Anastasia - Νέο τραγούδι

Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει 20εκ...

Εσείς να τα βλέπετε αυτά.

Και σου είπα, βγάλε λίγο μπουτάκι έξω ασούμε ....

Θα περάσει τους Rolling Stones

Ίσα ρε, δεν έχει keif.

Αμανέχεις φράγκα, σου στήνω 2.000.000 βγιούζ τη μέρα ασούμε.

Τον δίσκο όμως πόσοι θα τον πάρουνε?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ίσα ρε, δεν έχει keif.

Αμανέχεις φράγκα, σου στήνω 2.000.000 βγιούζ τη μέρα ασούμε.

Τον δίσκο όμως πόσοι θα τον πάρουνε?
θα τα βγάλει από τα live, τα μπουζούκια  και τις εκπομπές και τις διαφημίσεις.

Ποιος νοιάζεται ποιος θα πάρει το δίσκο.

Το παιχνίδι και τα φράγκα είναι στις πίστες, τα στάδια, στην τηλεόραση, το streaming και τα social media.

Και στην πολιτική. Και στα δημόσια έργα. ?

Θα γίνει ινφλουενσερ και θα κονομαει κάνοντας γκριμάτσες στο φακό. Με τη μουσική θα ασχολείται??

Ποιος νοιάζεται ποιος θα πάρει το δίσκο.

Δίσκος δεν υπάρχει πια, για τους Rolling Stones το έγραψα που εκεί παίρνανε δίσκους κάποτες.

Θα γίνει ινφλουενσερ και θα κονομαει κάνοντας γκριμάτσες στο φακό. Με τη μουσική θα ασχολείται??

Έτσι.

Αυτή τουλάχιστον τραγουδάει, οι άλλες ούτε αυγό δεν ξέρουν να βράσουν.

Άντε από δω ...

Χθες μου είπε η μάνα μου ότι είχε έρθει κάποια στιγμή η Τούνη σε ένα μαγαζί εδώ στο Πόρτο Ράφτη.

Και καλά για διαφήμιση (με το αζημίωτο βέβαια).

Και την ρωτάνε σε συνέντευξη ...

"Περνάς καλά εδώ?"

Και απαντάει "Βαριέμαι ....."

Θέλω να πω και για αυτούς τους φίλους μου που κάνουν μια νέα δουλειά, στο ξεκίνημα είναι.

Βάλτε κανα like και εδώ, θέλουν δουλειά, προσπαθούν, αλλά κάτι μου λέει πως θα τα καταφέρουν, θα γίνουν γνωστοί και θα κάνουν επιτυχίες.

Πως σας φαίνονται?

100Κ views?? Τρίχες!

Πιο πολλά έχει το τελευταίο κομμάτι που ανέβασα...

Πόσο κοστίζουν 3.000.000 likes δηλαδή?

Πόσα πρέπει να πληρώσεις?

23940 Eu σύμφωνα με το 2ο σάιτ  του mediumswing.... Τώρα βέβαια με τόσα likes φαντάζομαι θα σου κάνουν μια κάποια ψιλοέκπτωση.....

Ε θέλει και μια μικρή έρευνα αγοράς

δεν πας στο πρώτο που βρίσκεις

υπάρχουν και εναλλακτικές και προσφορες και εκπτώσεις

εγώ έστειλα δύο link στην τύχη

να και μερικά ακόμη

Τις λεπτομέρειες για να σου βγουν φθηνότερα τις ξερουν οι manager

image.png

Και με 2000 εχω δει να γινεται....αλλα βαλε μια χιλιαρα το εκατομμυριο και εισαι μεσα ,τωρα αν θες να μπεις και στα trends πρεπει να ξηλωθεις λιγο παραπανω. 

Και με 2000 εχω δει να γινεται....αλλα βαλε μια χιλιαρα το εκατομμυριο και εισαι μεσα ,τωρα αν θες να μπεις και στα trends πρεπει να ξηλωθεις λιγο παραπανω. 

Τώρα πια είναι bots.

Παλιότερα που ήταν αληθινοί άνθρωποι την έχω κάνει αυτή την δουλειά.

