Ανεπίσημη Μπυροποσία χωρίς #

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Εν συντομία, λιτά κι απέριττα.

Μερικοί συμφορουμίτες αποφασίσαμε να βρεθούμε αυτή την Παρασκευή (18/3) το βραδάκι (νωρίς κατά τις 9και... καθότι μερικοί δουλεύουν την επόμενη  ;)) στο James Joyce (http://www.jjoyceirishpubathens.com/) στο Μοναστηράκι.

Δεν έχουμε κλείσει τραπέζι(α) καθότι το JJ δεν κλείνει τραπέζι(α) και ειδικά Παρασκευή αλλά κάπου θα βρούμε να ξαποστάσουμε τα κουρασμένα μας κορμιά. :P

Όποιος από σας θέλει, είναι καλοδεχούμενος να αδειάσει το pint του μαζί μας.

Να τονίσω και πάλι ότι η μπυροποσία, όπως λέει και ο τίτλος, δεν είναι μια επίσημη και οργανωμένη μπυροποσία τελούσα υπό την αιγίδα του φόρουμ αλλά μία "εμείς-θα-είμαστε-εκεί-να-τα-π(ι)ούμε-και-καλώς-να-έλθετε-κι-εσείς-να-περάσουμε-καλά" μπυροποσία.

Big Alex που απλά διαβάζεις, θα έρθεις να σου φέρω και τους μαγνήτες?

marathon είπε:
Big Alex που απλά διαβάζεις, θα έρθεις να σου φέρω και τους μαγνήτες?
Θα έρθει πιο αργά γιατί θα παρευρίσκεται σε live.  ;)

Να κάνω μια διόρθωση μιας κ υπάρχει διάθεση για το συγκεκριμένο μαγαζί. Το Σάββατο παίζει κ ένα ωραιότατο ακουστικό δίδυμο, από μέλη που συμμετέχουν κ στο νοιζ, οπότε μπορούμε να το κάνουμε τότε :)

να πάτε να πάτε ο audioK. θα σας διαβάσει αποσπάσματα από τον Οδυσσέα  ;D

audiokostas είπε:
Να τονίσω και πάλι ότι η μπυροποσία, όπως λέει και ο τίτλος, δεν είναι μια επίσημη και οργανωμένη μπυροποσία τελούσα υπό την αιγίδα του φόρουμ
Έχει γίνει ποτέ μπυροποσία υπό οποιαδήποτε αιγίδα του φόρουμ, επίσημη κ οργανωμένη;

:P

lgbesios είπε:
να πάτε να πάτε ο audioK. θα σας διαβάσει αποσπάσματα από τον Οδυσσέα  ;D
Πλάκα-πλάκα© έχω μεταπτυχιακή διατριβή της συζύγου πάνω στον Οδυσσέα του Joyce.

Εμένα μου έπεσε βαρύς ο κος Bloom.  ;D

Evilnye είπε:
Έχει γίνει ποτέ μπυροποσία υπό οποιαδήποτε αιγίδα του φόρουμ, επίσημη κ οργανωμένη;

οχι ,γι’ αυτό έλα στου Καρέλου την ίδια μέρα και ώρα να σε κεράσουμε μπύρες επίσημα  και με οργάνωση 

lgbesios είπε:
οχι ,γι’ αυτό έλα στου Καρέλου την ίδια μέρα και ώρα να σε κεράσουμε μπύρες επίσημα  και με οργάνωση 
Τι είναι αυτό;

Evilnye είπε:

Nεούδια...  ;D

Evilnye είπε:
Τι είναι αυτό;
Νεούδια.  ;D

Ναι, ήταν πάντα οργανωμένες. Το "επίσημες" είναι πάντα θέμα ερμηνείας.

bloody_sunday είπε:
Nεούδια...  ;D
Νεούδια.  ;D
Έστω το δέχομαι για να κοροϊδεύω κ τον εαυτό μου λίγο.

Ρε κάνεις του lgbesiou κ του Νικόλα αντίπαλη οργάνωση  :P

2 λάιβ έχει Παρασκευή κ Σάββατο  :P

Evilnye είπε:
Ρε κάνεις του lgbesiou κ του Νικόλα αντίπαλη οργάνωση  :P
κάνε φίλους να δεις καλό... και που στην γειτονιά του

και θα τζαμάραμε μαζί ...μάλλον δεν  αντέχει  πλέον το παραλήρημα του κόσμου  όταν ανεβαίνει στην σκηνή  ;D

lgbesios είπε:
κάνε φίλους να δεις καλό... και που στην γειτονιά του

και θα τζαμάραμε μαζί ...μάλλον δεν  αντέχει  πλέον το παραλήρημα του κόσμου  όταν ανεβαίνει στην σκηνή  ;D
Μου είπε ο Λου κι ο Λιας (http://www.halfnote.gr/parastasi.php?fun=enlarge&p_id=450) να είμαι ζεστός και έτοιμος την άλλη βδομάδα.

Εκεί να δεις βρακάκι και σουτιέν που θα γεμίσει το πάλκο.  :P

Χιλιόχρονος Νεστοράκο.

Κερνάς έμαθα την Παρασκευή;  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back