Απόψεις για ενισχυτή?

theoxarhs

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Σκεφτμαι να χτυπησω αυτον εδω γυρω στα 444 EUR κάνει...

http://fender.com/products/search.php?partno=2316600000

Τι λετε;

Εχετε καποιον να αντιπροτεινετε στα ιδια λεφτα με τα χαρακτηριστικα αυτου;(ή ακόμα καλύτερα;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τον θελω για καλα καθαρα, και "ικανοποιητικά" βρώμικα...

Τον line6 που λες τον εχω δει. Συγκρίνεται ομως με τον fender?

Σε πρωσιομοίωση πιστεύω οτι οι line 6 είναι καλύτεροι.

Βέβαια για αυτά πού ζητάς μάλλον είναι καλύτερος ένας λαμπάτος ενισχυτής

Ρε παιδιά το link δεν βγάζει κάτι.

Τέσπα επειδή κάτι με προσομοίωση θα παίζει προτείνω Line6 ή όπως πολύ σωστά ειπώθηκε έναν λαμπάτο ενισχυτή

Μην κοιτάς που λέει Fender.Στο θέμα των προσομοιώσεων νομίζω η Line6 είναι ένα βήμα μπρος γιατι ασχολείται αποκλειστικά με αυτό.Η Fender αλλού λάμπει :wink:

γιατι να ειμαι κολλημενος με την προσομοιωση?

ο fender δεν ειναι καλυτερος στα καθαρα? (ας αφησουμε τους λαμπατους γιατι 1. ειναι πιο ακριβοι, και 2. χρειαζονται και εφε, ενώ εγω θέλω στην αρχη να βολευτω με τα εφε που θα εχει ο ενισχυτης...

Όχι πάντα.Δεν μπορώ να καταλάβω και για ποιόν Fender μιλάς.Τώρα για εφέ που λες εγώ θα σου προτείνω και πάλι Line6.

Η Fender έχει καλά καθαρά κυρίως στους λαμπάτους ενισχυτές.. Όμως ακόμα δε μας είπες για τι είδος τον θές....

Εγω επισης θα σου προτεινα τον Roland Cube-60

κανει περιπου τα ιδια με τον Fender (450 Ε)

τον εχω και εγω και εχει και εφε πανω και ειναι και προσομοιωση φαση

φιλε θα σου ελεγα να τσεκαρεις και αυτοhttp://www.thomann.de/gr/vox_ad50vt212.htm

:wink:
Συμφωνω...πολυ απλος και καλος ενισχυτης 8)

Ο Fender που λες ειναι πολυ καλος στα καθαρα αλλα εχει μουφα drive(και χαλια ηχεια).
+12 σε αυτό και +20 στον oizgeorge για το avatar :wink:

ευχαριστω για τις προτασεις...

βλεποντας τον vox μπορώ να πω οτι εχω αρχιζει και δελεαζομαι...

Επισης με δελεαζει ο line6 spider... (και οι δυο)

O roland ειναι αλλη φαση... εχει ενα ηχειο (ενω εγω θα προτιμουσα δυο) και γενικα δεν μ'αρεσε τοσο...

Δε μου λετε ο vox είναι λαμπάτος ή μόνο στην προενισχυση?

η λαμπα του vox ειναι στην προενισχυση αλλα δεν ειναι ακριβως προενισχυσης :? μην ξεχνας οτι ειναι modeling ενισχυτης.

+20 στον oizgeorge για το avatar :wink:
Ο Gers είναι ρε; Δεν φαίνεται καλά...

Ντροπή σου.Για τιμωρία θα βγάλεις όλα τα σόλο του.Και όχι στο περίπου :twisted: :twisted: Με τις αξίες κανονικά :lol: :lol:

Παιδιά εγώ πάντως επιμένω ότι αν είναι να καταφύγει σε modelling να παει για line6 γιατί είναι το δυνατό της σημείο(δεν έχει άλλο σημείο ούτως η άλλως)σε αντίθεση με τους άλλους κατασκευαστές που τα ατού τους είναι άλλα :wink:

+20 στον oizgeorge για το avatar :wink:
Ο Gers είναι ρε; Δεν φαίνεται καλά...

Ντροπή σου.Για τιμωρία θα βγάλεις όλα τα σόλο του.Και όχι στο περίπου :twisted: :twisted: Με τις αξίες κανονικά :lol: :lol:
Εγω θα προτεινα τα Dance Of Death και Paschendale απο το Death On The Road 8O 8O :twisted:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back