Πληρωνόμουν κάποιο πόσο για κάθε λεπτό (αλλού ώρα, αλλού με το κομμάτι) θέασης συγκεκριμένων βίντεο.

Αυτό στην μεγάλη άνθιση των PTC (paid to click), PPV (paid per view) sites.

Δεν τα πιστεύω αυτά.

Εγώ θεωρώ πως τα likes είναι πραγματικά και ζηλεύουν κάποιοι μου φαίνεται, ε??

Μάθαμε όλοι να κάνουμε ένα search στο google και να ισοπεδώνουμε τα πάντα??

Εγώ θυμάμαι πως οι τιμές αυτές διαφημίζονται μεν για up to αλλά για να σου δώσουν 3.000.000 likes θέλει πολύ περισσότερα χρήματα. Θα θέλει καμιά πενηνταριά χιλιάδες ευρώ για 3.000.000 likes

Απλά το τραγούδι είναι πολύ καλό, έπιασε και έχει διαδοθεί και θα γίνει κόλαση το καλοκαίρι και η ANASTASIA θα είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες καλλιτέχνιδες στο ελληνικό μουσικό στερέωμα μετά και από τις συνεργασίες με τους γνωστούς trappers που προφανώς έρχονται. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΤΣΙ.

Και να ξέρετε δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένος σε αυτά που λέω επειδή είναι φίλη και την ξέρω.

Δεν πιστεύω να σκεφτεί κάποιος κάτι τέτοιο, ότι τα γράφω επίτηδες.

Εγώ είμαι γνωστός για την αντικειμενικότητά μου?

Είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΕΛΟΣ!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

??

Εγώ θεωρώ πως τα likes είναι πραγματικά

Κοιτα... η Ελλαδα αυτη τη στιγμη εχει 3.500.000 συνταξιουΧΟΙ... οι οποιοι ειναι αποκλειΖμενοι απο την ελΠΗΔΑ και δεν εχουν τι να κανουν αρα λιωνουν στο γιουτιπουμπι

Αν σκεφτουμε οτι ειναι ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ και οτι ΕΣΥ εισαι ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ προεδρος του και μελλοντικος

πρωθυπουργος  ,μια και ελαχιστοι Ελληνες ΔΕΝ ειναι ΠΑΣΟΚ (εγω κΣερω μονο τον εαυτο μου και εναν θειο μου που εχει ομως πεθανει) αρα θα βγει στις επομενες εκλογες  και η κοπελα ειναι ΞΑΔΕΡΦΗ σου....νομιζω οτι ΟΛΑ εξηγουνται.

η ANASTASIA θα είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες καλλιτέχνιδες στο ελληνικό μουσικό στερέωμα μετά και από τις συνεργασίες με τους γνωστούς trappers που προφανώς έρχονται.

Να της πεις να μην μπαίνει σε Φεράρι πάντως.

ι

Αν σκεφτουμε οτι ειναι ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ και οτι ΕΣΥ εισαι ο
Εγώ έχω αλλάξει. Είμαι αυτωνών που είναι είναι τώρα.

Το υπουργείο κλιματικής αλλαγής - πολιτικής προστασίας είναι νεοσύστατο και θα βρει τον βηματισμό του.

Δεν είναι θέμα ανθρώπων, είναι θέμα συντονισμού. ?

Τα likes είναι πολλά και λογικό είναι γιατί πολλοί το ακούνε ξανά και ξανά, το λένε και σε φίλους και φίλες και το ακούνε και το ξαναακούνε , εξού και τα 3.000.000 ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ views?

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Το επόμενο βίντεοκλίπ της ANASTASIAS μάλλον  να μας βρει με ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και σίγουρα ΑΛΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ?

Να της πεις να μην μπαίνει σε Φεράρι πάντως.
Η Νατάσα δεν κυκλοφορεί με σπορ.

ΜΕ ΘΕΟΡΑΤΑ ΤΖΙΠ θα είναι, της ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Άντε να του ρίξω άλλη μια ακρόαση και πάω για έναν υπνάκο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα?

image.ashx

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back