Αντώνης Μιτζέλος

johnakos

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Ποια είναι η άποψη σας για τον Αντώνη Μιτζέλο? Τελευταία έχω ξετρελαθεί με το παίξιμό του (εννοώ με την άνεση που έχει να παίζει "παπάδες" και υπέροχες μελωδίες ταυτόχρονα) και αναρωτιέμαι αν οι ικανότητες του στην κιθάρα είναι απλά ιδέα μου ή είναι όντως απίστευτος κιθαρίστας....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα φίλε μου!Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο post σου και είπα να απαντήσω! ;D Ως δημιουργός του blog για το συγκρότημα που έπαιζε ο Αντώνης (τους Τερμίτες) και φανερά κολλημένος εδώ και χρόνια με τον άνθρωπο-μουσικό αυτόν,μπορώ να σου πω ότι είναι από τους καλύτερους κιθαρίστες που πέρασαν ποτέ από τη χώρα μας.Πέραν της "διασημότητας" που έχει στην Ελλάδα είναι και διεθνώς καταξιωμένος,έχοντας παίξει σε διάφορα festival και παίρνοντας διακρίσεις.Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα ρίξε εδώ μια ματιά:

http://termitesband.blogspot.com/2007/07/blog-post_402.html

O Αντωνης ειναι απιστευτος κιθαριστας φιλε,τον εχω δει και live και πραγματικα θα συμφωνησω με το παραπανω post,πρεπει να ειναι απο τους καλυτερους στην ελλαδα.Απιστευτη δουλεια με τους Τερμιτες...

Mitzelos είπε:
Καλημέρα φίλε μου!Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο post σου και είπα να απαντήσω! ;D Ως δημιουργός του blog για το συγκρότημα που έπαιζε ο Αντώνης (τους Τερμίτες) και φανερά κολλημένος εδώ και χρόνια με τον άνθρωπο-μουσικό αυτόν,μπορώ να σου πω ότι είναι από τους καλύτερους κιθαρίστες που πέρασαν ποτέ από τη χώρα μας.Πέραν της "διασημότητας" που έχει στην Ελλάδα είναι και διεθνώς καταξιωμένος,έχοντας παίξει σε διάφορα festival και παίρνοντας διακρίσεις.Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα ρίξε εδώ μια ματιά:

http://termitesband.blogspot.com/2007/07/blog-post_402.html
1. Συγχαρητηρια για το blog!

2. Ψάχνω να βρω τη  δισκογραφία του (προσωπική αλλά και συμμετοχές σε άλλους δισκους) και δεν τη βρισκω πουθενά ολοκληρωμένη! Επειδη σε βλέπω ειδικό στο θέμα, μήπως ξέρεις που μπορώ να τη βρω?

Παιδια συμφωνω και εγω για τον Αντωνη.

Πολυ καλος παικτης και μεγαλος γνωστης γενικα.Αξιζει να τον παρακολουθησει καποιος.Θα μαθει πολλα.

Πολυ καλος και πολυ ατυχος δυστυχως...

Εχασε το γιο του σε τροχαιο..

Εξαιρετικος ανθρωπος,κιθαριστας και μουσικοσυνθετης επισης.

Φίλε johnakos o Αντώνης ο Μιτζέλος κυρίως συμμετέχει σαν κιθαρίστας σε albums διάφορων καλλιτεχνών (Μαχαιρίτσας,Κότσιρας,Αρβανιτάκη κλπ) οπότε σαν δισκογραφία προσωπική μπορούν να θεωρηθούν κι αυτά.Από κει και πέρα κυκλοφόρησε ένα album ορχηστρικό με τον τίτλο beyond the light και αν δεν κάνω λάθος ένα ακόμα του οποίου ο τίτλος μου διαφεύγει.Λογικά σε κάποιο δισκοπωλίο θα υπάρχει..Όσο για το γιο του που διάβασα σε κάποια post που γράφτηκαν παραπάνω όποιος θέλει να δει τι πάει να πει γονίδιο ας ρίξει μια ματιά εδώ (Από το 2:43 και μετά):

Πατέρας και γιος εν δράσει!!Το solo είναι του Μίτζελου (γιου του Αντώνη...) :o

O Αντουαν ειναι ψυχαρα, κιθαρισταρας, φιλος, γειτονας και συνεργατης.

