- Πόντοι
- 1,058
Καλησπέρα friends.
Μετά από 10(!!!) χρόνια, αποφάσισα να αντικαταστήσω την σαβούρα για audio interface που είχα πάρει ως νέοπας.
Λεφτά για UAD Apollo και λοιπά holy grails δεν υπάρχουν, οπότε μπαίνω στο ψητό.
Έχω βάλει στο μάτι τις παρακάτω 3:
- UAD Volt 176, έχοντας ως οδηγό το brand name, την καλή προενίσχυση, αλλά και τον ενσωματωμένο κομπρέσορα.
- SSL 2 γιατί λόγω specs φαίνεται σοβαρό value for money.
- Audient iD14, γιατί όποιον έχω ρωτήσει που την έχει λέει καλά λόγια.
Όπως καταλαβαίνετε δε θέλω να ψαχτώ ιδιαίτερα, να γράφω μια κιθάρα της προκοπής θέλω με ωραίο καθαρό DI. Αν έχει και κάνα καλό feature επιπλέον ακόμα καλύτερα. Αν δίνει και καλά plugins, καλυτερότερα.
Θα ήθελα απόψις για αυτές τις 3, ή αν έχετε κάτι διαφορετικό να προτείνετε μέχρι 200 credits Βρυξελλών.
Μετά από 10(!!!) χρόνια, αποφάσισα να αντικαταστήσω την σαβούρα για audio interface που είχα πάρει ως νέοπας.
Λεφτά για UAD Apollo και λοιπά holy grails δεν υπάρχουν, οπότε μπαίνω στο ψητό.
Έχω βάλει στο μάτι τις παρακάτω 3:
- UAD Volt 176, έχοντας ως οδηγό το brand name, την καλή προενίσχυση, αλλά και τον ενσωματωμένο κομπρέσορα.
- SSL 2 γιατί λόγω specs φαίνεται σοβαρό value for money.
- Audient iD14, γιατί όποιον έχω ρωτήσει που την έχει λέει καλά λόγια.
Όπως καταλαβαίνετε δε θέλω να ψαχτώ ιδιαίτερα, να γράφω μια κιθάρα της προκοπής θέλω με ωραίο καθαρό DI. Αν έχει και κάνα καλό feature επιπλέον ακόμα καλύτερα. Αν δίνει και καλά plugins, καλυτερότερα.
Θα ήθελα απόψις για αυτές τις 3, ή αν έχετε κάτι διαφορετικό να προτείνετε μέχρι 200 credits Βρυξελλών.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: