- Πόντοι
- 16
Στην αρχική ερώτηση που άνοιξες το θέμα θα σου απαντήσω.Έχεις σκεφτεί πόσο χρόνο θα χρειαστείς για να βγάλεις όλο αυτό τον όγκο τραγουδιών που θα λες στο λαικό-τρίτο πρόγραμμα παράλληλα με τα πρώτα προγρ.?Αξίζει να το ξεκινήσεις για 100-200€ τη βδομάδα(και να μη σου αρέσει)?Εκεί σαν τραγουδιστής πρέπει να σαι γατόνι σ αυτό το ρόλο(με τον κόσμο),μπορείς να το κάνεις?και τόσα άλλα παίζουν ρόλο που μερικά αν τ αναφέρω θα μου ρίξουν πάλι κάτω το κάρμα μου.Το τελευταίο που θα με απασχόλούσε παντως είναι αν άλλαζε η χροια μου,αν και η μίμηση είναι πιστεύω μέρος του practice για κάθε μουσικό και τραγουδιστή,αλλά να μη γίνεται στο πατάρι ;Dmiii είπε:εστω λοιπόν οτι έχεις τι μπάντα σου παιζεται peppers κτλπ και ,κινγσ οφ λεον κτλπ κτλπ έχεις μια πρόταση σάν τραγουδιστη΄ς για μπουζούκια πάς η μετά θα ακούγεσαι σα το γονιδη θου κύριε ?παίζει να σιχαθείς τη μουσική?η μπόρεις να το κάνεις μόνο γιά τα φράγκα χωρίς επιπτώσεις?
Και τη μεγαλύτερη σημασία έχει το πόση δουλειά βάζουμε στις ώρες μας, γι'αυτό πληρωνώμαστε.