bassbill είπε:Έχω και άπειρα άλλα ακόμα, μερικά και με πιστόλια στο κεφάλι μουσικών αν θέλετε να ακούσετε
Θελουμε!! ΘΕΛΟΥΜΕ !!!! ΘΕΛΟΥΜΕ!!!! ;D ;D ;D
bassbill είπε:Έχω και άπειρα άλλα ακόμα, μερικά και με πιστόλια στο κεφάλι μουσικών αν θέλετε να ακούσετε
Τώρα κακώς το τραβάω αλλά έστω και εσφαλμένα θα σου πω ότι και αυτά δεν με συγκινούν.bassbill είπε:Έχω και άπειρα άλλα ακόμα, μερικά και με πιστόλια στο κεφάλι μουσικών αν θέλετε να ακούσετε.
Κανένα δεν έχει ομοιότητες με δουλειά γραφείου.
Όχι φίλοι μου, δέν είναι δυστυχώς "άλλη μια δουλειά".
Είναι μια δουλειά δύσκολη, και πλέον και επικίνδυνη με τους ανθρώπους που την διαχειρίζονται.
Το ξαναλέω. ΙΜΗΟ μείνετε μακριά...
Ειμαι πολλα χρονια στο κουρμπετι αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα πως το πετυχαινει αυτο καποιος.georgekz750 είπε:Στο "σκυλαδικο" ο κινδυνος δεν ειναι να "σκυλεψεις" παικτικα ή ερμηνευτικα,ισα-ισα καλο ειναι να ανοιξεις τους μουσικους σου οριζοντες και σε κατι αλλιωτικο ειτε το συμπαθεις ειτε οχι. Δεν νομιζω οτι ενας μουσικος ή τραγουδιστης που εχει την ταυτοτητα του θα αλλοιωθει και θα χαθει αν παιξει κατι αλλο,οτι κι αν ειναι αυτο.
Ο κινδυνος ειναι να "σκυλεψεις" σαν χαρακτηρας και σαν νοοτροπια,και αυτο δεν εχει σχεση με τη μουσικη.
Οσοι περασαν καταλαβαινουν τι εννοω.
Καλέ μου LK απο την θέση σου ίσως είναι εύκολο να χειριστείς αυτή την κατηγορία ανθρωπων... απο την θέση του φίλου μου του Δημήτρη με το πιστόλι στο κεφάλι, δέν ήταν καθόλου εύκολοLK είπε:Τώρα κακώς το τραβάω αλλά έστω και εσφαλμένα θα σου πω ότι και αυτά δεν με συγκινούν.
Τα πιστόλια και οι τσαμπουκάδες ΕΙΝΑΙ ρουτίνα στη δουλειά γραφείου μου (καθημερινή). Εγώ μπορώ να σου αναφέρω ν φορές , που με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν , τουφεκίσουν κ.λ.π. Που μου έβγαλαν πιστόλια και μαχαίρια. Να σου πω ότι το επαγγελματικό κινητό μου τηλέφωνο το έχει ο μισός Κορυδαλλός και τα μισά Γρεβενά και 3/4 η Λάρισα.
Να σου πω και το Bottom line, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
A, και από επαγγελματική εμπειρία αν μου επιτρέπετε, όποιος τραβάει πιστόλι ή βγάζει μαχαίρι και δεν το χρησιμοποιεί….είναι κατηγορία σκυλί που γαβγίζει…..
+11111111111111bassbill είπε:Μια ζωή σχεδόν στα μαγαζιά. Δέν ήταν πάντα το ίδιο, ούτε απο συνθήκες δουλειάς, ούτε απο λεφτά ούτε απο διάθεση.... Όσο παλιότερα τόσο καλύτερα. Οι καλύτεροι μουσικοί που γνώρισα στην ζωή μου, παίζανε και συνεχίζουν να παίζουν στα σκυλάδικα. Καί σέσσιον έκανα, και αρκετή δισκογραφία, και με πολύ μεγάλα ονόματα έπαιξα. Όταν αποφάσισα να φύγω, δέν είχα μία, όχι απο τίποτα ακριβά γούστα, αλλά απο διαρκές G.A.S. ;D
Πήρα τρελλές εμπειρίες σαν μουσικός, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, έκανα φίλους ζωής, και δέν το μετανοιώνω.
