- Πόντοι
- 4,208
θα ξεπεράσει τη φουρέιρα μέχρι αύριο το απόγευμα.
Ποια είναι αυτή?
Αυτή που τα είχε με τον Μποτία ο οποίος έκλαιγε στα αποδυτήρια γιατί ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ στο γκολ του Γιακουμάκη?
θα ξεπεράσει τη φουρέιρα μέχρι αύριο το απόγευμα.
Αυτή πρέπει να είναι.Ποια είναι αυτή?
Αυτή που τα είχε με τον Μποτία ο οποίος έκλαιγε στα αποδυτήρια γιατί ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ στο γκολ του Γιακουμάκη?
Σιγά μην ξανάπιανες κιθάρα..... Και σιγά μην γινόταν hit το jazz-fusion... ξώφαλτσα θα περνούσε! Εκτός εάν έγραφες κάτι σαν το Gangnam Style!!Ρε παιδιά, να μα την Παναγία, αμανείχα λεφτά ξέρετε τι θα έκανα?
Θα έβγαζα ένα κομμάτι fusion του κιαρατά, να χάνει η μάνα το παιδί, και θα το έκανα να έχει 1 δις βγιουζ σε 5 μέρες.
Να πατήσω κάτω όλα τα νέα χιτάκια, και να ξαναγίνει της μόδας η jazz-fusion.
Και σιγά μην γινόταν hit το jazz-fusion... ξώφαλτσα θα περνούσε! Εκτός εάν έγραφες κάτι σαν το Gangnam Style!!
Έχει λεφτά από τα ναρκωτικά,είναι dealerτι ελεγε και τι εννοούσε.
Αν εννοούσε και τιποτα.
Έχει λεφτά από τα ναρκωτικά,είναι dealer
Έχει ολόκληρο οπλοστάσιο και μπορεί να γαζώσει ένα ολόκληρο τμήμα
Έχει άκρες ( γι αυτό δεν τον έχουν μπουζουριάσει ακόμα αυτόν και τη συμμορία του προφανώς)
Μισογύνης και εκμεταλλευτής γυναικών.
Γαμάει τις γυναίκες συναδέλφων του.
Είναι τέχνη.Καλό θα είναι να είμαστε πιο φειδωλοί όταν γράφουμε τέτοια μηνύσιμα για κάποιον.
Μου φαίνονται λίγο "χοντρά".
Εκτός αν έχεις αποδείξεις.
Είναι τέχνη.
Τι κατάλαβες δηλαδή?Κώστα μου αν προσπάθησες να ερμηνεύσεις τους στίχους ζητώ συγγνώμη.
Άλλο κατάλαβα εγώ, γι 'αυτό τα έγραψα αυτά.
Τι κατάλαβες δηλαδή?
Δική μου εκτίμηση?Νόμιζα ότι ήταν δική σου εκτίμηση όλα αυτά που έγραψες.
Είμαι τελείως ηλίθιος.
Και πάλι συγγνώμη.
Δική μου εκτίμηση?
οι στίχοι το λένε.
Αυτός τα τραγουδά.
Μα αυτός τα λέει.Να, αυτό δεν είχα καταλάβει, σου λέω είμαι τελείως βλάκας.
Δεν άκουσα το κομμάτι.
Απολογούμαι.
μα δεν σου είπα τίποτα, τι απολογείσαι, δεν καταλαβαίνω.Βρε ναι, αλλά σου λέω δεν το άκουσα το κομμάτι.
Λάθος μου.
μα δεν σου είπα τίποτα, τι απολογείσαι, δεν καταλαβαίνω.
Αυτά είπε.