Ashdown

Betty The Raccoon

Μέλος
Πόντοι
36
Έχω βάλει στο μάτι τον Ashdown Fallen Angel 60w combo 212.Τον έχει ακούσει κανείς;Υπάρχει κάποιο κατάστημα εδώ στην ελλάδα που να τον φέρνει;Κανένα site να το παραγγείλω απο εξωτερικό ξέρετε;

Τους Ashdown τους έχει και ο Τρίμης εκτός από Zozef?

Θέω να πάω να ακούσω τον Fallen Angel 40...Τον έχει ακούσει κανείς? Καμιά γνώμη?

δεν ξερω γι αυτον που θελεις, παντως ακουσα τον peacemaker 40 και επαθα την πλακα μου..

Αν μένεις Αθήνα πήγαινε στην Χαριλάου τρικούπη 3 στον Τρίμη που φέρνει τις Ibanez και θα τον βρεις. Εχει τιμή καταλόγου γύρω στα 800ε. Μετρητοις γύρω στα 650ε. Είναι ο καλύτερος metal combo στα 60watt. Εχει πολύ βαριά παραμόρφωση και ωραία καθαρά. Αν μένεις Θεσσαλονίκη πήγαινε Ζοζεφ. Και στα δύο καταστήματα μπορείς να τον δοκιμάσεις. Οι ashdown fallen angel πάντως είναι τρομεροί ενισχυτές και αν προβείς σε αγορά δεν θα το μετανιώσεις. Εγώ από δευτέρα παραγγέλνω από Ζοζεφ τον Fallen Angel 180 Head

Καλημερα φιλε.

Εχω ακουσει και τον 40ρη και τον 60ρη και τους Πησμεηκερ. Δεν ειχαν κακο ηχο, μου θυμησαν πολυ τον ΧΧΧ κομπο της Πηβη. Εαν ψαχνεις κατι τετοιο δεν ειναι κακοι.

Υπαρχει ενα προβλημα ομως. Η αξιοπιστια τους ειναι ασχημη, δεν φτιαχνονται πια στην Αγγλια, ειναι ολοι κινεζικοι πλεον με τιμη ιδια με τους παλιους Αγγλικους και εχουν και ψηφιακα εφφε πανω. Φυσικα στην Ελλαδα μπορει και να πετυχεις παλιο Αγγλικο ξεχασμενο. Απλα εχω μιλησει και με το εργοστασιο και δεν τους πολυπετυχε η σειρα, γιαυτο και την πηγαν στην Κινα ως βιωσιμη φθηνη σειρα, και τωρα ασχολουνται με Καστομ ενισχυτες στο Αγγλικο εργοστασιο. Ελπιζω να βοηθησα.

Trending...

Νέα θέματα

Back