Arturia keystep vs Behringer swing

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Είμαι ανάμεσα στα δύο, κυρίως γιατί είναι μικρά και το βασικότερο έχουν midi out και όχι μόνο usb.
Να πάω στον κλώνο της behringer ή στο "κανονικό" το arturia;

Είμαι ανάμεσα στα δύο, κυρίως γιατί είναι μικρά και το βασικότερο έχουν midi out και όχι μόνο usb.
Να πάω στον κλώνο της behringer ή στο "κανονικό" το arturia;
Εξαρτάται. H επιλογή θα μπορούσε να βασιστεί ουσιαστικά στη σύγκριση των λειτουργιών, του πλήθους των δυνατοτήτων arpeggio, sequencing, chord, cv functions, patterns, scale, clock sync, transport, octave, midi part κλπ., το συνοδευτικό software και το integration με αυτό και λόγους υποστήριξης και αισθητικής.

Αν ο κλώνος είναι ίδιος ακριβως, στην ποιότητα του clavie, στην αίσθηση των κουμπιών, στην απόδοση των λειτουργιών, του aftetouch κλπ.,

Αν όλα αυτά σε ενδιαφέρουν, γιατί αυτά είναι για να οδηγήσουν τα πάντα από hardware και software, hardware σε μορφή rack κλπ επέλεξε ανάλογα.

Αν το behringer είναι φθηνό και ποιοτικό πάρε αυτό.
Το arturia ειναι πιο όμορφο για εμένα.
To behringer είναι πιο άσχημο, δεν τα έχω ψάξει, με την εμπειρία μιλάω, αλλά εκ πρώτης όψεως ενώ είναι ασχημόπαπο 😄 έχει πιο πολλά κουμπάκια.

Δεν ξέρω για τις άλλες λειτουργίες που ανέφερα πιο πάνω, αλλά αν ειναι κλώνος, λογικά θα τις έχει.

Το Arturia το δουλεύει παρά πολύς κόσμος είναι σίγουρα εγγύηση για μένα μιας και έχω μια γνώμη από προσωπική λειτουργία στα controllers της Arturia keylab essential mk3 και minilab 3.
Με το Arturia θα πάρεις και το software Analog lab intro

Το άλλο δεν το έχω δει ποτέ απο κοντά και δεν έχω άποψη σίγουρα όμως ποιοτικά ας πούμε τα πλήκτρα του Arturia δεν θα τα έχει.

Αυτά από μένα, αν το έχει όμως κάποιο παλικάρι το Behringer Swing και υπάρχει κάποιο μέτρο συγκρίσεις ας μας το πει.

Πήρα το arturia τελικά για 3 λόγους:
1. Ο Νακας το έχει φθηνότερα από Θωμά 121,00 ευρώ ο Νακας και 138 , 00 ο Θωμάς.
2. Ο Νακας κάνει 6 άτοκες και
3. Το behringer δεν ήταν πουθενά διαθέσιμο, ούτε στον Θωμά.

Πήρα το arturia τελικά για 3 λόγους:
1. Ο Νακας το έχει φθηνότερα από Θωμά 121,00 ευρώ ο Νακας και 138 , 00 ο Θωμάς.
2. Ο Νακας κάνει 6 άτοκες και
3. Το behringer δεν ήταν πουθενά διαθέσιμο, ούτε στον Θωμά.
Κλαοριζικο φίλε LK θα το ευχαριστηθείς (y)

Trending...

Νέα θέματα

Back