- Πόντοι
- 198
Δεν θα έλεγα τόσο ο πλούτος όσο η ευμάρεια μέσω της ατομικής προσπάθειας. (Το κρατικό χρήμα είναι πάντα ευπρόσδεκτο και θεωρείται το μόνο "καθαρό" χρήμα.)RayDTutto είπε:Ενοχοποιημένο από τους αριστερούς και για τους αριστερούς πλουσίους. Και είναι σε όλο τον κόσμο. Απλώς στην Ελλάδα μας έχουν διαποτίσει λίγο περισσότερο οι αριστερές αντιλήψεις.
...
Κατά τα άλλα, όλοι έχουμε επιλέξει συνεργασίες με βάση το αν αισθανόμαστε άνετα με τον εργοδότη ή τον κύκλο του. Όμως σημαντικότερο είναι το ίδιο το αντικείμενο της συνεργασίας και οι όροι. Για παράδειγμα, έχω απορρίψει συμβόλαιο το οποίο προέβλεπε την υποχρεωτική δημοσίευση (θετικών) ευρημάτων για ιατρικό προϊόν αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από συνεργασία με ψηφοφόρο Τραμπ στην οποία όμως είχα απεριόριστη ελευθερία κινήσεων. (Άκουσα τα περί καταστροφικής πολιτικής με τα επιδόματα Ομπάμα, είπα ότι διαφωνώ, αλλάξαμε κουβέντα).
Και μια παρατήρηση: Μπορεί να "έχασα" ένα ποσό επειδή δεν πήρα εκείνο το συμβόλαιο αλλά κέρδισα αξιοπιστία που ενδεχομένως που έφερε περισσότερα στα χρόνια που ακολούθησαν.
Και στην τέχνη νομίζω είναι το ίδιο. Αν ΔΕΝ πάρεις μια δουλειά μπορεί να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για πολλές άλλες και καλύτερες.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: