Κάτσε βρε Νίκο γιατί με μπέρδεψες.... Θες να πεις ότι (πέρα από τον neck μαγνήτη) δεν είναι Tele αυτή;
Πόσο πιάνει αυτή λεβέντη;Οχι, Εsquire του 55 ειναι με added neck pickup
(Esquire ηταν οι telecaster με μονο εναν bridge μαγνητη)
scroll down
https://www.gilmourish.com/?page_id=194
Άσε.. την χάλασε! Έσκαψε το σώμα για να βάλει κι άλλον μαγνήτη. Τουλάχιστον 50% κάτω.Πόσο πιάνει αυτή λεβέντη;
Πόσο πιάνει αυτή λεβέντη;
Άσε.. την χάλασε! Έσκαψε το σώμα για να βάλει κι άλλον μαγνήτη. Τουλάχιστον 50% κάτω.
Αυτό λοιπόν για εμένα θα ήταν κίνηση με guts.
Αυτό λοιπόν για εμένα θα ήταν κίνηση με guts.
Βγάλε τη σε δημοπρασία (χάνεις κάτι- σημαντικό πολύ- κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΌ- ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ- ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ) και στείλε το ποσό της αγοράς στην Ουκρανία...... έτσι (in my books) συμπαραστέκεσαι συμβολικά.....και όχι ανέξοδα......και το κόβω εδώ.
Φαντάσου δηλαδή το impact της κίνησης αν μιλάμε και για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ κιθάρα......εχεις χασει επεισοσια φιλωΟυζ
https://www.christies.com/auctions/the-david-gilmour-collection#overview_Nav
αν δωσει και αυτη δεν θα εχει πλεον κιθαρες να παιζει και θα πΣονιζει απο τις αγγελιες του NOIZ...
Φαντάσου δηλαδή το impact της κίνησης αν μιλάμε και για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ κιθάρα......
Είδες που δεν κατάφερες να μην κρίνεις και να υπαγορεύσεις το τι θα έκανες εσύ στην θέση κάποιου άλλου;?Αυτό λοιπόν για εμένα θα ήταν κίνηση με guts.
Βγάλε τη σε δημοπρασία (χάνεις κάτι- σημαντικό πολύ- κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΌ- ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ- ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ) και στείλε το ποσό της αγοράς στην Ουκρανία...... έτσι (in my books) συμπαραστέκεσαι συμβολικά.....και όχι ανέξοδα......και το κόβω εδώ.
?Ο καθένας κάνει ότι του υπαγορεύει η κρίση του κι οι Pink Floyd επίσης.
Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς; Afto Ine ?Είδες που δεν κατάφερες να μην κρίνεις και να υπαγορεύσεις το τι θα έκανες εσύ στην θέση κάποιου άλλου;?
?
Ούτε 2,5 χρόνια μικρότερος του keith.....Ειναι 150 (160?) χρονων ανθρωπΑς, ΤΙ αλλο να καΜει ο μαυρος?
Ούτε 2,5 χρόνια μικρότερος του keith.....
Μικρός παιδής δηλαδή... Να πάρει και τον Keith τώρα που είναι στα primes του να κάνουν γκρουπ ?Ούτε 2,5 χρόνια μικρότερος του keith.....
? Πλάκα πλάκα το "μονολιθικό" του David με το "αλέγκρο" του Keith θα είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον....?Να πάρει και τον Keith τώρα που είναι στα primes του να κάνουν γκρουπ ?
Εγω ποιον ειπα δηλαδη;Είναι και άλλος, ο Mason...
Το κομμάτι αδιάφορο, ο ήχος του όπως πάντα θεϊκός και μόλις συνειδητοποίησα τι έχω "κοινό" με τον Gilmour: Παίζουμε με το ίδιο λουρί ?
ΔΕΝ έχασε κάτι.....απλά ηχογράφησε ένα αδιάφορο κομμάτι (κάλυψε και τη ματαιοδοξία του....ο γερόλυκος και καλά του ροκ.....u know what i mean).
Μιλάμε για πολύ εκ του ασφαλούς win - win επιλογη