Anastasia - Νέο τραγούδι

Ρε συ Κωνσταντίνε, 2.663.520 προβολές έχει το βίντεο της Αναστασίας μέχρι τώρα?

Μήπως να μας μανατζάρεις κι εμάς (gkourmoul1 - cigaret13) μπας και δούμε άσπρη μέρα.. ίσως και κάνα ευρώ!?  Σοβαρά τώρα!

Μήπως να μας μανατζάρεις κι εμάς (gkourmoul1 - cigaret13) μπας και δούμε άσπρη μέρα.. ίσως και κάνα ευρώ!?  Σοβαρά τώρα!

Μπορούμε να δείξουμε και λίγο μπούτι εάν χρειαστεί, βεβαίως βεβαιως!

Σε αυτόν που τη μανατζάρει να απευθυνθείτε.

Δεν είμαι εγώ μάνατζερ της

Εγώ είμαι supporter και φίλος.

Έχει τα στοιχεία κάτω στο videoclip.

?

Εγώ δεν είμαι manager μουσικών.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ στο χώρο της ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ?

Μα και εμείς συνδικαλιστή θέμε, να προωθησει τα κεκτημενα δικαιώματα μας. Τρώνε όλη την πίτα οι όμορφες με τα μονδέρνα τραγουδάκια, και εμείς οι all time classic λυσσαμε της πεινας.

Μόνο εσύ θα μας σώσεις....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάτησα και 'γω το like για το... ρουσφέτι που ζητήθηκε, αλλά η απορία μου είναι, αφού έχει τόσες θεάσεις μέσα σε μια βδομάδα, στις "τάσεις" του Youtube γιατί δεν το εμφανίζει;

Θυμάμαι είχε λίγα views όταν αναρτήθηκε το post.

Καταγγελία!

Χίλιες φορές αυτά, παρά τα άλλα, τα τραπ-τραπ-τραπ μέχρι να τα τινάξει η νότα από το ζόρι!

Σε πέντε ώρες 92.401 προβολές ακόμα.....2.757.568 τώρα!

Τι γίνετε ρε παιδιά...;  Παίζει κάτι άλλο;  Sorry cos αλλά μου κάνει εντύπωση! 

Edit: ξαναμπήκα στο βίντεο στο youtube μετά από 4 λεπτά και είχε κάτι λιγότερο από 2000 προβολές ακόμη... τώρα 2.759.540  ? 

Σε πέντε ώρες 92.401 προβολές ακόμα.....2.757.568 τώρα!

Τι γίνετε ρε παιδιά...;  Παίζει κάτι άλλο;  Sorry cos αλλά μου κάνει εντύπωση! 

Edit: ξαναμπήκα στο βίντεο στο youtube μετά από 4 λεπτά και είχε κάτι λιγότερο από 2000 προβολές ακόμη... τώρα 2.759.540  ? 
Τι θέλετε να πείτε τώρα δηλαδή.

Πως είναι στημένο? ?

Όχι, εγώ πιστεύω που έγινε ένα ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ BREAKTHROUGH!!!!!!!! ?

ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ομοβροντία προβολών και likes που έχει χτυπήσει καμπανάκι και φέρνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ στη μουσική βιομηχανία, στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ακόμα και στα ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ αφου υπάρχουν  ΜΕΧΡΙ και ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ από το ΚΡΕΜΛΙΝΟ για την ρωσική επίθεση.

Ναι?

Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως ο λαός θέλει αυτή τη στιγμή 2 πράγματα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στο Νο 1 του ελληνικού chart.

και ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

ΑΜΑΡΤΙΕΣ

επίκαιρο!!!!! χαχαχαχχαχαχαχχαχα?

ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ομοβροντία προβολών και likes που έχει χτυπήσει καμπανάκι και φέρνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ στη μουσική βιομηχανία, στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ακόμα και στα ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ αφου υπάρχουν  ΜΕΧΡΙ και ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ από το ΚΡΕΜΛΙΝΟ για την ρωσική επίθεση.
21000+ ακόμα προβολές σε μια ώρα.....!  2.780.639 τώρα.

