- Πόντοι
- 2,368
Συ ειπας..... ;DΔε ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά υπολογίζοντας ότι όλοι οι μαθητές μου σύνθεσης είναι εκτός Ελλάδας, μπορεί κάτι να έχει να κάνει αυτό!
Συ ειπας..... ;DΔε ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά υπολογίζοντας ότι όλοι οι μαθητές μου σύνθεσης είναι εκτός Ελλάδας, μπορεί κάτι να έχει να κάνει αυτό!
Πολύ καλά τα λες. Και είναι πρόβλημα ότι η μόνη επαγελλματική διέξοδος είναι να γίνεις δάσκαλος: δε γίνεται ...δουλειά και η μουσική καταντάει ένα χόμπι για μυημένους ενός κλειστού κύκλου.bassbill είπε:Άν καποιο παιδί φτάσει σε ψηλό επίπεδο και γίνει ας πούμε καθηγητής σε κάποια σχολή ή ωδείο, τότε πάλι επαγγελματίας ντράμμερ είναι.
Διαφορετικά, άς κάνει κάποιο άλλο επάγγελμα για την διαβίωσή του, και ας παίζει μουσική για την ψυχή του. Άν η μουσική τον διαλέξει, θα βγάλει και χρήματα απο αυτήν. Διαφορετικά απλά θα συμβάλλει στην μιζέρια και την κακομοιριά που φέρνουν οι συνεχόμενες ποιοτικές εκπτώσεις που συνεπάγεται η νοοτροπία του " κοιτάω μόνο πως θα βγάλω λεφτά" και όχι το με ενδιαφερει να παίζω-γράφω-απολαμβάνω-ακούω καλή μουσική...
My two cents...
Όχι ακριβώς, Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου δούλευε για πολλά χρόνια μετά την κυλοφορία του πρώτου δίσκου του ως μηχανικός στο Δημόσιο...Daytime job και μουσικός, μόνο στα παραμύθια.
γιατί θεωρείς ότι (θα) είναι δομική ανεργία; μήπως εννοείς κυκλική ανεργία;ετσι λοιπον θα σου απαντησω οτι στην Ελλαδα του 2011 (και για καμμια 30αρια χρονια το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ακομα...) γενικα δεν θα αξιζει να εισαι..επαγγελματιας σε ΤΙΠΟΤΑ μια και με δομικη ανεργια κοντα στο 30%......τα πραγματα θα ειναι δυσκολα ακομα και....χειρουργος ανοικτης καρδιας να'σαι....
πες μας και για κανα Έλληνα . 20.000 ώρες σωστής μελέτης είναι για να φτάσεις σε επίπεδο διπλώματος σε ένα όργανο χοντρικά, αν και δεν τα παίρνουμε όλοι εύκολα τα γράμματαmarathon είπε:Από την άλλη οι 20.000 ώρες μου φαίνονται υπερβολικές για να κερδίσει κάποιος το ψωμί του...2 (ακραία) παραδείγματα. Η Tal Wilkenfeld δεν είχε τόσες ώρες πτήσης και όμως...
Ο drummer των Green Day ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είχε ούτε 1000 ώρες, αυτό δεν τον εμπόδισε σήμερα να μην δουλεύει
καλά...κάντους 5 και κάνε κανα 2 live παραπάνω...μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο ;Dskantzos είπε:Με τα μαθηματικά γενικά συμφωνώ, αν και 10 μαθητές δε βρίσκεις εύκολα
Κυκλικη ειναι ηδη,θα γινει και δομικη μια η προσφορα και η ζητηση θα ειναι αναντιστοιχες για τουλαχιστον μια δεκαετια..... :'( (σκεψου ας πουμε ποσους..."επιστημονες" εχουμε και ποσες ΘΕΣΕΙΣ εργασιας υπαρχουν για αυτους)γιατί θεωρείς ότι (θα) είναι δομική ανεργία; μήπως εννοείς κυκλική ανεργία;
ρε μανια με τους GD.... ;D....Ο drummer των Green Day ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είχε ούτε 1000 ώρες, αυτό δεν τον εμπόδισε σήμερα να μην δουλεύει
και καλύτερους...ο Τρανταλλλίδης ας πούμε...που πολύ θα ήθελε ο οποιοσδήποτε Tre να παίζει (και να γράφει) έτσι μουσική.Superfunk είπε:εξω απο την πλακα..εχεις ακουσει... πολλους Ελληνες ντραμμερ στο επιπεδο του Tre? ;D
Μου αρέσει σαν παράδειγμα...πώς κάποιος κοινότυπος (και τυχερός), κάνει πραγματικότητα το American Dream ;D Κάτι σαν το lotto...ρε μανια με τους GD.... ....
