koraxprs είπε:
θα επιχειρήσω έναν ...κιθαριστικό παραλληλισμό ;D που θα δείξει αν είναι εύστοχος ή όχι.
Ο παραλληλισμός σου, δεν θα μπορούσε να είναι πιο "άστοχος" ;D αλλά πολύ χρήσιμος για να πώ 2-3 πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.
Εξηγούμαι γιατί είναι άστοχος...
Δίνεις ένα παράδειγμα ενισχυτή, σε ένα άνθρωπο που ΔΕΝ έχει συνηδειτά ενισχυτή, ΔΕΝ τον χρειάζεται για να παίζει μουσική και ακόμα, όταν βλέπει κάτι τέτοια
--- It's Uncle Larry Again!
Κιθάρα καρφί στην κάρτα ήχου --> Waves GTR3...
...τονώνεται ακόμα περισσότερο το ηθικό του έναντια στους πολλούς. Με λίγα λόγια προσπάθησες να πουλήσεις πάγο στους Εσκιμώους ;D ;D
Κάτι τέτοιο πιστεύω, έχετε "πάθει" και με το IPad. Μπερδεύετε το κοινό που η Apple το απευθύνει
Πάμε τώρα στα παραδείγματα, υπό μορφήν ερωτήσεων, που νομίζω, ότι θα σας βοηθήσουν να δείτε τη δική μου οπτική γωνία. Προφανώς και δεν υποστηρίζω ότι έχω δικαιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
1) Μια μάνα με νεογέννητο, τι συσκευή θα έπερνε? Ipad, Lenovo Ideapad U1 ή HTC Touch HD II
(Οι συγκεκριμένες συσκευές, δεν συγκρίνονται (κατ εμέ) αλλά τις βάζω γιατί τις αναφέρατε)
2) Η γιαγιά σου, πιά από τις 3 συσκευές θα χρησιμοποιούσε πιο εύκολα?
3) Εάν πάρουμε 3 άτομα με μηδενικές γνώσεις τεχνολογίας και τους δώσουμε μία από τις παραπάνω συσκευές (στον ένα το Pad, στον άλλο το Lenovo κλπ), μπορείτε να προβλέψετε την επόμενη αγορά τους?