- Πόντοι
- 343
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Ρώτα τον λογιστή σου ή την αρμόδια ΔΟΥ στην οποία έχεις κάνει έναρξη να σου το επιβεβαιώσουν.Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι ισχύει για μουσικούς που έχουν κάνει έναρξη το παραπάνω.
Ρώτα τον λογιστή σου ή την αρμόδια ΔΟΥ στην οποία έχεις κάνει έναρξη να σου το επιβεβαιώσουν.Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι ισχύει για μουσικούς που έχουν κάνει έναρξη το παραπάνω.
Όχι, δεν ισχύει αυτό που έγραψες πιό πάνω.Όχι τι?
Αν έχεις κάνει έναρξη, ρώτα τον λογιστή σου.Γιατί να έχουν επιστροφή ΦΠΑ οι μουσικοί?
Γιατί να έχουν επιστροφή ΦΠΑ οι μουσικοί?
Τι δεν καταλαβαίνεις ή μάλλον τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις;Δηλαδή όλοι οι επαγγελματίες μουσικοί αγοράζουν χωρίς ΦΠΑ? Μα τι λέμε τώρα, σοβαρολογούμε? Με το ίδιο σκεπτικό όλοι οι επαγγελματίες σε οποιονδήποτε κλάδο αγοράζουν τα εργαλεία της δουλειάς τούς χωρίς ΦΠΑ επίσης. Τελικά ποιοι μένουν να πληρώσουν ΦΠΑ, οι γάτες?
Ο Φ.Π.Α. μεταφέρεται και πληρώνεται από τον τελικό καταναλωτή και μόνο από τον τελικό καταναλωτή.Τελικά ποιοι μένουν να πληρώσουν ΦΠΑ, οι γάτες?
+1000Είμαι βέβαιος ότι κάνεις πλάκα, είναι αδύνατο να μην το ξέρεις όλο αυτό.
Δεν απαντάς, όλοι οι επαγγελματίες μουσικοί αγοράζουν χωρίς ΦΠΑ, ναι ή όχι? Και αν ναι, γιατί?Τι δεν καταλαβαίνεις ή μάλλον τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις;
Οι μουσικοί δεν θεωρούνται "τελικοί καταναλωτές"?Ο Φ.Π.Α. μεταφέρεται και πληρώνεται από τον τελικό καταναλωτή και μόνο από τον τελικό καταναλωτή.
Εντάξει τότε, συγγνώμη. Γι'αυτό δεν τα καταλαβαίνεις αυτά, λογικό. Συγγνώμη και πάλι.Όχι.
Οι μουσικοί δεν θεωρούνται "τελικοί καταναλωτές"?
Γνωστά όλα αυτά, σε έμπορο μιλάς. Για τους επαγγελματίες μουσικούς είναι η απορία, και αν θεωρούνται και αντιμετωπίζονται το ίδιο ρωτάω.Μπορώ να αγοράσω ένα laptop ως ιδιώτης (οπότε θα μου κόψουν απόδειξη λιανικής και θα πληρώσω Φ.Π.Α.), ή ως επιχείρηση (οπότε θα μου κόψουν τιμολόγιο πώλησης, θα πληρώσω Φ.Π.Α. και τον επόμενο μήνα η Εφορία θα μου επιστρέψει το ποσό του Φ.Π.Α.).
Γι'αυτό νόμιζα ότι κάνεις πλάκα.σε έμπορο μιλάς
Για τους επαγγελματίες μουσικούς είναι η απορία
Μπορεί να τα αρνηθεί όλα διότι θα νομίσει ότι θες να του τη πέσεις για να πάρεις το Μονταζ φθηνότερα.Κάτσε θα ρωτήσω αργότερα έναν κολλητό που παίζει με μια πολύ γνωστή "φίρμα" εδώ και χρόνια να δούμε τι θα μου πει...?