί κάτω υπάρχει και το Rockwood ............... πάλι.τωρα που ειπες εξαρχεια - θυμαμαι ενα μαγαζι ροκαδικο του κερατα...revenge of rock λεγοταν - ισχυει ? κανει ? αν θυμαμαι καλα ειχε μονο μπαρα και ορθια τραπεζια.......
Η στάση Νομισματοκοπείο δεν είναι ακριβώς δίπλα αλλά απέχει 1 τεταρτάκι με τα πόδια. Στη δε επιστροφή είναι και ελαφρώς κατηφόρα (πολύ βολικό μετά την 3η-4η μπίρα).audiokostas είπε:Αμα δεν παίζει το μετρό σαν προϋπόθεση, το Silly Wizards τελικά δεν ήταν άσχημο την προηγούμενη φορά.
ΧΑΧΑ καλοsfaku είπε:Στη δε επιστροφή είναι και ελαφρώς κατηφόρα (πολύ βολικό μετά την 3η-4η μπίρα).
...έκλεισε...και γλυτώνουμε και από τον lgbesios ;D ;Daudiokostas είπε:το Silly Wizards
Αυτοί που έχουν οχήματα ίσως να μπορούν να βοηθήσουν!neeq είπε:1) Απορια: Με αυτο που ανεφερε ο Σαβιολα, ως καλη τιμη τα 5-6€ για 500ml, συμφωνειτε όλοι? Εγω στα 3,5 αρχιζω να τσιναω...όχι ότι το κάνω θεμα, απλα θελω να δω τι θα περιμενω...
2) Καλό θα είναι να μην ειμαστε στου διαολου τη μανα απο κεντρο, για να μπορεσουμε να φύγουμε καπως οσοι δεν εχουμε οχηματα. Οκ για 1500 μετρα απο τη σταση νομισματοκοπείο, αλλα αμα δεν εχει μετρό εκεινη την ωρα, τι να την κανουμε τη σταση?
3) Κατα 99% θα ερθω![]()
στην πλακα εννοεις και να πλακωθουμε και στις ποικιλιες - αλλα ακομα και εκει υπαρχει το "ακουσω" γιατι καπου περιφερεται ενας "και καλα" ροκερ των 80's και τραγουδαειyannis37 είπε:εχουμε ανάγκη να παμε να ακουσουμε ντε και καλά κάτι?
πάμε στους διοσκουρους (πάνω) στο μοναστηρακι να πλακωθουμε στα μπυρονια![]()
+1yannis37 είπε:εχουμε ανάγκη να παμε να ακουσουμε ντε και καλά κάτι?
-1 (και λίγο είναι) γιατί δεν προσέχεις.yannis37 είπε:εχουμε ανάγκη να παμε να ακουσουμε ντε και καλά κάτι?
Έτσι είναι, το να υπάρχει χώρος για να γίνεται άνετα rotation μεταξύ ατόμων είναι το πιο σημαντικό. Όπως επίσης να μην παίζει πολύ δυνατά μουσική για να μπορεί μια παρέα 4 ατόμων να συνομιλεί χωρίς να ουρλιάζουν ο ένας στον άλλο....audiokostas είπε:Δεν πάμε για να ακούσουμε.
Αμα πάμε και κάτσουμε, θα γνωρίσουμε τους 3-4 που θα ναι γύρω μας (αν επιλέξουμε να κάτσουμε με καινούρια πρόσωπα και δεν κάτσουμε με τους γνωστούς μας).
Ασε που δεν είναι και το καλύτερο για τα σόλο καινούρια που θα ρθουν
Ενώ σε χώρο που θα μαστε χαλαροί να κινηθούμε και να προσεγγισ(τ)ουμε ο ένας τον άλλον, θα ναι μάλλον καλύτερα.
Μη λέμε τα ίδια.......
δεν νομιζω το περιπτερο να εχει τοσο μεγαλο αποθεμα που θα χρειαστουμεSlenderSmash είπε:ας πάρουμε μπύρες απο το κοντινότερο περίπτερο... Ντροπή δεν είναι...![]()
Off topic αλλα εμενα που εχω Custom Shop Epiphone με πιανει τιποτις???ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΩ!!!!!!!!!!!!! ;D ;Dmarathon είπε:είναι αδήλωτες φίλος...εσείς με τις Custom Shop να τρέμετε...τουλάχιστον οι δικές μου έχουν τα δικά μου λογότυπα.
Φαντάζεσαι να έχεις μαΪμου Fender και να φορολογηθείς σαν κανονική?![]()
...στον Μπαμπινιώτη μην βγείς...γιατί δεν σε βλέπω καλά....alexkon13 είπε:ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΩ!!!!!!!!!!!!! ;D ;D