• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νέο τραγούδι από τους Pink Floyd

Κάτσε βρε Νίκο γιατί με μπέρδεψες.... Θες να πεις ότι (πέρα από τον neck μαγνήτη) δεν είναι Tele αυτή;

Κάτσε βρε Νίκο γιατί με μπέρδεψες.... Θες να πεις ότι (πέρα από τον neck μαγνήτη) δεν είναι Tele αυτή;

Οχι, Εsquire του 55 ειναι με added neck pickup

(Esquire ηταν οι telecaster με μονο εναν bridge μαγνητη)

scroll down

https://www.gilmourish.com/?page_id=194

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πόσο πιάνει αυτή λεβέντη;

https://reverb.com/p/fender-esquire-1956

+κανα 10αρικο ακομα επειδη ειναι custom color

+ κανα μισαρι εκατομμυριο επειδη ειναι του θεου.

Άσε.. την χάλασε! Έσκαψε το σώμα για να βάλει κι άλλον μαγνήτη.  Τουλάχιστον 50% κάτω.

οχι σκαμενες ηταν ηδη απο το εργοστασιο ,απλα ειχαν solid pickguard (λευκό για το 1955 οπότε μπορεί να εχει καπου καβατζωμενο το original ,το οποιο απο μονο του κανει κανα 500αρικο) 

https://reverb.com/p/fender-esquire-1956

+ κανα μισαρι εκατομμυριο επειδη ειναι του θεου.
Αυτό λοιπόν για εμένα θα ήταν κίνηση με guts.

Βγάλε τη  σε δημοπρασία (χάνεις κάτι- σημαντικό πολύ- κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΌ- ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ- ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ) και στείλε το ποσό της αγοράς στην Ουκρανία...... έτσι (in my books) συμπαραστέκεσαι συμβολικά.....και όχι ανέξοδα......και το κόβω εδώ.

• Συμφωνώ
Reactions: cigaret13

Βγάλε τη  σε δημοπρασία (χάνεις κάτι- σημαντικό πολύ- κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΌ- ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ- ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ) και στείλε το ποσό της αγοράς στην Ουκρανία...... έτσι (in my books) συμπαραστέκεσαι συμβολικά.....και όχι ανέξοδα......και το κόβω εδώ.

εχεις χασει επεισοσια φιλωΟυζ 

https://www.christies.com/auctions/the-david-gilmour-collection#overview_Nav

αν δωσει και αυτη δεν θα εχει πλεον κιθαρες να παιζει και θα πΣονιζει απο τις αγγελιες του NOIZ...

Μαματος ειναι ο Δαυίδ όχι σαν τον.... αλλον τον ακατανομαστο που σε λιγο θα καταταγει στον στρατο του χασαπη.... 

• Like
Reactions: John Goumis
Φαντάσου δηλαδή το impact της κίνησης αν μιλάμε και για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ κιθάρα......

ενταξει εισαι λιγο biased ,ουτε εγω με τσι Συριζαιοι δεν καΜω ετσι ?  

Είδες που δεν κατάφερες να μην κρίνεις και να υπαγορεύσεις το τι θα έκανες εσύ στην θέση κάποιου άλλου;?

Γι αυτό έγραψα παραπάνω 

Ο καθένας κάνει ότι του υπαγορεύει η κρίση του κι οι Pink Floyd επίσης.
?

Πάντως μετά το βίντεο και το τραγούδι του για την Ουκρανία, το έχω σιγουράκι ότι θα την βγάλει σε δημοπρασία με τα έσοδα να πηγαίνουν εκεί...

• Like
Reactions: Superfunk
Βρε παιδια ο ανθρωπος δωρησε σχεδον ΟΛΕΣ του τις κιθαρες (21.000.000 ευρω δηλαδηΣ) σε charity ,κανει και ενα τραγουδι υπερ των κατασφαγμενων  απο τη ρωσικη αρκουδα Ουκρανων.

Ειναι 150 (160?) χρονων ανθρωπΑς και βγαινει και σολαρει σαν φουστης , ΤΙ αλλο να καΜει ο καψερος για να μας αρεσει ?  ?

• Like
Reactions: John Goumis
Είδες που δεν κατάφερες να μην κρίνεις και να υπαγορεύσεις το τι θα έκανες εσύ στην θέση κάποιου άλλου;?

?
Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς; Afto Ine ?

Βρε κουβέντα κάνουμε και λέω την άποψη μου......άντε καλά πάω να το κάμω κλικ στο Youtube να πάρει κι άλλα views....... προσφέρω και εγώ στην Ουκρανία έτσι.....?

Ούτε 2,5 χρόνια μικρότερος του keith.....

Ασε μη τον περιλαβουν και αΦτον εδω μεσα και δεν τον ξεπλενει ουτε ο Ταμεσης....  ?

• Συμφωνώ
Reactions: cigaret13
?  Πλάκα πλάκα το "μονολιθικό" του David με το "αλέγκρο" του Keith θα είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον....?

εχουν και μια διαφορα στις ΠΕΤΑΛΙΕΡΕΣ παντως

David Gilmour's pedalboard

david-gilmour-rig.jpg

Keith Richard's pedalboard

image.jpeg  

Είναι και άλλος, ο Mason... 

Το κομμάτι αδιάφορο, ο ήχος του όπως πάντα θεϊκός και μόλις συνειδητοποίησα τι έχω "κοινό" με τον Gilmour: Παίζουμε με το ίδιο λουρί ? 
Εγω ποιον ειπα δηλαδη;

• Συμφωνώ
Reactions: Terry RoscoeBeck5
ΔΕΝ έχασε κάτι.....απλά ηχογράφησε ένα αδιάφορο κομμάτι (κάλυψε και τη ματαιοδοξία του....ο γερόλυκος και καλά του ροκ.....u know what i mean).

Μιλάμε για πολύ εκ του ασφαλούς win - win επιλογη

εντάξει διαφωνούμε αλλά συμφωνούμε ότι διαφωνούμε :P

Δεν συμφωνώ ότι είναι θέμα ματαιοδοξίας... τι να κάτσει να κάνει δηλαδή, να περιμένει να περάσουν οι μέρες

μέχρι να πεθάνει? Και ο ίδιος ξέρει ότι πλέον ό,τι ήταν να κάνει καλλιτεχνικά το έκανε... αυτό φάνηκε και με την δημοπρασία που αναφέρθηκε προηγουμένως, που έβγαλε στο σφυρί τις κιθάρες του και έδωσε τα εκατομμύρια των εσόδων του σε φιλανθρωπία (για την κλιματική αλλαγή νομίζω), δεν μου βγάζει τον γεροντοροκά που αρνείται να δεχτεί ότι πέρασε η εποχή του αλλά έναν άνθρωπο με φινέτσα και αρχοντιά...

αν ήταν βλάχος ματαιόδοξος γεροντοροκάς πάκουρας θα τον βλέπαμε σε κανα rig rundown στο youtube να μας δείχνει τις κιθάρες του και να μας λέει ''yeah man, με αυτή την κιθάρα έγραψα το σόλο του pigs, είχε ωραίο ήχο man, you know?'' ...καμία σχέση...

πολύ ωραία κίνηση και μπράβο τους... αρχοντικός και κλασάτος ο David. Και ούτε fanboy είμαι ούτε βλέπω τυφλά τα δελτία ειδήσεων που σε λίγο θα πιστέψουμε ότι η Ουκρανία θα καταλάβει την Μόσχα όπως πάει. Απλά αποδίδω τα του Καίσαρως τω Καίσαρι. 

• Like
Reactions: BillTrantos and LK

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα