Αυτος ειναι επαγγελματιας!!!!!!!

antouan_z

Μέλος
Πόντοι
36
Αυτα ειναι τα ατυχα της ζωης....να σου λειπει ο τυλιχτης..τουλαχιστον μας προειδοποιει ο ανθρωπος...ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!!!!1

gyros.jpg

Μια μπιρα στον Old Nick........ακουω παραγγελιες...ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΝ ΤΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΤΥΛΙΧΤΗ ΜΑΡΙΝΟΥ....το απογευμα θα παω απο το νοσοκομειο...οποιος θελει να ερθει α¦ στειλει πμ...

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!

Μια μπιρα στον Old Nick........ακουω παραγγελιες...ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΤΥΛΙΧΤΗ ΜΑΡΙΝΟΥ....το απογευμα θα παω απο το νοσοκομειο...οποιος θελει να ερθει α¦ στειλει πμ...

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!
Μπράβο σέρβις! Ταχύτατο.

Συμπάσχουμε' date=' στην υγειά μας!!!

[img']http://www.larissafc.com/phpbb2/images/smiles/0002.gif[/img]

Εκ..ΤΙΛΥΧΤΗ..κε τραγωδία... Συμπάσχω ξεκινώντας από σήμερα την προγραμματισμένη μου δίαιτα.. :)

ρε παιδιά' date=' δεν καταλαβαίνω, το αστείο που είναι??[/quote']

Eχεις δικιο....ο καημενος ο Μαρινος ειναι στο κρεβατι του πονου και εμεις παιζουμε..πεστα Arpegio..(no sense of humour)!!!!!!!!!!!!

Το χιούμορ δεν αγγίζει τον μαστρο Μαρίνο (νάναι καλά ο άνθρωπος) αλλά το αφεντικό του και την γραφική από μέρους του έκθεση του γεγονότος...

ΥΓ. antouan_z ελπίζω να περνάς συχνά από το μαγαζί και να μας κοινοποιείς τις ανακοινώσεις του...η συγκεκριμένη photo έχει γίνει ήδη best seller στο net μέσω mail...

Xaxaxaxaxax... :D :o 8O !!!!!

Eτσι...ετσι Npap...θα ειμαι on line συνεχεια με το μαγαζι για περισοοτερα νεα!!!!!!

Προσεχως

Η Εγκυμοσυνη του Ψηστη

Παρεπιπτοντως Npap ....παρα πολυ καλο το αρθρο σου

Καλά Χριστούγεννα… Mr. Vai

:D :) :( :o

Θα έχει καλαμάκια όμως... :wink:
ναι , τι χρωμα τα θες?

:D

(ποτε θα μαθεται να μιλατε βρε αθηναιοι για φαγητα, σουβλακια λεγονται οχι καλαμακια.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Ελα ρε Καρνταση ......πω πω μου θυμιζεις στον Εβρο που ημουνα και με εκραζαν ολοι οι Θεσσαλονικεις για αυτο...

Οφειλω να πω πως ημουν κολλημενος με τους Βορειους..αλλα στα στρατα εκει ψηλα..εκανα τους 2 καλυτερους μου φιλους απο Αριδαια και Κορδελιο

ΞΕΦΥΓΑΜΕ.........Ο Μαρινος παιδια πληροφορηθηκα οτι εχει ξεφυγει τον κινδυνο και ειναι σε καλα χερια...........Κουραγιο τυλιχτη μου!!!!!!!!!!!

Πω πω ρε τι μου θυμίσατε...1987 επί σισμίκ, εγώ ψάρακας άρτι αφιχθέντας από το κέντρο με μια ovation αντι g3, σε σκηνή στο ποτάμι μόνος Αθηναίος με καμμια δεκαριά καρντάσια, με τους τούρκους απέναντι να κάνουν κόλπα και να παρακαλάω πότε θα τους την πέσουμε μήπως και γλυτώσω το δούλεμα...Τελικά πόλεμος δεν έγινε, τα καλαμάκια ακόμα έτσι τα ζητάω αλλά το δούλεμα έμεινε μια γλυκειά ανάμνηση όπως και η διαπίστωση με τον καιρό πως η Θεσσαλονίκη έχει μπέσα και μάγκες...

ΥΓ.Μια μπουγάτσα με...στάγερ παρακαλώ :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back