Η κιθαρα ειναι Ibanez SZ4020 περασμενη στο Amplitube (Compressor-->Ελαχιστο Chorus --> Delay ) ολα αυτα γραφτηκαν στο Live. Πρωτη φορα που προσπαθησα να μιξαρω καπως πιο σοβαρα και η κριτικη σας θα με βοηθουσε παρα πολυ.Μου αρεσε πολυ!...well done!...δωσε στοιχεια για κιθαρα, effects κ.λ.π. που χρησιμοποιηθηκαν.
Ηθελα απο την αρχη να βαλω καποιο synth γιατι οντως μου ακουγεται μονοδιαστατο αλλα επειδη δεν ξερω και πολλα απο πληκτρα αυτα τα λιγα δεν μου κολουσανε καθολου.Ωραίος, αλλά γιατί μόνο κιθάρες και drums; Ενορχηστρωτικά θα το ήθελα λίγο πιο γεμάτο αλλά γούστα είναι αυτά. Πολύ καλή προσπάθεια πάντως.
Ενα υποτυπωδες μπασο υπαρχει αλλα το παιζω εγω γιαυτο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο :lol: :lol:Ενα μπασακι εστω να βαλεις....Πολυ ωραια πραματα !!
θα ελεγα να δοκιμασεις και καποιον αλλο ρυθμο στα κρουστα ' date=' ισως λιγο πoio jazzy ,ισως λιγο ποιο vτελικατο , ψαξε το λιγο ακομη[/quote']
+1. Λίγο πιο σύνθετα τα τύμπανα τραβιούνται.
Σίγουρα χρειάζεται δυνάμωμα το μπάσο...
Αν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου για μπασίστα (το παθαίνουν οι περισσότεροι κιθαρίστες), βάλε κάποιον να παίξει καλό μπάσο, γιατί το κομμάτι το ζητάει... έτσι καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον...
Ωραία πειραματική κιθαρίτσα (μπράβο ήχο η Ibanez!) 8)