;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.....δεν με παρακολουθΑς, έτσι;;;;;
Χωρίς software, με τη συνδεσμολογία που σου λέω, δεν θα ακούσεις τίποτα λέμε... ;D ;D ;D ;D
ααααα, νόμιζα πως αυτό θα ίσχυε μόνο αν του βάλω όργανο πάνω.Ρε συ μεγάλη ταλαιπώρια ακούγεται :-[LK είπε:Ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.....δεν με παρακολουθΑς, έτσι;;;;;
Χωρίς software, με τη συνδεσμολογία που σου λέω, δεν θα ακούσεις τίποτα λέμε... ;D ;D ;D ;D
Τώρα με όλο το θάρρος....μιας και είσαι Παοκ- Γκαρσία -Αναρχία.... ;D ;D ;D ;DΠΑΟΚιτο είπε:Από την κονσόλα πάει από το AUX SENDS L και R στο OUT 1 και 2 της κάρτας και ελέγχω την ένταση από το 7/8.
Είμαι οκ εδώ;
Θενξ για όλα.
Απλά λέω πως έχω συνδεδεμένη τώρα την κονσόλα με την κάρτα.Αυτά που μου είπες εσύ βρίσκονται από πίσω; Εκεί που γράφει outputs και τώρα πηγαίνουν τα ηχεία μου;LK είπε:Τώρα με όλο το θάρρος....μιας και είσαι Παοκ- Γκαρσία -Αναρχία.... ;D ;D ;D ;D
Τι λες ακριβώς...με μπέρδεψες.... ;D ;D ;D ;D
Τι έχεις συνδέσει ακριβώς;;;;;
Μπάσο ;(αφού λες ότι δεν πήρες ακόμα) ;D ;D.
Τι τα μπλέκεις τα AUX SENDS;;
Σου είπα πως να τα συνδέσεις.
Γίνε λίγο πιο σαφής.
Τα έχω αυτά τα καλώδια και βγαίνουν από εκεί που λες και πηγαίνουν στα ηχεία.LK είπε:Ή πάρε δύο τέτοια καλώδια
![]()
και βγάλτα από το "main out" (λίγο πιο δίπλα είναι)
Όχι άκυρο. Στην κάρτα θα τα πας....οπότε κράτα το πρώτο.ΠΑΟΚιτο είπε:Τα έχω αυτά τα καλώδια και βγαίνουν από εκεί που λες και πηγαίνουν στα ηχεία.