Ρε συ Κωνσταντίνε, 2.663.520 προβολές έχει το βίντεο της Αναστασίας μέχρι τώρα?
Μήπως να μας μανατζάρεις κι εμάς (gkourmoul1 - cigaret13) μπας και δούμε άσπρη μέρα.. ίσως και κάνα ευρώ!? Σοβαρά τώρα!
Σε αυτόν που τη μανατζάρει να απευθυνθείτε.Ρε συ Κωνσταντίνε, 2.663.520 προβολές έχει το βίντεο της Αναστασίας μέχρι τώρα?
Μήπως να μας μανατζάρεις κι εμάς (gkourmoul1 - cigaret13) μπας και δούμε άσπρη μέρα.. ίσως και κάνα ευρώ!? Σοβαρά τώρα!
Σε πέντε ώρες 92.401 προβολές ακόμα.....2.757.568 τώρα!Ρε συ Κωνσταντίνε, 2.663.520 προβολές έχει το βίντεο της Αναστασίας μέχρι τώρα?
Τι θέλετε να πείτε τώρα δηλαδή.Σε πέντε ώρες 92.401 προβολές ακόμα.....2.757.568 τώρα!
Τι γίνετε ρε παιδιά...; Παίζει κάτι άλλο; Sorry cos αλλά μου κάνει εντύπωση!
Edit: ξαναμπήκα στο βίντεο στο youtube μετά από 4 λεπτά και είχε κάτι λιγότερο από 2000 προβολές ακόμη... τώρα 2.759.540 ?
21000+ ακόμα προβολές σε μια ώρα.....! 2.780.639 τώρα.ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ομοβροντία προβολών και likes που έχει χτυπήσει καμπανάκι και φέρνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ στη μουσική βιομηχανία, στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ακόμα και στα ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ αφου υπάρχουν ΜΕΧΡΙ και ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ από το ΚΡΕΜΛΙΝΟ για την ρωσική επίθεση.
ξέρω εγώ. Μπορεί να κάνουν ¨πατέντες"21000+ ακόμα προβολές σε μια ώρα.....! 2.780.639 τώρα.
Πλάκα πλάκα εσένα δεν σου φαίνεται περίεργο;
Δεν πάω να κάνω τον έξυπνο, απλά μου φαίνεται περίεργο, μακάρι η κοπέλα να παίρνει όλες αυτές τις προβολές με το σπαθί της...
Γιατί καλέ...; έκανε τίποτα λάθος ο τωρινός; Στάθηκε στο ύψος του!Καλό management?
Αν είναι πράγματι τόσο αποτελεσματικός ο manager μου φαίνεται βρήκαμε τον αντικαταστάτη για το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ?
Συγγνωμη ρε παιδια ,αλλα για ενα τετοιο τραγουδι, οχι ιδιαιτερο, τοσα εκατομμύρια προβολες κατι μυριζει.
Διορθωστε με.?
εγω μόνο τη Λόλα Φαλάνα ξέρωΑφού την έχει αναλάβει ο cos_dr η επιτυχία είναι σίγουρη.
Σε λίγο καιρό θα κάνει παρέα με την Λόλα Αστάνοβα.
καλή πρόεδρος είναι. Ξέρει τα θέματα της υγείας, δεν τους ακούνε και μην κρίνουμε από τα σόου στα κανάλια που είναι ψηφοθηρικά. Εμείς που ΚΣΕΡΟΥΜΕ τον χώρο, ΚΣΕΡΟΥΜΕ. ?Παγώνη, εσύ;