Αγορά καινούριου ενισχυτή Fender Super-Sonic 60 Combo

Νικόλα αν μπορείς και γνώμες χωρίς πετάλια σε αυτές τις εντάσεις φίλωΖ

Με γεια Νικόλα και καλόπαικτος! Με συναρπάζει πολύ το "ίδια ένταση, καμία σχέση ως εμπειρία". Είναι τέλειο που αλλιώς γεμίζει τον χώρο ο κάθε ενισχυτής και μόνο με λάμπα το αισθάνεσαι αυτό, η κιθάρα και ο ενισχυτής γίνονται ένα σαν όργανο
Πραγματικά στο πρώτο ΓΚΡΑΑΑΝ του SS μου πήγε το τόσκα στην κάλτσα. Ναι υπάρχει διαφορά και είναι εμφανής!

ΠΟΛΥ μου αρέσει η σοφίτα σου με το όλο setup, μακάρι να βρίσκεις τον χρόνο και την ευκαιρία να τα χαίρεσαι στις εντάσεις που πρέπει τα πράγματά σου. Καλόπαιχτος ο νέος ενισχυτής! Είναι και στο μάτι όμορφος.
Θα ανεβάσω φωτόζ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΤΑΣ, θα συμμαζέψω λίγο πρώτα γιατί γίνεται πανικός από καλώδια παντού και ακαταστασία...
Για μελέτη και παίξιμο σε φυσιολογικές εντάσεις δεν έχω ποτέ πρόβλημα (ευτυχώς).
Ωστόσο ευκαιρίες για παίξιμο και δοκιμές σε υψηλές ΕΝΤΑΣΕΙΣ, δυστυχώς με παιδί ενός έτους είναι σπάνιο. Ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον!

Νικόλα αν μπορείς και γνώμες χωρίς πετάλια σε αυτές τις εντάσεις φίλωΖ
Έπεσα με τα μούτρα στο να τον λειτουργώ ως πεταλομηχανή στο καθαρό κανάλι του Bassman και δεν δοκίμασα τίποτα άλλο προς το παρόν. Δεν δοκίμασα ούτε το καθαρό κανάλι του Vibrolux, ούτε καν το Burn κανάλι του Bassman που υποτίθεται είναι και το ατού του ενισχυτή.
Μες τις επόμενες ημέρες θα τον κάνω φύλλο και φτερό.
Πάντως το καθαρό κανάλι του Bassman χωρίς πετάλια είναι πολύ δυνατό και παχύ. Δεν προσφέρεται για strumming κατά τη γνώμη μου.

ΠΟΛΥ μου αρέσει η σοφίτα σου με το όλο setup, μακάρι να βρίσκεις τον χρόνο και την ευκαιρία να τα χαίρεσαι στις εντάσεις που πρέπει τα πράγματά σου. Καλόπαιχτος ο νέος ενισχυτής! Είναι και στο μάτι όμορφος.
Σου χρωστάω μία σοφίτα Έκτορα
1000035878.jpg

Πάρε από εκεί τον κώνο, δεν μπορεί να παρκάρει μια καινούργια κιθάρα 😂
Τουναντίον, περιμένω να ρθει καμιά καινούρια κιθάρα για να πάρω τον κώνο από εκει να ανοίξει το πάρκιν. Κρατάω τη θέση δηλαδή.
(Όπως πάει η οικονομική κατάσταση θα την κρατάω για πολύ την θέση)

Τουναντίον, περιμένω να ρθει καμιά καινούρια κιθάρα για να πάρω τον κώνο από εκει να ανοίξει το πάρκιν. Κρατάω τη θέση δηλαδή.
(Όπως πάει η οικονομική κατάσταση θα την κρατάω για πολύ την θέση)
Θα έχεις σκεφτεί ωστόσο τι κιθάρα θέλεις να έρθει...

Θα έχεις σκεφτεί ωστόσο τι κιθάρα θέλεις να έρθει...
Ε, fender stratocaster έχουμε, fender telecaster έχουμε, fender showmaster έχουμε, να μην έρθει μία ρημαδοjaguar καποια στιγμή; Ας πουμε -πρώτα ο Κιθ Ρίτσαρντς- μες στο 2027? Καλα θα ήταν...

Όλα τα καλά έχει η σοφίτα @Nicholas Chili , κιθάρες, ενισχυταρα και ωραία πετάλια! Ομορφιές! Να τα χαίρεσαι!

Υ.Γ. : ένα Gibson-οειδές χρειάζεσαι με PAFs, θα έλεγα. Γνώμη μου. Think about it.

Όλα τα καλά έχει η σοφίτα @Nicholas Chili , κιθάρες, ενισχυταρα και ωραία πετάλια! Ομορφιές! Να τα χαίρεσαι!

Υ.Γ. : ένα Gibson-οειδές χρειάζεσαι με PAFs, θα έλεγα. Γνώμη μου. Think about it.

O neck μαγνητης ( https://qpickups.com/qshop/product/...le-bridge-micawber-gibson-paf-humbucker-neck/ ) της Tele μου δεν πιάνεται? :P :P :P

Μία Jaguar με PAFs λοιπόν!!

O neck μαγνητης ( https://qpickups.com/qshop/product/...le-bridge-micawber-gibson-paf-humbucker-neck/ ) της Tele μου δεν πιάνεται? :P :P :P

Μία Jaguar με PAFs λοιπόν!!

Τώρα που το λες, είχα μέχρι πέρυσι μια Tele-Custom style κιθάρα, με έναν διπλό μαγνήτη στο neck. Ήταν ένας Curtis Novak PAF που μου είχε έρθει με μια ανταλλαγή και παίζει να ήταν ο πιο γλυκός μαγνήτης που είχα παίξει. Ήταν υπέροχος και με λίγο gain, αλλά ήταν τόσο γεμάτος και ισορροπημένος που χαιρόσουν να τον ακούς τέρμα καθαρό, με κρυστάλλινο ήχο. Με έκανε να ακούγομαι ότι παίζω jazz! Οπότε, ναι, σίγουρα μετράει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back