trolley είπε:
οπότε πάλι κερδίζουν σε αυτή την ιδιότυπη Monopoly που διεστραμένα ξεκίνησε ο Goumis (τον οποίο καταγγέλω ως ψυχάκια, επ' αυτού).
;D ;D
έχει περάσει καιρός που πόσταρα το βίντεο, αλλά θα
ορκιζόμουν ότι το έβαλα στην
''παιδική χαρά'' και όχι στην συγκεκριμένη κατηγορία θεμάτων.... ;D άλλωστε το λέω και από κάτω, ότι οι dt και έλληνες να ήταν κατά πάσα πιθανότητα θα έκαναν καριέρα στο εξωτερικό τόσο ταλαντούχοι που είναι (μην ξεχνάμε ότι για μια χώρα 10 εκατομυρίων, έχουμε ανθρώπους που κάνουν καριέρα και όξω, αναλογικά με άλλες χώρες δεν ξέρω, αλλά έχουμε) ο τίτλος είναι απλά χιουμοριστικός.
το διεστραμένο της υπόθεσης είναι ότι ανέβασα ένα βιντεάκι για πλάκα και θα πάει 20 σελίδες (μέχρι να κλειδωθεί), ενώ στο thread που άνοιξα για το πρόβλημα με τον μαγνήτη μιας κιθάρας μου o καημενούλης με το ζόρι έφτασε τις 2 σελίδες, εγώ είμαι το ψυχάκι?(αστειεύομαι, καθώς με τα λιγοστά στοιχεία που έδωσα δύσκολα θα λάβω κατατοπιστικές απαντήσεις) ;D ;D
τουλάχιστον με τους dream theater το ''βγάλαμε'' το άχτι μας σε πρόσφατο thread, με τα ''κσύλα'' το ίδιο (και φταίω πάλι εγώ γι'αυτό
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
), τώρα που μπαγιάτεψε το thread ''γιατί είναι ντροπή να παίζεις λαϊκά'' έπρεπε να βγει κάτι καινούργιο στη φόρα... ;D
επί του θέματος, δεν νομίζω ότι ισχύει ένα από τα σενάρια του lk (σελίδα 4), πιστεύω ότι απλά τα παλικάρια έψαχναν ένα ''πομπώδες'' instrumental ως opening theme για τον κιάμο: δυνατό είναι, πομπώδες είναι, ανατολίτικο ριφφάκι που κολλάει κάπως στα μπουζούκια έχει, ορίστε οι παρτιτούρες παιδιά, βγάλτε το. δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν το κομμάτι το γνώριζε μόνο ο ντράμμερ ή ο κιθαρίστας και το πρότεινε στην υπόλοιπη ορχήστρα που έψαχνε ένα καλό ορχηστρικό opening. δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παίζουν αυτό και όχι το hell's kitchen ή το dance of eternity.
πάντως ρε παιδί μου, ό,τι και να παίξεις στα μπουζούκια, πάλι.... ''σκυλάδικο'' θα ακούγεται, και ας είναι rock-metal κομμάτι... ;D ;D ξέρετε, με εντελώς κομπρεσαρισμένες κιθάρες, ο τραγουδιστής να έχει τόσο βάθος στο μικρόφωνο όσο μια άβυσσος, ο πληκτράς να κάνει ''σκυλάδικα'' γυρίσματα με άκυρους κλαρινο-ήχους κ.τ.λ... το συγκεκριμένο σώζεται κάπως που είναι instrumental, αλλά αυτό το κλασσικό στην αρχή ''σόλο με χαλί από synth από πίσω'' πόσο μα πόσο ''σκυλάδικο'' μπορεί να είναι?? ;D
υ.γ. σόρυ που γράφω μόνο με μικρά αλλά χάλασε το caps lock του πληκτρολογίου και βαριέμαι να το αλλάξω.