να παιζει ισως (αν και συγκρινεις τραγικα διαφορετικα ειδη μουσικης...)...να γραφει δεν νομιζω (100 εκ.δισκοι ειναι αυτοι οπως και να το κανουμε... ;D,αν και τα τραγουδια τα γραφει ο Billy Joe.. )και καλύτερους...ο Τρανταλλλίδης ας πούμε...που πολύ θα ήθελε ο οποιοσδήποτε Tre να παίζει (και να γράφει) έτσι μουσική.
επισης ατυχης συγκριση (αν και εξαιρετος ντραμμερ,ουτε τα πρωτα 15 λεπτα δεν θα εβγαζε με τους GD ο Πλεσσας... ;D)Kαι ο Αντώνης ο Πλέσσας πάλι καλύτερός του είναι
Μιλάμε για επαγγελματίες drummers...νομίζωSuperfunk είπε:να παιζει ισως (αν και συγκρινεις τραγικα διαφορετικα ειδη μουσικης...)...
Θα ήθελα να δώ τον Tre να παίζει ένα λεπτό jazz ...Πολύ λέω? ;D ;Dεπισης ατυχης συγκριση (αν και εξαιρετος ντραμμερ,ουτε τα πρωτα 15 λεπτα δεν θα εβγαζε με τους GD ο Πλεσσας... )
Πέρα από την αισιόδοξη υπόθεση (βρίσκω παιδιά, έχω live, με πήρε και ο Νάκας) ο συλλογισμός δεν εμπεριέχει τις περιόδους κρίσης κατά τις οποίες (όπως και ο ίδιος γνωρίζεις) το πρώτο αγγούρι το γεύονται οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.marathon είπε:Aν και δεν έχω τα οικονομικά πτυχία του Superfunk, νομίζω ότι μερικά πράγματα είναι απλά μαθηματικά...
Ρωτάει ο φίλος vagelism εάν μπορεί κάποιος να ζήσει ως "επαγγελματίας" drummer.
Εάν υποθέσουμε ότι κάνει ιδιαίτερα, όπως ο vagelism...με 10 παιδιά από 120 ευρώ/μήνα (όπως κάπου αναφέρει), έχει ήδη 1.200 ευρώ (...μαύρα?).
Με παράλληλη απασχόληση σε ένα ωδείο, να υπολογίσουμε άλλα 500 ευρώ /μήνα? Αλήθεια πόσο πληρώνει περίπου ο Νάκας?
Με κάποια live, να μαζεύει και άλλα 500 ευρώ?
Έχουμε σύνολο 2.200 ευρώ καθαρά...Η απάντηση στους γονείς είναι...θέλετε το παιδί σας να γίνει drummer ή δημόσιος υπάλληλος?
Από την άλλη οι 20.000 ώρες μου φαίνονται υπερβολικές για να κερδίσει κάποιος το ψωμί του...2 (ακραία) παραδείγματα. Η Tal Wilkenfeld δεν είχε τόσες ώρες πτήσης και όμως...
