Backing track από ανολοκλήρωτο άσμα-cigaret13

48/64... έ μα τά΄θελε ο κ0λ0ς σας...

Τελικά Γιώργο (Κρητικέ, διευκρινίζω γιατί έχουμε πολλούς Γιωργάδες..) είσαι παιδί συναισθηματικό!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δυο πενιές και από μένα. Πρώτη φορά παίζω 6/8 μπλουζ και με δυσκόλεψε αρκετά χρονικά (έχω καλομάθει στα 4/4).

Your browser does not support the HTML5 audio tag.

Προβολή συνημμένου 24934
Αποκτήσαμε κι άλλον αισθηματία.

Το έχει το όνομα τελικά.

48/64... έ μα τά΄θελε ο κ0λ0ς σας...

Τελικά Γιώργο (Κρητικέ, διευκρινίζω γιατί έχουμε πολλούς Γιωργάδες..) είσαι παιδί συναισθηματικό!
Πιάσε κόκκινο!

Μια ζωή irrational.

Όχι πες μου, κάνω λάθος? :classic_tongue:

Edit: Εγώ είμαι προχω φίλος.

Βάζω τρεις ντράμερ να παίζουν 12/8α ο καθένας, με χρονική υστέρηση 1/16ο ο ένας από τον άλλο. :classic_tongue:

• Haha
Reactions: pipityri
  Εγώ είμαι προχω φίλος.

Βάζω τρεις ντράμερ να παίζουν 12/8α ο καθένας, με χρονική υστέρηση 1/16ο ο ένας από τον άλλο. :classic_tongue:
 Από μπλα μπλα μπλα χορτάσαμε monsieur Στράτο....  Έργα (κλιπς)  δεν βλέπουμε....?

Όσο για τον Σπύρο.... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της!

• Like
Reactions: fusiongtr
 Από μπλα μπλα μπλα χορτάσαμε monsieur Στράτο....  Έργα (κλιπς)  δεν βλέπουμε....

Για άλλη μια φορά Φώταρε, είσαι απόλυτα σωστός.

Είπαμε να φτιάξουμε ένα ακόμα άσμα με τον Aravani και τον gmourmoul1 που να bluesοφέρνει. Άρχισα λοιπόν να γράφω κάποιες ιδέες στο reaper αλλά τελικά δεν το έχω με τα blues.... Αυτά που έγραψα μόνο blues δεν ήταν. Οπότε παράτησα το όλο project.

Νίκο και Γιώργο άρχισα άλλο κομμάτι....ετοιμαστείτε!!!

Πήρα λοιπόν 2 μέρη από τα 4 που είχα γράψει, έκοψα έραψα και τα έκανα backing track. Έβαλα κι ένα ψευτοhammond έτσι για το αλατοπίπερο και το ανεβάζω εδώ μπας και αρέσει σε κάποιο μέλος. Μην πάει χαμένο....

Τύμπανα-μπάσο, 2 κιθάρες, ένα "Hammond".

62 bpm, 6/8, Am7-Dm7-E7.

Your browser does not support the HTML5 audio tag.

Προβολή συνημμένου 24905
είδωλο. απλα.

• Haha
Reactions: cigaret13
επ!... τι γίνετ΄εδώ?...για να επανέρθει η καθεστηκυία noiz τάξις περικαλώ... ???

πολύ στα μαθηματικά μου το ρίξατε και θα μου δημιουργήσετε ψυχικά τραύματα στο παιδί...

• Haha
Reactions: fusiongtr
επ!... τι γίνετ΄εδώ?...για να επανέρθει η καθεστηκυία noiz τάξις περικαλώ... ???

πολύ στα μαθηματικά μου το ρίξατε και θα μου δημιουργήσετε ψυχικά τραύματα στο παιδί...
 Πέστα ρε πατέρα...!  Με βρήκανε μικρό, χαζό, άμουσο (μούσι έχω, από μουσική δεν σκαμπάζω...) και με κοροϊδεύουνε...

Είπα να σου κάνω τα παραπονάκια μου για να τους μαλώσεις? , αλλά με πρόλαβες!?

• Haha
Reactions: npap and fusiongtr
καλά ρε Φώτη, γένια έβγαλες, στρατό πήγες και πρέπει να τρέχει ο Νικος να σε σώζει?

Ναι, άστον λάσκα εσύ, να πηγαίνει στα ουφάδικα, αντί να μελετάει.

Μην μου πεις ότι θα του πάρεις και παγωτό ....

Ναι, άστον λάσκα εσύ, να πηγαίνει στα ουφάδικα, αντί να μελετάει.

Μην μου πεις ότι θα του πάρεις και παγωτό ....

φιλος....

μη λες αυτή τη λέξη

γιατί ο παπάρας απο το χόλυγουντ μας έφαγε στη στροφή στο διαγωνισμό με ουφάδικο θέμα.

Ωραίος, όπως πάντα..., Γεώργιε (αν και κάποιες νοτούλες σου ξέφυγαν...) αυτό μου άρεσε περισσότερο απ'το προηγούμενο, αλλά άσε την κιθάρα και άρχισε να κάνεις γαργάρες....?

Πολλες ξεφυγαν, καθως επαιζα σε πολυ χαμηλη ενταση και δεν ακουγα, αλλα δεν ηθελα να το ξαναγραψω, ουτε και να κανω διορθωσεις.  Ηταν μπαμ και κατω ?

Trending...

Νέα θέματα