- Πόντοι
- 2,068
digisilence είπε:Ωραια. Ηρθε η ωρα να το στειλεις στην εσπρεσσο. Δεν εχει καμμια θεση εδω. Εχει παρει αλλες διαστασεις.
Αντε ξου. >![]()
Σιγά που δεν θα έπαιρνε
ΥΓ. Δεν το έβαλα εγώ εδώ. ;D
digisilence είπε:Ωραια. Ηρθε η ωρα να το στειλεις στην εσπρεσσο. Δεν εχει καμμια θεση εδω. Εχει παρει αλλες διαστασεις.
Αντε ξου. >![]()
Δηλ. κατα τη γνωμη σου οι χιλιαδες οπαδοι των RATM υποστηριζουνε το εμποριο ναρκωτικων και τις μαζικες δολοφονιες του Sendero Louminoso και ειναι ετοιμοι να πολεμησουν τον καπιταλισμο με τα οπλα ? ???Μπορείς να ακούσεις λοιπόν, ένα nazi-punk group (το γκρουπ του Καιάδα ας πούμε) ή ένα γκρουπ που προμοτάρει τις δολοφονίες και τον ένοπλο αγώνα όπως οι RATM, αλλά να ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι ναζί ούτε ό,τιδήποτε άλλο, Αν νομίζεις ότι είναι άξιο εκτίμησης όλο αυτό, πάσο.
Superfunk είπε:Κοιτα υπαρχει μια σημαντικη διαφορα μεταξυ μας η οποια εμποδιζει την επικοινωνια μας.... ;D
Εσυ εισαι ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ και ΤΑΓΜΕΝΟΣ σε συγκεκριμενη πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικη ΘΕΩΡΗΣΗ του κοσμου...εγω ΟΧΙ.![]()
πέραν του ότι δε βλέπω πώς στοιχειοθετούνται από κάποιον καλοπροαίρετο αναγνώστη,
στον καθαρο αερα ειμαι μολις τελειωσε η πορεια μεσα στη ζουγκλα του Περου με το Sendero Luminoso του οποιου ειμαι μελος... ;D ;Dδοκιμάστε μια βόλτα στον καθαρό αέρα
Fixedtrolley είπε:Μία σημείωση προς αυτούς που θα προτιμούσαν να μην υπάρχει το παρόν νήμα: στο νοιζ
Εαν ειμαι σε λαθος φορουμ σε παρακαλω να με ενημερωσεις.ρε παιδιά, μήπως εσείς είσαστε σε λάθος φόρουμ
Μα.. πως να το φροντίσω; Προφανώς, ανοίγουν και ευημερούν διότι κάποιους ενδιαφέρουν. Είναι δυνατό να τους βάζεις εσύ χέρι; Συζήτα ότι θέλεις και άσε και τους άλλους να συζητούν ότι θέλουν.digisilence είπε:Εαν δεν ειμαι θα ηθελα να φροντισεις να μη ξαναδω οσο ειναι δυνατον αναλογα θεματα.
!!!!Το διαστρεβλωνεις μια χαρα. Σε ευχαριστω.trolley είπε:Μα.. πως να το φροντίσω; Προφανώς, ανοίγουν και ευημερούν διότι κάποιους ενδιαφέρουν. Είναι δυνατό να τους βάζεις εσύ χέρι; Συζήτα ότι θέλεις και άσε και τους άλλους να συζητούν ότι θέλουν.
Κατά τη γνώμη μου, το θέμα που διατυπώνεται στον τίτλο του παρόντος νήματος έχει τεράστια σημασία, με την έννοια ότι όλοι το έχουμε σκεφτεί και έχουμε ίσως διστάσει.
Είναι λογικό να πετιέται κάποιος σε ένα θέμα που δεν τον ενδιαφέρει και να λέει "ξου";
???
Τιποτε δεν διαστρεβλωνω. Οσα γραφτηκαν ειναι εκει, για να τα διαβασει ο καθενας (σορυ για την ελλειψη τονων).digisilence είπε:!!!!Το διαστρεβλωνεις μια χαρα. Σε ευχαριστω.
Ουδέν αναληθέστερον σε ό,τι με αφορά: είναι από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα εδώ και καιρό (έστω κι αν προέκυψε από off-topic και καισαρική, δεν πειράζει).trolley είπε:Μία σημείωση προς αυτούς που θα προτιμούσαν να μην υπάρχει το παρόν νήμα : ρε παιδιά, μήπως εσείς είσαστε σε λάθος φόρουμ (ή σε λάθος σύμπαν, γενικότερα).
Ουκ ολίγους. Και στο thread που αναφέρεις (και μάλλον διάβασες διαγώνια, λογικό είναι), και στις Αναφορές στο συντονιστή.Είδατε κανέναν να γκρινιάζει με τις Ολύμπιες κιθάρες (και άλλες αδιανόητες μαλακίες) δέκα μέρες τώρα;
Είναι ένα υπομέρος του Noiz , όπου επιτρέπονται «πολιτικές» συζητήσεις.X-minor είπε:Η espresso είναι νέο μέρος του forum; Και που είναι; ???
Επέτρεψε να διαφωνήσω όσο για την -μη- ωριμότητα των σημερινών νέων , όσο και για την αντίστοιχη των μεγαλύτερωνdimsonic είπε:όπου μπορεί να συναντιώνται 15άρηδες (πολύ είπα) έως και 60βάλε (λίγο είπα?) δεν είναι εύκολη δουλειά.
Ιδίως μάλιστα όταν η κάτω πλευρά του ηλικιακού ορίου είναι εκεί που βράζει το αίμα.