• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Απο αλλου ξεκινησα....

marooned

Νέο μέλος
Πόντοι
16
...... και αλλου εφτασα . Οπως και να χει αυτο βγηκε www.myspace.com/arissfakianakis . Θα ηθελα πολυ να μου πειτε τι διορθωσεις χρειαζονται στο μιξαρισμα και γενικα στον ηχο.

Μου αρεσε πολυ!...well done!...δωσε στοιχεια για κιθαρα, effects κ.λ.π. που χρησιμοποιηθηκαν.

Ωραίος, αλλά γιατί μόνο κιθάρες και drums; Ενορχηστρωτικά θα το ήθελα λίγο πιο γεμάτο αλλά γούστα είναι αυτά. Πολύ καλή προσπάθεια πάντως.

Φιλικά.

Παναγιώτης.

Υ.Γ. Σε έκανα add στο myspace

Το άκουσα και 5 φορές στο γραφείο....μέχρι και τα παιδιά εδώ ρωτάγαν ποιος παίζει αυτό το κομάτι...Μπραβο φίλε προχωρα γερά πολύ καλό το κομματακι..(Εμένα πάντος με εφτίαξες φίλε).

Καταρχην ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια.

Μου αρεσε πολυ!...well done!...δωσε στοιχεια για κιθαρα, effects κ.λ.π. που χρησιμοποιηθηκαν.
Η κιθαρα ειναι Ibanez SZ4020 περασμενη στο Amplitube (Compressor-->Ελαχιστο Chorus --> Delay ) ολα αυτα γραφτηκαν στο Live. Πρωτη φορα που προσπαθησα να μιξαρω καπως πιο σοβαρα και η κριτικη σας θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Ωραίος, αλλά γιατί μόνο κιθάρες και drums; Ενορχηστρωτικά θα το ήθελα λίγο πιο γεμάτο αλλά γούστα είναι αυτά. Πολύ καλή προσπάθεια πάντως.
Ηθελα απο την αρχη να βαλω καποιο synth γιατι οντως μου ακουγεται μονοδιαστατο αλλα επειδη δεν ξερω και πολλα απο πληκτρα αυτα τα λιγα δεν μου κολουσανε καθολου.

Ενα μπασακι εστω να βαλεις....Πολυ ωραια πραματα !!
Ενα υποτυπωδες μπασο υπαρχει αλλα το παιζω εγω γιαυτο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο :lol: :lol:

Το μπάσο το ακούω αλλά νομίζω ότι πρέπει να το ανεβάσεις λίγο. Το κομάτι χρειάζεται, κατά τη γνώμη μου, λίγο όγκο και το μπάσο θα κάνει τη δουλειά.

Πολυ ωραιο φιλε μου , συνεχισε το ...

Προσωπικα θα ελεγα να δοκιμασεις και καποιον αλλο ρυθμο στα κρουστα , ισως λιγο πιo jazzy ,

ισως λιγο πιο vτελικατο , ψαξε το λιγο ακομη

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θα ελεγα να δοκιμασεις και καποιον αλλο ρυθμο στα κρουστα ' date=' ισως λιγο πoio jazzy ,ισως λιγο ποιο vτελικατο , ψαξε το λιγο ακομη[/quote']

+1. Λίγο πιο σύνθετα τα τύμπανα τραβιούνται.

Σίγουρα χρειάζεται δυνάμωμα το μπάσο...

Αν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου για μπασίστα (το παθαίνουν οι περισσότεροι κιθαρίστες), βάλε κάποιον να παίξει καλό μπάσο, γιατί το κομμάτι το ζητάει... έτσι καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον...

Ωραία πειραματική κιθαρίτσα (μπράβο ήχο η Ibanez!) 8)

πολυ ωραιο!

παραπεμπει λιγο στον παλιο ηχο των durutti column (της factory) με πολυ πιο blues κιθαρες.

και με το υποβαθμισμενο του μπασο ομως μου αρεσε, ειχε χαρακτηρα.

Παιδια τελικα εχετε πολυ μεγαλο δικιο με το μπασο . Το ακουσα παλι σημερα σε ενα φιλο και δεν υπηρχε μπασο . Η βλακεια μου ειναι οτι δεν εχω μονιτορ και ακουω απο ενα παλιο στερεοφονικο. :( :( . Ευχαριστω και παλι.

Trending...

Νέα θέματα

Back