Το παιρνετε προσωπικα ρε παιδια, το παιρνετε προσωπικα.
Εγω λατρευω την κλασσικη ωραια; Δηλαδη τι να πω, οτι υπαρχουμε στο χαρτη, και η ελληνικη κλασσικη μουσικη; Που δεν εχει η ελληνικη ροκ σκαλκωτα ετσι; Να το ξεκαθαρισουμε αυτο, δεν υπαρχει γκρουπ "Σκαλκωτας", ουτε ο παυλος ουτε κανεις, διοτι ναι ο παυλος σαν τραγουδιστης θεος, και σαν στιχοι θεος, ΑΛΛΑ δεν ειναι οι παραγωγες του στο επιπεδο της αγγλιας, ουτε σαν ηχος, ουτε σαν ενορχηστρωση, ουτε τιποτα, δε φταιει αυτος, ειναι ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, θελει υποδομη, και οι λεπτομεριες ακομα και στο καθεαυτο μουσικο περιεχομενο μετρανε, και μετρανε και ΠΟΛΥ, πιο πολυ ΑΠΟ ΟΛΑ. Οχι στην ουσια της ετσι; Οχι το songwriting, αλλα αν θελει το κεντηματακι της, να βαλουμε και κανα σεμεδακι εδω και τετοια, θα φαει τελος παντων και ενα σιδερωματακι απο τους ανθρωπους με τα λευκα, τα πεμπτα σκαθαρια ρε παιδακι μου, ΑΥΤΟΙ ειναι παραγωγοι- εργοδηγοι, ολιστικη προσεγγιση, δεν ειναι να βγαινει η παραγωγαρα της ελλαδας, που ειναι μεγαλο κεφαλαιο και δεν το συζητω, και να λεει με εμαθαν οι ξενοι να γραφω ντραμς το ενενηνταφευγα, καληνυχτα μαργαριτα καληνυχτα μαργαρω.
Λοιπον ο σκαλκωτας δε χρειαζεται ουτε βιομηχανια ουτε σιδερωματακι ουτε τιποτα, ηταν γκουρου απο μονος του. ΑΛΛΑ και τι να λεει ο σκαλκωτας ρε παιδια και τι να λεει. Οταν ο μπαχ και ο χεντελ εγραφαν ελλαδα δεν υπηρχε ΚΑΝ, και οταν ο μπετοβεν εγραφε την ενατη, και εφτανε η φαση της περουκας στο πικ της, εδω εγραφε ο ανταποκριτης ο ξενος "ο προεδρος της συνελευσης των ελληνων φοραει τσαρουχια, φουστανελα και απο πανω το ευρωπαικο κοστουμι, κωμικοτερο θεαμα δεν εχω δει."
Ετσι και με το ροκ, οταν ηταν στο πικ του εμεις ειχαμε ΧΟΥΝΤΑ, και πηγαινες στη ρομ συναυλια και βγαιναν οι τσοιμπα ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΠΑΓΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, πιο ροκ και ξεροκ, οι αλλο εκαναν γουντστοκ και αλλαζαν τον κοσμο, και εδω ερχοταν κανα γκρουπ να παιξει και εμεις ΔΕΡΝΑΜΕ τον κοσμο, λες και το ροκ ειναι ξερω γω ο τσεγκεβαρας, για αυτο το εχουν υιοθετησει και οι τσεγκεβαρες.
Τι δεν καταλαβαινετε, να σας το εξηγησω.
Και αφηστε τη δεκαετια του 90, οταν εδω πηγε οντως να γινει mainstream, οπως ειναι και εξω δηλαδη, το πικ ειχε σβησει εξω, ο μπαχ του ροκ και ολης της μοντερνας ποπ, ροκ, μεταλ, jungle ηλεκτρονικης ( !) και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι αλλο, λοιπον ο Μπαχ ειναι οι beatles και οι ενατη το wall των floyd.
Ok, αυθαιρετο το wall, βαλτε κατι αλλο εκει, για τους beatles δεν το συζητω. Η φαση οπως και να εχει ειχε τελειωσει το 90φευγα, ουτε μπαφους ουτε πακια ουτε κοκα κολα πουλαγε το συστημα, το γυρισε στη ρουχλα και ειχε γινει η φαση δεν μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας, παρακμη μεχρι τελικης πτωσεως, και θυμηθηκαμε εμεις το λιωμενο παγωτο, διοτι βλεπεις εφυγε η δεκαετια του 80 που εβλεπε ο τσεος κοτσιδα πανω σε μηχανη και εβγαζε το γκλοπ, μας ειχε ξεβλαχεψει ο κωστοπουλος πλεον βλεπετε.
Ροκ στην ελλαδα, κολοκυθια με τη ριγανη, κλασσικη στην ελλαδα, κωμικο το θεαμα, ποπ στην ελλαδα, βεβαια πως, οι αλλοι εβγαζαν madonna και μαικλ τζακσον, και εμεις ειχαμε λεπα και λειντι αντζι, γιατι αυτους ειχαμε, μη μου ξεθαψει κανεις τις μαιμουδιες του τοτε, οι δημοφιλεις στην ελλαδα τοτε ηταν ο παπαγαλος και η λαιδη, μην το κανουμε και το ποπ underground, γιατι πια θα ειμαστε γελιοι.