Φαντάζομαι τα έχετε δει αυτά:marathon είπε:...και χωρίς flash!!
Apple has posted record revenues and income over the past three months despite iPad sales falling short of expectations...sold 4.2 million iPads, one million fewer than predicted...shares in Apple fell yesterday over the missed forecast for iPad sales
σιγά μην σου χρωσταω μπύρες...μην διαβάζεις ότι σε συμφέρει...το κάτω όριο που είχε βάλει, το έπιασε για πλάκα...marathon είπε:Θα τον πιάσει τον στόχο των 3.500.000 τεμαχίων ο φούστης (δεν τον είχα)...
Θα ξεθάβω και εγώ που και που το θέμα για τον φίλο μου τον Odisodis13 είπε:Ξεθαβω το θεμα, επειδη ετυχε να διαβασω σημερα ενα ενδιαφερον αρθρο.
Απο οτι φαινεται, η Apple επεσε εξω στην ιδια της την προβλεψη σχετικα με τις πωλησεις του iPad. Φαινεται υπαρχουν παραπανω ανθρωποι που πραγματικα δε βλεπουν το λογο υπαρξης του συγκεκριμενου προιοντος...![]()
Eγώ πάντως, αν και είμαι mac, δεν δίνω με τίποτα τα λεφτά που κάνει σήμερα...τώρα για τη φιλοσοφία ΟS...δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη...να κουνάς το δάκτυλο θέλει ;DJasemeister είπε:btw, εδώ και χρόνια θέλω tablet αλλα δε θέλω να μπω στη διαδικασία διαφορετικής φιλοσοφίας OS. Αν ήμουν τώρα φοιτητής και είχα mac θα το είχα τσιμπήσει οπωσκαιδήποτε το tabletάκι.
Πραγματικά οι αγορές είναι απίστευτα σκληρές...ο τύπος πούλησε 4,9 μύρια συσκευές και όχι 5 μύρια και οι αγορές τον τιμωρούν....Jasemeister είπε:Εν τω μεταξύ μάλλον κάποιο σχετικό publicity stunt εξαιτίας της πτώσης αυτής
Και η εξαιρετική ανακοίνωση της Apple που θα θυμόμαστε για πάντα και θα αλλάξει τη ζωή μας δραματικά είναι... ότι η μουσική των Beatles είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά στο λατρεμένο μας iTunes!Jasemeister είπε:Εν τω μεταξύ μάλλον κάποιο σχετικό publicity stunt εξαιτίας της πτώσης αυτής είναι τα σημερινά "αποκαλυπτήρια" που περιμένουν οι macάδες κατά τις 5μμ ώρα Ελλάδας στο itunes...
θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο πανηλίθιο μαγαζί με τέτοιο τζίρο....Alchemist είπε:Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ο κόσμος δεν περίμενε το πανηλίθιο μαγαζάκι τους για να μάθει και να ακούσει τη μουσική των Beatles.
Προφανώς κι εμένα μου αρέσει από την οικονομική/business πλευρά του και δεν θα με χάλαγε να ήμουν εγώ ο ιδιοκτήτης του. Δεν αμφιβάλλω μάλιστα ότι τις επόμενες μέρες θα έχουν εκατομμύρια downloads τραγουδιών των Beatles.marathon είπε:θα ήθελα και εγώ ένα τέτοιο πανηλίθιο μαγαζί με τέτοιο τζίρο....![]()
Εάν δεν έχουμε καταλάβει την "αξία" του συγκεκριμένου μαγαζιού, μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε...εκτός εάν υπάρχει κάπου αλλού συγκεντρωμένο και προσβάσιμο, ΟΛΟ το έργο των Beatles, με δυνατότητα (νόμιμης) απόκτησης ενός ή περισσοτέρων τραγουδιών...Alchemist είπε:Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εγκρίνω και ως ακροατής/πελάτης, ειδικά από τη στιγμή που εμπαίζουν τον κόσμο με built-up hype για ανακοινώσεις κοσμοϊστορικών γεγονότων που τελικά καταλήγει σε χαζομάρες.
Ανέστη μου, πολύ καλό είναι αυτό που περιγράφεις, κι εγώ μαζί σου είμαι.marathon είπε:Εάν δεν έχουμε καταλάβει την "αξία" του συγκεκριμένου μαγαζιού, μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε...εκτός εάν υπάρχει κάπου αλλού συγκεντρωμένο και προσβάσιμο, ΟΛΟ το έργο των Beatles, με δυνατότητα (νόμιμης) απόκτησης ενός ή περισσοτέρων τραγουδιών...
Σαφώς και ΔΕΝ άξιζε....έκανε όμως εσένα - εμένα και αρκετές χιλιάδες ακόμα κόσμο, που ουσιαστικά δεν βρίσκουν την ιδέα και τόσο δελεαστική, να τσεκάρουν αυτό το "νέο" και να το σχολιάσουν και να το διαδώσουν! ;DAlchemist είπε:Ανέστη μου, πολύ καλό είναι αυτό που περιγράφεις, κι εγώ μαζί σου είμαι.
Άξιζε όμως πολυήμερης αναμονής και προσδοκίας ότι έγινε κάτι πραγματικά επαναστατικό;