Εκεί συνήθως έρχεται η έμπνευση!!!!Λογικά κάθε όροφος θα έχει και τη δική του τουαλέτα.
Εκεί συνήθως έρχεται η έμπνευση!!!!Λογικά κάθε όροφος θα έχει και τη δική του τουαλέτα.
Ακριβώς. Γι αυτό και δεν προτείνουμε να δώσει κάποιος τα τριπλάσια χρήματα με προτάσεις τύπουπαρά θα πέσουμε μέσα στις υποθέσεις
υποθέτωντας ότι ένας υπολογιστής θα κρατηθεί για άλλα 10 χρόνια, πράγμα που δεν ισχύει ούτε καν σήμερα για την πλειοψηφία των χρηστών, παίρνοντας παράδειγμα από τη δική μας πολύ συγκεκριμένη και ειδική περίπτωση που μπορεί ουτε καν αυτή να μην ισχύει στο μέλλον.Mε 16GB unified memory είσαι στα όρια, εαν μπορείς παραπάνω do it
Το επιχείρημα μου είναι να πάει σε περισσότερη μνήμη από τα 16 (KAI MONO) που προτείνεις γιατί ναι...εάν θέλει (και μπορεί γιατί γίνεται) να το κρατήσει 10 χρόνια, θα τη χρειαστεί γιατί, όπως και να το κάνουμε, τα προγράμματα και οι εφαρμογές μας βαραίνουν στη πορεία.
Eπιμένεις -και δεν καταλαβαίνω γιατί- να ισχυρίζεσαι κάτι που δεν είπα ποτέ. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν του έγραψα να δώσει τα τριπλάσια χρήματα. Συγνώμη που έχω ένα ακριβό μηχάνημα...αλλά αυτό χρειαζόμουν. Για την ακρίβεια, χρειαζόμουν ένα Ultra, αλλά ξεπερνούσε το budget μου.Ακριβώς. Γι αυτό και δεν προτείνουμε να δώσει κάποιος τα τριπλάσια χρήματα με προτάσεις τύπου
υποθέτωντας ότι ένας υπολογιστής θα κρατηθεί για άλλα 10 χρόνια, πράγμα που δεν ισχύει ούτε καν σήμερα για την πλειοψηφία των χρηστών, παίρνοντας παράδειγμα από τη δική μας πολύ συγκεκριμένη και ειδική περίπτωση που μπορεί ουτε καν αυτή να μην ισχύει στο μέλλον.
Καλά αυτό μας έλειπε.Λογικά κάθε όροφος θα έχει και τη δική του τουαλέτα.
το ίδιο έχω υλοποιήσει σε Χ3Το απολαμβάνω μόνος μου
Σε κάθε όροφο υπάρχει
1 dedicated υπολογιστής που αφορά το γραφείο (γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον όροφο θα σε πετύχει η δουλειά)
1 για audio, και ένας για video και photography , γιατί δεν ξέρεις που θα σε πετύχει η έμπνευση
Μεγάλο μέρος της προπόνησης μου έχει να κανει με "πόδια", διότι και εγώ δεν εχω ανσανσερ.το ίδιο έχω υλοποιήσει σε Χ3
Αλλά όσο περνάει ο καιρός υπάρχει μια σχετική απώλεια ύψους και εγκατάλειψη ανώτερων ορόφων....
ούτε εγώ.Μεγάλο μέρος της προπόνησης μου έχει να κανει με "πόδια", διότι και εγώ δεν εχω ανσανσερ.
Προφανώς και δεν θα ισχύει γιατί παίρνω σύνταξη σε λίγο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ένα καλό σακίδιο για να γυρίσω τον κόσμο!!! 40 χρόνια εργασίας είναι αρκετά!!!παίρνοντας παράδειγμα από τη δική μας πολύ συγκεκριμένη και ειδική περίπτωση που μπορεί ουτε καν αυτή να μην ισχύει στο μέλλον.
Πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου έχω τους ανελκυστήρες σκάλας...ούτε εγώ.
Την προπόνηση την ασκώ επί 25 συναπτά έτη, οπότε έχε υπόψη ότι κάποια στιγμή τα "πόδια" λένε basta.
γι αυτό και η αναζήτηση χαμηλότερων επιπέδων
117 Neural DSP σηκώνει το πιο φθηνό Μ4 στο τέστ που έχω ανεβάσει στο βίντεο. Νομίζω του αρκούν για την όποια μίξη.Είπα μόνο (και επιμένω) ότι ακόμα και για το Μ4, 16 GΒ είναι λίγα για τα ισχυρά plugins που (λες) ότι θα χρησιμοποιήσει. Δες τί γράφει ο Τρόλλευς.
Ο @Trolley γράφει αυτά που γράφει και θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συζήτηση για το αν αξίζει να δώσει κάποιος 1800€ που κάνει η πιο ακριβή έκδοση του Mac Mini M4 με περισσότερη μνήμη για να είναι καλυμμένος μελλοντικά ή είναι καλύτερα να δώσει 700€ σήμερα και άλλα 700€ κάθε τρία-τέσσερα χρόνια πουλώντας και το παλιότερο. Επίσης δεν είναι μόνο "ο κόσμος της Apple". Πολλά Windows Ultrabooks έχουν unified memory για καλύτερη αποδοτικότητα. Το μέγεθος μόνο του δε λέει όλη την αλήθεια.