Τώρα που παίζω μόνιμα με την μπάντα ( Cover band ) μή φανταστείτε κάτι το εξωφρενικό, αλλά και πάλι δέν μπορώ να καταλάβω πως άντεξα τόσα χρόνια στο σκυλάδικο με τους κακοφωνίξ...
Άν είχα άλλη μια ζωή, θα το έκανα αλλιώς. Όχι πρωινή δουλειά και μπάντα, αλλά μπάντα και μόνο μπάντα και κυνήγι του ονείρου και όπου με πάει. Σε αυτή τη ζωή όμως, έκανα άλλα....
Γνώμη μου είναι πως το σκυλάδικο σου δίνει λεφτά με αντάλλαγμα την (μουσική) ψυχή σου...
IMHO>>>> μείνε μακριά....
delta66 είπε:.... αλλα οι "μουσικοι οριζοντες" κλπ πως ανοιγονται και πως προοδευει καποιος στο σκυλαδικο?
....
Ενδιαφέρουσα η ερώτηση αλλα... Πιστέυεις οτι μια μπαντα που παίζει διασκευες pepper,kings κλπ στην Ελλάδα, έχει πιο αξιοπρεπείς στόχους απο μια κομπανία στο σκυλάδικο;miii είπε:εστω λοιπόν οτι έχεις τι μπάντα σου παιζεται peppers κτλπ και ,κινγσ οφ λεον κτλπ κτλπ
Μα ακριβώς γι αυτό το λόγο είπα δεν είναι δύσκολη δουλειά από άποψη άγχους ή σκληράδας. Κατά τα άλλα είναι ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ (μουσικά) από άποψη τεχνικής !santso 4 είπε:Το δυσκολο ειναι να φτασεις στο επιπεδο να το κανεις αυτο, που θελει ως γνωστον πολλα χρονια παιδεμα στο οργανο, τεχνικη, υφος,ρεπερτοριο κλπ. χωρια τα μπολικα λεφτα για διδακτρα - εξοπλισμο και οχι μονο. Απο αυτη την αποψη δε συγκρινεται σε δυσκολια με τον ταξιτζη - οικοδομο - σερβιτορο - περιπτερα, που μεσα σε λιγους μηνες την εχεις μαθει τη δουλεια.
Συμφωνούμε απόλυτα (έβαλα το πιστόλι στη θήκη) ;DΠαντως ενας μεγαλος κινδυνος αφορα την υγεια των αυτιων,και πρεπει να το προσεξει κανεις. Ισως ειναι απαραιτητη μια ελαφρια ωτασπιδα, γιατι το τυμπανο δεν ξαναφτιαχνεται.
Νομιζω πως ναι, αξιζει για εναν επαγγελματια μουσικο,αρκει να ειναι και λιγο αλανι στη νοοτροπια και να ειναι σε θεση να μην αλλοτριωθει. Εδω ομως ειναι πια προσωπικο θεμα του καθενος και δε χωρανε πια γενικες τοποθετησεις.
ΜΕΓΑΛΕ!!! ;DLK είπε:.... το επαγγελματικό κινητό μου τηλέφωνο το έχει ο μισός Κορυδαλλός και τα μισά Γρεβενά και 3/4 η Λάρισα.
...
Έγραψες ;D ;D ;Dharilatron είπε:ΜΕΓΑΛΕ!!! ;D
Αυτό είναι σαν να σου λέει γιατρός "... οι μισοί μου ασθενείς είναι στο Α' νεκροταφείο και οι άλλοι μισοί το Β'... "![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;Dharilatron είπε:ΜΕΓΑΛΕ!!! ;D
Αυτό είναι σαν να σου λέει γιατρός "... οι μισοί μου ασθενείς είναι στο Α' νεκροταφείο και οι άλλοι μισοί το Β'... "![]()
+123456789freerock1974 είπε:Αν πεινανε τα παιδακια σου,ναι αξιζει.Αλλιως..μακρια.
Αλλοτριωση,ψυχοφθορα κατασταση...
Εκτος αν το δεις σαν εμπειρια,κι εχεις την πολυτελεια να την κανεις(να φυγεις) οποτε θες,οποτε βουρ.
Ολα κερδος ειναι στη ζωη,ακομα και τα χειροτερα(αν κρατανε λιγο).![]()