- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Όχι όλα. Ήταν ενθουσιώδης υπερβολή ανωριμότητος. Δεν έχουν όλα. Η korg είχε σε κάποια μοντέλα από το 2002 και μετά και ακολούθησε η roland. Για kurzweil δεν ξέρω αν είχαν.Δεν έχουν όλα, εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι άλλο synth από αυτά που είχα στην κατοχή μου που να έχει preview/audition για κάθε ήχο, πρώτη φορά το συνάντησα στο MODX. Δεν μιλάω για demo songs που πάνω-κάτω όλα έχουν πλέον για να δείχνουν τους ήχους και τις δυνατότητες του κάθε synth. Τέλος πάντων, αυτά είναι λεπτομέρειες, που βοηθάνε μεν αλλά δεν είναι το ζητούμενο στα synths.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις περί επεξεργαστικής ισχύς, αυτό είναι δεδομένο. Κάθε χρόνο όλα θα γίνονται και πιο ισχυρά, όπως γίνεται τόσες δεκαετίες. Σε κάποια φάση που η τεχνολογία θα έχει φτηνύνει ακόμα περισσότερο, να δεις που όλο και λιγότεροι θα ανοίγουν PC, μια και τα synths θα είναι ικανά να δουλέψουν και σαν DAW. Μια έξοδο οθόνης θα κοτσάρουν από πίσω, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν, και σχεδόν όλα θα γίνονται στο Χ dedicated όργανο -που σαν dedicated θα είναι και πιο αξιόπιστο- χωρίς την ανάγκη να συνδεθεί σε PC.
Τάδε έφη Άγιος SynthΐσιοςΠροβολή συνημμένου 47052
Τα music workstations είναι πολύ πλήρη και ισχυρά και τώρα, Το touch screen κσι η δόμηση των μενού και η γραφική αναπαράσταση είναι στο απόγειο ακόμα και στους sequencers τους και σε κάθε editor τους εσωτερικά στο όργανο. Βέβαια κάποια πράγματα στο DAW ιδιαίτερα στο καινούργιο μου με αποτρέπουν πλήρως να δουλέψω με sequencer στην εγγραφή και το edit του τραγουδιού, ο χρόνος και η ταχύτητα με το ποντίκι και η απόκριση στις αλλαγές σε εγγραφή του MIDI και audio, τα undo, redo, rearrange κλπ δεν συγκρίνονται, για να μη φλυαρώ το κλείνω. Αν τους δώσουν ένα λειτουργικό περιβάλλον με επεξεργαστικη ισχύ αντίστοιχη με υπολογιστή δεκαετίας α και ένα ποντίκι και την οθόνη που λες, θα είναι πλέον το επόμενο βήμα, πόσο να τρέχουν τα VST και ΑU. Είναι εφικτό.
Αφού ο επεξεργαστής μου τρέχει 1,5 % το πρόγραμμα και το λειτουργικό και οι απαραίτητοι drivers είναι στο idle επίσης με τη μνημη μόνο να ανεβαίνει και τη χρήση του σκληρού, μάλλον αυτό που λέμε θα είναι και το επόμενο βήμα που θα κρατήσει το hardware στο παιχνίδι αφού οι μουσικοί θέλουν τα μηχανήματα, τους εμπνέουν περισσότερο και η στροφή προς τα πίσω είναι εμφανής και δημοφιλής.