- Πόντοι
- 963
Σου είπα:Ποια ερώτηση; Δεν βλέπω κάποια ερώτηση. Όπως ξέρεις, η ερώτηση έχει σημασία.
Απόδειξη:απάντηση του Gemini με την ίδια ερώτηση
Σου είπα:Ποια ερώτηση; Δεν βλέπω κάποια ερώτηση. Όπως ξέρεις, η ερώτηση έχει σημασία.
Απόδειξη:απάντηση του Gemini με την ίδια ερώτηση
Γενικά @Trolley πρέπει να καταλάβεις ότι τα LLMs πάσχουν από confirmation bias. Δε θέλουν να σε στεναχωρούν. Είναι λάθος να προσπαθείς να μάθεις κάτι από αυτά διατυπώνοντάς το με ύφος ρητορικής ερώτησης.
To LLM έχει confirmation bias απέναντι σε μια ρητορική ερώτηση. Όχι εσύ.Είμαι Linuxάς, οπότε δεν τίθεται ζήτημα confirmation bias, δηλαδή εμένα δεν με στενοχωρεί καμία από τις δύο δυνητικές απαντήσεις.
Το προβλημα εδω δεν ειναι οτι χαλασε, συμβαινει και στους καλυτερους, ολα χαλανε.Θα προσθέσω ότι γενικότερα το να αγοράζει κάποιος ένα προϊόν που μόλις κυκλοφόρησε, ενέχει ρίσκο.
Μπορείς σε κάθε μου απάντηση να στέκεσαι εκεί που εξυπηρετεί αλλά αυτό δε θα πάει τη συζήτηση μας μακριά.Ναι, μάλιστα....
Οπότε, όλα αυτά τα χρόνια που άνθρωποι μπαίναν σε κάποιο κατάστημα και ρωτούσαν για την αξία στο να αγοράσουν οτιδήποτε, δεν απευθύνονταν τάχα σε κάποια "αυθεντία", απλά χάνανε τον χρόνο τους;
Όλες οι ερωτήσεις αυτού του τύπου προϋποθέτουν ότι αυτός που ρωτά, κατ' αρχήν αποδέχεται ότι υπάρχει αυθεντία σε αυτόν/αυτήν/αυτό που δέχεται το ερώτημα. Το αν αυτή η αίσθηση αυθεντίας θα διαρκέσει στο νου του προσώπου που κάνει το ερώτημα, σχετίζεται με το αν η απάντηση αποδειχθεί να έχει αντίκρυσμα στον πραγματικό κόσμο.
Αυτός είναι ο λόγος που γράφω πάλι και πάλι ότι περιμένω κάποιον να πει εδώ (όπου είναι μία κοινότητα ανθρώπων με κάποια ειδική σχέση με αυτά τα ζητήματα) πως όντως χρησιμοποιεί thunderbolt audio σε Windows, χωρίς προβλήματα. Αμέσως μόλις βρεθεί τέτοιο πρόσωπο, η αντίληψή μου περί αυθεντίας θα αλλάξει, να είσαι βέβαιος.
Άλλωστε, όπως επίσης έγραψα, ας δώσει ο καθένας τα χρήματά του όπου νομίζει. Εμένα π.χ. δεν θα με κάλυπτε αυτό το often στο "συμπέρασμα", και δεν βλέπω γιατί κάποιος να μπλέκει εν' έτει 2025 με τέτοια προβλήματα, να κάνει debugging και audio optimization στα Windows, εκτός αν γουστάρει ή βλέπει παράλληλα το κανάλι της Βουλής.
Δεν υπάρχει κανένα fallacy. Είναι καλύτερο σε Mac, τι να κάνουμε; Εγώ φταίω; Συγκριτικά, ναι, στο pc μαλλον είναι προβληματικό.Είναι το logical fallacy ότι επειδή είναι καλύτερο σε Apple είναι προβληματικό σε PC.