Σε μια αλλη χωρα θα ηταν και αυτος, ενα "ειδωλο" και οχι απλως ενας μουσικος και συνθετης.

Armageddon plj http://www.progarchives.com/album.asp?id=4993

Mitzelos είπε:
Πατέρας και γιος εν δράσει!!Το solo είναι του Μίτζελου (γιου του Αντώνη...) :o

τωρα συγνωμη εσενα δλδ σου αρεσε ? γιατι εγω ακουσα πολλα λαθη...καθολου καθαρο παιξιμο και καμια ωραια φραση........μπορει βεβαια να ειναι και ιδεα μου ....αλλα καμια σχεση με τον πατερα του ....το παληκαρι μπορει να ετυχε σε αυτο το video να παιξει ετσι αλλα εμενα δεν μου αρεσε καθολου...σαν πιτσιρικας 15 χρονων ακουστηκε ::)

Καποιος πατησε το καλωδιο και τον εκοψε κυριολεκτικα, lol!  Καλα δεν ηταν τεχνικα αρτιος ομως μου φαινεται πως και δεν το επιδιωκει, γιατι ο μεγας Slash καλυτερα παιζει live?  :P

Kριμα και αδικο παντως.

Ο γιος του Αντώνη έπαιζε αν δεν κάνω λάθος σε κάποια metal μπάντα πριν σκοτωθεί εξου και ο τρόπος παιξίματός του.Σίγουρα δεν συνηγορώ υπερ της τεχνικής του,αλλά δεν μπορούμε προφανώς να τον συγκρίνουμε με τον πατέρα του..Αυτό που με εντυπωσίασε είναι οτι βλέπαμε ένα παιδί 18 χρονών το οποίο φαίνεται ότι νιωθει από κιθάρα..Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα post το βιντεάκι.Σίγουρα παίζει πολύ εφφεδιλίκι και ταχύτητα αλλά με τιποτα δεν συγκρίνεται με τον ίδιο τον Αντώνη...

Mitzelos είπε:
Ο γιος του Αντώνη έπαιζε αν δεν κάνω λάθος σε κάποια metal μπάντα πριν σκοτωθεί εξου και ο τρόπος παιξίματός του.Σίγουρα δεν συνηγορώ υπερ της τεχνικής του,αλλά δεν μπορούμε προφανώς να τον συγκρίνουμε με τον πατέρα του..Αυτό που με εντυπωσίασε είναι οτι βλέπαμε ένα παιδί 18 χρονών το οποίο φαίνεται ότι νιωθει από κιθάρα..Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα post το βιντεάκι.Σίγουρα παίζει πολύ εφφεδιλίκι και ταχύτητα αλλά με τιποτα δεν συγκρίνεται με τον ίδιο τον Αντώνη...
ο.κ πασο.........καταλαβα τι εννοεις

Μη ξεχνας κι οτι βγηκε με τη μια να παιξει σε 30.000 κοσμο  ;D

Ο μικρος ηταν ταλενταρα (το λεω απο ακροασεις σε νορμαλ κατασταση).

Ειχε και τα ελλατωματα του φυσικα (ηταν μαλμστινακιας ;D)

Δεν το εχω ξεπερασει ακομα (φαντασου ο πατερας).

Τον θυμαμαι ακομα να τον βγαζει βολτα μωρο ο μπαμπας μεχρι το πασαλιμανι.

Και μετα βολτα στα μουσικομαγαζα για live chating.

RIP

delta66 είπε:
Μη ξεχνας κι οτι βγηκε με τη μια να παιξει σε 30.000 κοσμο  ;D

Ο μικρος ηταν ταλενταρα (το λεω απο ακροασεις σε νορμαλ κατασταση).

Ειχε και τα ελλατωματα του φυσικα (ηταν μαλμστινακιας ;D)
καταρχην δεν ηξερα οτι ηταν οντως τοσο μικρος....οποτε δεν ισχυει το σχολιο μου ....εγω νομιζα οτι στο αποσπασμα αυτο ειναι καμια 25αρα χρονων

ζηταω συγνωμη δεν ηξερα οτι το παληκαρι δεν ζει....δεν διαβασα απο την αρχη το τοπικ.....παρακαλω να διαγραφουν αυτα που εγραψα.......ζηταω συγνωμη...και παλι.......αισθανομαι ασχημα για την κριτικη μου... :-X

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back