- Πόντοι
- 2,148
Κανέναν δεν υποτιμάμε ακόμα και αυτοί που ακούνε παίζουν τζάζ είναι αποδεκτοί άσχετα αν η τεχνική τους και γενικά η μουσική τους είναι χαμηλού επιπέδου.
να τα λέμε σωστά που και που
Κανέναν δεν υποτιμάμε ακόμα και αυτοί που ακούνε παίζουν τζάζ είναι αποδεκτοί άσχετα αν η τεχνική τους και γενικά η μουσική τους είναι χαμηλού επιπέδου.
Ναι. Την λέω strat μου λέει tele. Την λέω να ηχογραφήσω με plugins μου λέει όχι βάλε ενισχυτή. Την λέω reliced μου λέει όχι είναι άσχημο. Αμαααααααν...Το έχεις δοκιμάσει?
Μπορεί να εκπλαγείς.
Την λέω strat μου λέει tele.
Έλα εντάξει δεν τρέχει τίποτα.Τζαζ Τζαζ.να τα λέμε σωστά που και που
σουηδοί και οδοντίατροι δεν μετράνεΑν ξεχασα κατι συμπληρωστε με
το σφυρίξε?Κούρασε το θέμα (με το συμπάθιο...), guitar hero είναι (ήταν) αυτός που είχε τον καλύτερο μάνατζερ ή αυτός με την καλύτερη προώθηση από την δισκογραφική του....
Συμφωνω για τον Μποναμασα. Απλα καποιοι τον βαζουν για να μην χρειαστει να βαζουν 4 διαφορετικους (Gary - EJ - Clapton - SRV) οποτε βαλαν εναν που απλα κανει τσανελλινγκ τελεια αυτους τους 4 σε διαφορετικα ποσοστα καθε φορα?σουηδοί και οδοντίατροι δεν μετράνε
guitar hero είναι (ήταν) ....
Μου φαίνεται πάει το ποστ να γίνει ανάλογο του αν οι Beatles ήταν άμπαλοι.Δεν μπορώ να σου πω σε ποια μπάντα έχει παίξει ούτε 10 καλά του κομμάτια, όπως δεν μπορώ να σου πω ούτε για τον Vai, τον Satriani ή τον SRV, που για τον τελευταίο ειδικά νομίζω οτι δε θα μπορούσα και να ψαχνα να βρω 10 καλά κομμάτια.
Εκτός του ότι ούτε για αστείο δε νομίζω ότι υπάρχει αντικειμενική σύγκριση μεταξύ των δύο, τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου. Εγώ πχ, δεν ακούω και γενικότερα guitar shred αλλά ακόμη και το guitar shred των 80s δε μου φαίνεται τόσο καταγέλαστο όσο το blues shred. Δεν είσαι όμως υποχρεωμένος να συμφωνήσεις.Μου φαίνεται πάει το ποστ να γίνει ανάλογο του αν οι Beatles ήταν άμπαλοι.
Αν ήταν θέμα αξίας ή ικανότητας, τότε ο Holdsworth γιατί δεν έγινε ποτέ?
Γιατί το look του θύμιζε τον υπεύθυνο φωτοτυπικών στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.