Τώρα αν μια φορά το χρόνο θες να ανοίγουμε νήμα για την ανωτερότητα του native Mac ηχού απέναντι στους ASIO drivers, μπορείς να το κάνεις
Μπορείς σε κάθε μου απάντηση να στέκεσαι εκεί που εξυπηρετεί
Και μιας που ρωτάς για εμπειρία με TB σε PC: Πριν αγοράσω το desktop είχα και laptop HP Spectre 360 με TB 3. Επίσης κανένα απολύτως θέμα, όπως κανένα θέμα δεν έχω και με το TB 4 στο desktop.
Πόσο?Ναι μωρέ, δίκιο έχετε όλοι.
Όμως σκεφτείτε ολα προσέφερε όλα όσα προσέφερε η ZenQ:
ήταν μεγάλος ο πειρασμός...
- κορυφαία ταχύτητα κάτω από 1ms latency
- δικά της zero latency fx
- δυνατότητα να κάνεις ακόμη και μικρό live με δυο όργανα, δύο μικρόφωνα κι ένα audio interface
- Όλα αυτά σε πολύ καλύτερη τιμή απ' την UA.
Δέκα - δεκαπέντε άτομα θα διαβάσουν αυτό το νήμα. Θες να έχουν και εμπειρίες σε PC με thunderbolt?Δεν υπάρχει κανένα fallacy. Είναι καλύτερο σε Mac, τι να κάνουμε; Εγώ φταίω; Συγκριτικά, ναι, στο pc μαλλον είναι προβληματικό.
Δεν θα έβλαπτε, αν γινόταν. Στο noiz (όπως και στην υπόλοιπη χώρα) υπάρχει πολύ μυθολογία γύρω από αυτά τα θέματα. Λίγη προσγείωση δεν βλάπτει. Εγώ, δεν έχω κανένα προσωπικό κίνητρο να το κάνω, έχω και τις τρεις πλατφόρμες, αλλά εργάζομαι με Linux.
Δεν έχω χρόνο για κάτι περισσότερο.
Ας ξαναπώ λοιπόν, ότι δεν θεωρώ ότι εσύ έχεις οποιοδήποτε θέμα, στην περίπτωσή σου είναι σαφές τι συνέβη, το έχουν παραδεχθεί και οι κατασκευαστές, απομένει μόνο να υπάρξει θετική έκβαση στο δίκαιο αίτημά σου να αποζημιωθείς.
Άλλοι όμως, επαγγελματίες και αυτοί, έχουν προβλήματα, όχι σαν το δικό σου, προβλήματα που έχουν (ορθά ή λανθασμένα, αυτό περιμένουμε να δούμε) με τα Windows. Αν συγκεντρώσουμε εδώ δέκα-δεκαπέντε ανθρώπους να λένε "δουλεύω με thunderbolt και όλα καλά", θα είναι ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο. Δεν είναι δα και πολύ μεγάλος αριθμός, αν μιλάγαμε για τελέ θα είχε ήδη γίνει το σώσε.
Δέκα - δεκαπέντε άτομα θα διαβάσουν αυτό το νήμα.
αν συμβαίνει κάτι άλλο
Όσον αφορά τους μύθους, ο μόνος μύθος που επιμένει είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή multimedia δουλειά στα Windows. Όλη την προηγούμενη δεκαετία που τα Mac Pro ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο παγκοσμίως, όλοι οι επαγγελματίες των multimedia σε PC δούλευαν.
Μα ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα με το Thunderbolt σε δύο υπολογιστές. Oύτε με τα Windows 10, ούτε με τα Windows 11. Ούτε με το Thunderbolt 3, ούτε με το Thunderbolt 4. Oύτε με το desktop, ούτε με το Laptop.Όλα τα παραπάνω βέβαια, δεν έχουν κάποια σχέση με το δικό σου ζήτημα, εσύ θα είχες πρόβλημα ούτως ή άλλως με την Αντιλόπη. Αλλά πραγματικά τώρα, ΔΕΝ θα φροντίσεις η επόμενη κάρτα σου να έχει ΚΑΙ USB θύρα, έτσι για το φόβο των Ιουδαίων (που λένε);