Πλάκα πλάκα εσένα δεν σου φαίνεται περίεργο;

Δεν πάω να κάνω τον έξυπνο, απλά μου φαίνεται περίεργο, μακάρι η κοπέλα να παίρνει όλες αυτές τις προβολές με το σπαθί της...

21000+ ακόμα προβολές σε μια ώρα.....!  2.780.639 τώρα.

Πλάκα πλάκα εσένα δεν σου φαίνεται περίεργο;

Δεν πάω να κάνω τον έξυπνο, απλά μου φαίνεται περίεργο, μακάρι η κοπέλα να παίρνει όλες αυτές τις προβολές με το σπαθί της...
ξέρω εγώ. Μπορεί να κάνουν ¨πατέντες"

Όλα στημένα είναι, σαν τα δημόσια έργα και τους διαγωνισμούς?

Συγγνωμη ρε παιδια ,αλλα για ενα τετοιο τραγουδι, οχι ιδιαιτερο, τοσα εκατομμύρια προβολες κατι μυριζει.

Διορθωστε με.?

Καλό management?

Αν είναι πράγματι τόσο αποτελεσματικός ο manager μου φαίνεται βρήκαμε τον αντικαταστάτη για το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ?

Καλό management?

Αν είναι πράγματι τόσο αποτελεσματικός ο manager μου φαίνεται βρήκαμε τον αντικαταστάτη για το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ?
Γιατί καλέ...; έκανε τίποτα λάθος ο τωρινός;  Στάθηκε στο ύψος του!

Συγγνωμη ρε παιδια ,αλλα για ενα τετοιο τραγουδι, οχι ιδιαιτερο, τοσα εκατομμύρια προβολες κατι μυριζει.

Διορθωστε με.?

Απλά το προβάλλουν από χθες σε γιγαντο-οθόνη στην Αττική οδό και το βλέπουν σερί όλοι οι εγκλωβισμένοι.

Αφού την έχει αναλάβει ο cos_dr η επιτυχία είναι σίγουρη.

Σε λίγο καιρό θα κάνει παρέα με την Λόλα Αστάνοβα.
εγω μόνο τη Λόλα Φαλάνα ξέρω

lola-falana.jpg

Παγώνη, εσύ;
καλή πρόεδρος είναι. Ξέρει τα θέματα της υγείας, δεν τους ακούνε και μην κρίνουμε από τα σόου στα κανάλια που είναι ψηφοθηρικά. Εμείς που ΚΣΕΡΟΥΜΕ τον χώρο, ΚΣΕΡΟΥΜΕ. ?

Εγώ την πάω.

Εγώ για την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Νατάσα για εμένα που την ξέρω προσωπικά) το μόνο που θα ξαναπώ είναι πως ξέρω πόσο αγαπάει τη μουσική και το τραγούδι και δεν ξέρω τι θα πετύχει και πως θα πάνε τα πράγματα, ξέρω όμως πως είναι πολύ χαρούμενη, πήρε πολύ χαρά και δύναμη και επειδή είναι πεισματάρα, μεθοδική και ώριμη και προσγειωμένη για την ηλικία της........ ότι είναι να γίνει θα γίνει και αν μη τι άλλο θα το διασκεδάσει.

Της εύχομαι ξανά κάθε επιτυχία και να είναι καλά το κορίτσι.

Βάλτε λοιπόν τα like σας στο youtube, αν και πλέον δεν χρειάζεται όπως φαίνεται γιατί "τα έχουμε κανονίσει" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Πάμε γερά για τρία εκατομμύρια views μέχρι αύριο το απόγευμα!!!!?

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!

❤️ANASTASIA❤️

xaxaxaxaxaxaxxaxa?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back