ακριβως και επιτυχημενος επαγγελματιας ειναι παντα αυτος που ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ..... ;DΜιλάμε για επαγγελματίες drummers...νομίζω
Τον εχω δει εγω να παιζει swing με big band και μαμαει και δερνει... (εχει μανια με το swing & ειναι ισως ο δευτερος στον κοσμο συλλεκτης,μετα τον Bun E Carlos, vintage drums αυτης της εποχης... )Θα ήθελα να δώ τον Tre να παίζει ένα λεπτό jazz
Βέβαια συμφωνώ μαζί σου...αλλά έχω βαρεθεί όλη αυτή τη μαυρίλα...Πιστεύω ότι ακόμα και σε περιόδους κρίσης, η ζωή συνεχίζεται και έχει ακόμα ευκαιρίες. Από την άλλη, δες το και σαν μία περίοδο κάθαρσης.audiokostas είπε:Πέρα από την αισιόδοξη υπόθεση (βρίσκω παιδιά, έχω live, με πήρε και ο Νάκας) ο συλλογισμός δεν εμπεριέχει τις περιόδους κρίσης κατά τις οποίες (όπως και ο ίδιος γνωρίζεις) το πρώτο αγγούρι το γεύονται οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.
Δεν μίλησα για "επιτυχία" (σύμφωνα με τα δικά σου Αμερικάνικα κριτήρια...σήμερα αισθάνομαι ΚΚΕ ;D ;D)...αλλά για επαγγελματισμό και ίσως περισσότερη δεξιότητα και ταλέντο.ακριβως και επιτυχημενος επαγγελματιας ειναι παντα αυτος που ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ..... ;D
μη το κοροϊδευεις.... ΑΥΤΟ ακριβως συνεβει στην Ελλαδα κατα τη δευτερη (επι ..Τρικολαου Χαρουπη) πτωχευση της,γιατι να μη συμβει και τωρα?Στο κάτω κάτω με τόσο που λέει ο ΣΦ το 30% του πληθυσμού της Ελλάδας θα φύγει απ'την Ελλάδα σε λίγο καιρό και θα έχουμε ανεργία 0.5%!
ασε.....μη συγκρινεις τον επαγγελματισμο των GD με ΚΑΜΜΙΑ ελληνικη μπαντα..απλα..δεν υπαρχει....(απο τα 12 τους που ειναι μπαντα μαζι , σημερα ειναι 40αρηδες, νομιζω οτι εχουν κανει διακοπες....5 μηνες μαζεμενους ολους κι ολους... ;D,δουλευουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ και οχι μονο με τους GD )Δεν μίλησα για "επιτυχία" (σύμφωνα με τα δικά σου Αμερικάνικα κριτήρια...σήμερα αισθάνομαι ΚΚΕ )...αλλά για επαγγελματισμό και ίσως περισσότερη δεξιότητα και ταλέντο.
marathon είπε:Aν και δεν έχω τα οικονομικά πτυχία του Superfunk, νομίζω ότι μερικά πράγματα είναι απλά μαθηματικά...
Ρωτάει ο φίλος vagelism εάν μπορεί κάποιος να ζήσει ως "επαγγελματίας" drummer.
Εάν υποθέσουμε ότι κάνει ιδιαίτερα, όπως ο vagelism...με 10 παιδιά από 120 ευρώ/μήνα (όπως κάπου αναφέρει), έχει ήδη 1.200 ευρώ (...μαύρα?).
Με παράλληλη απασχόληση σε ένα ωδείο, να υπολογίσουμε άλλα 500 ευρώ /μήνα? Αλήθεια πόσο πληρώνει περίπου ο Νάκας?
Με κάποια live, να μαζεύει και άλλα 500 ευρώ?
Έχουμε σύνολο 2.200 ευρώ καθαρά...Η απάντηση στους γονείς είναι...θέλετε το παιδί σας να γίνει drummer ή δημόσιος υπάλληλος?
Από την άλλη οι 20.000 ώρες μου φαίνονται υπερβολικές για να κερδίσει κάποιος το ψωμί του...2 (ακραία) παραδείγματα. Η Tal Wilkenfeld δεν είχε τόσες ώρες πτήσης και όμως...
Ο drummer των Green Day ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είχε ούτε 1000 ώρες, αυτό δεν τον εμπόδισε σήμερα να μην δουλεύει