Απορία για τη ρέγγε και ειδικά για τους στίχους.

εχουμε κ ελληνικη ρεγκε ρε.

μιλανε σπαστα ελληνικα βεβαια.

(τριγκα βαλε ετ1,εχει jimmy rosenberg)

Nτοκυμαντέρ είναι το είδα πρίν.Αν είχε λάιβ ευχαρίστως.Απο ντοκυμαντέρ ντάξ έχουμε μάθει τους άπαντες manouchάδες.....Αλλα τεκν γιου για το πλεροφορία....

Tα εχω δει.Η πλακα στο ντοκιμαντερ ειναι οτι το υπολοιπο σόι (οχι το rosenberg trio),οι ακυροι θειοι,ξαδερφια,ο 12χρονος γειτονας κλπ παιζουν κ αυτοι φανταστικα κ δεν ασχολειται κανεις.

(κολλητιλικια μαλλον)

Η συγκεκριμένη φυλή-ράτσα, όπως θές πές το, μέρα νύχτα με αυτά τα τζανγκο τρέφονται.Δε κάνουν κ τπτ άλλο, όοοοολη μέρα τζάνγκου,τζάνγκου,τζάνγκου.Καλά ξηγιούνται ναούμ.Απλά κάποιοι αδικούνται όπως το λές γιατί δεν έχουν τα κονε.Στην τελική όλοι τζάνγκου θα γίνουνε?

[Μόνο εγώ μπορώ να φτάσω εκεί με τη βοήθεια της υπερμπανάνας και του περιβόητου approved.]

Για να πάρεις το ακ από μένα, θα πρέπει να ποτίσεις με αίμα την ταστιέρα μικρό μου τριγγόπουλο.

Φυσικά χωρίς μουστάκι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, γιαυτό άλλωστε ο blue δεν πρόκειται να γίνει ποτέ άνθρωπος.

Έχω μούσι σαν τους πορτιέρηδες στα κλάμπ και τους γκάνγκστερ γενικώς.Εξού και παίζω το mafia.Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνο σου απλά βλέποντας το υπερβίντεο μου με την σουηδέζα όταν ήταν παρθένα ακόμα.

Δυστυχώς το μούσι είναι εκτός προδιαγραφών. Μοναδική εξαίρεση είναι ο CHUCK NORRIS, για διάφορους off-topic λόγους.

Θα το αφήσω δάσκαλε τότε.(Μήπως θές να σου βάψω και το φράχτυ απ το σπιτί για να με απρουβάρεις?)

trigga είπε:
φράχτυ
=
α) φράχτης + δίχτυ;

β) φάκα + αδράχτι;

γ) σπληνάντερο + άμστελ;

δ) ΔΞ/ΔΑ;

ε) είδος μεσογειακού κορκόδειλα;

Ντρόπή μου για το ορθογραφικό.

Δεν ξέρω τι να διαλέξω.Όλα μ' αρέσουν.Τώρα δεν πεινάω όμως.

Σε συγχωρώ τότε, αρκεί να αγοράσεις 40 μετοχές ΜΠΑΟΚ, φοριούνται και στο δεξί, σαν κόσμημα.

Σε μπανάνα-σπλίτ βγαίνουν?Θέλω ημιαπρούβντ με κεφτέδες στη μέση, γίνεται?Θα σε πληρώσω με στάχι απο άλογο σε μηνιαίες δόσεις.

Trigga έχεις δει το 'rockers' ? Ταινία εξ'ολοκλήρου γυρισμένη στις φτωχογειτονιές της Jamaica,εκεί να σε δω πώς θα τρέχεις να καταλάβεις τί λενε  ;D  :P Σκηνοθετημένη απο έναν διικό μας, τον Θόδωρο Μπαφαλούκο (χωρίς πλάκα)

I and I is Rastafarai brotha

peace and love man to all natians

Γυρισμένη κατα το '76 αν δν κανω λαθος.Παίζει Lee 'scratch' Perry & Burning Spear respect! 8)

Πάντως έχω την εντύπωση οτι μερικοί την έχετε παρεξηγήσει λίγο τη reggae.. Κρίμα!

Μιά χαρά είναι η ρέγγε(ς) ειδικά με τα όσπρια.

kwstas79 είπε:
Μιά χαρά είναι η ρέγγε(ς) ειδικά με τα όσπρια.
Φασολέτο?Γίγαντα βρωμερό?Ούτε το κιθαρόνι δε 8α σ'αντέχει μετά.Κρίμα και το κανες ωραίο.

bloody_sunday είπε:
[...]Όμως, θα το δεις και σε εκφράσεις όπως "Ιt was I who..." αντί για "Ιt was me who...".
Μια μικρή παρατήρηση χωρίς κανένα ίχνος μομφής, απλώς για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

το "Ιt was I who..." είναι το σωστό και όχι το "Ιt was me who...". Ασχέτως της συχνότατης χρήσης του.

Συνεχίζουμε με το πρόγραμμά μας... :)

Trending...

Νέα θέματα

Back