Backing tracks collection

Υπάρχει κάπου εδώ στο noiz που να εξηγεί διαφορές στο eq; Για noobs like me
Καλυτερα να το κανει καποιος ειδικος.

Εγω το κανω με το αυτι και εμπειρικα.

Α να πω ότι το tapping στο 2.22 δεν ξαναπαίζεται γιατί ακούμπησε η άκρη από το μανίκι της φόρμας στη χορδή και βγήκαν οι αρμονικές αυτές.

?
Πες μας σε παρακαλώ, τι φόρμα φόραγες και τι μανίκι είχε, μπας και πετύχουμε κι εμείς τις αρμονικές αυτές ?

Ο ήχος μπορεί να μοιάζει αρκετά, αλλά δεν είναι το ίδιο. Και σίγουρα όταν παίζω δεν είναι το ίδιο.

Δυο αυτοκίνητα μπορούν να σε πάνε από τον ίδιο δρόμο, με τα ίδια χιλιόμετρα. Η αίσθηση όταν τα οδηγάς κάνει όλη τη διαφορά 

Attachments

Θέση 4 σε στρατ?

Σπυρο, χαίρομαι που βλέπω να κουβαλάς «τρέλα» και ενθουσιασμό για «βόλτα», παρόλο που για δεκαετίες έχεις γράψει άπειρα «χιλιόμετρα». Πραγματικά με κανεις αισιόδοξο, ότι όλη αυτή η φάση (η συστηματική ενασχόληση) δεν είναι απαραίτητο να έχει ημερομηνία λήξεως.

(Ευχαριστούμε για το μάθημα ήχου και παιξίματος!)

Θέση 4 σε στρατ?

Σπυρο, χαίρομαι που βλέπω να κουβαλάς «τρέλα» και ενθουσιασμό για «βόλτα», παρόλο που για δεκαετίες έχεις γράψει άπειρα «χιλιόμετρα». Πραγματικά με κανεις αισιόδοξο, ότι όλη αυτή η φάση (η συστηματική ενασχόληση) δεν είναι απαραίτητο να έχει ημερομηνία λήξεως.

(Ευχαριστούμε για το μάθημα ήχου και παιξίματος!)
Neck στην prs και κομμενο στη μεση το tone pot.

Κλασσικα το preset μου απο POD 500x προσομοιωση marshall jcm800, αλλα λιγο πειραγμενο για την περισταση. Κομμενο το gain και boost compressor πεταλι.
Εψαξα λιγο τα βαθη απο το cubase για να παρω το επιθυμητό αποτελεσμα.

Ωραιο το τελευταιο για ποτακι και παιξιματακι τετοια ωρα
Φαντάστικ.

Είναι ωραίο bt για ρυθμική μελέτη οπότε έγραψα κι εγώ my two cents. Έψαχνα να φτιάξω έναν καλό ήχο αλλά είμαι κρυωμένος/μπουκωμένος και δεν κατάφερα και πολλά:

gmbt.mp3

Attachments

Trending...

Νέα θέματα

Back