Τα υλικά αγαθά, δεν φέρνουν καμία ευτυχία.
Αν λύσεις το θέμα ύπνου (κάπου να κοιμάσαι), να έχεις ζέστη και καθαρό νερό, είσαι ευτυχισμένος..
Όλα τα άλλα είναι ματαιοτητες , μαζί τους και οι κιθαρες.
Αυτά που θα γραψω δεν πάνε για σένα,μιας και έγραψες
Έχω σπίτι , αμάξι και όποια κιθαρα με καυλ΄$%%^ει;
Έχω.
Ε, αυτό ήθελα από τη ζωή μου
οπότε όλα κομπλέ.
Απλά το τα λεφτά=υλικά αγαθά δεν φέρνουν καμία ευτυχία,μου θυμίζουν ελληνικές αμπελοφιλοσοφίες παντελώς αποτυχημένων,που θέλουν να συμπαρασύρουν μαζί τους και άλλους στη μιζέρια τους.
Και δεν είναι δόκιμο για έναν Έλληνα να βάλει ως στάνταρ διαβίωσης το να έχω ζέστη και καθαρό νερό ή τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε.
Προσωπικά,έχοντας μεγαλώσει με νοοτροπίες να ψάχνω την πιο vfm κιθάρα και όχι αυτή που πραγματικά ήθελα γιατί απλά δεν μπορούσα να την έχω και ψάχνοντας αμάξια μέχρι 1200cc για να μην καίνε πολύ,έχω να σου πω ότι τα υλικά αγαθά αγοράζουν στιγμές ευτυχίας.
Τώρα πίνω τον καφέ μου έχοντας απεναντί μου,μεταξύ άλλων,μια
Gibson Les Paul Custom.Και μόνο που την βλέπω φτιάχνομαι και θέλω να παίξω πρωινιατικα.
Και μετά θα κατέβω στο πάρκινγκ να πάρω το αμάξι,όχι το Polo 1000cc που είχα στην Ελλάδα,αλλά αυτό που πάντα ήθελα να έχω.
Και ούτω καθεξής...
Φαντάσου να συνέχιζα να άκουγα τον κάθε γκουρού της μιζέριας,περί κιθαριστικών blind tests,ότι το Headstock είναι απλά μάρκετινγκ και ότι το αυτοκίνητο είναι απλά για να σε πηγαίνει από το Α στο Β...
Οτι δηλαδή αν ήταν στο χέρι του θα συνεχιζε να οδηγάει ένα Renault Twingo και να γρατζουναει μια Samick..
Στο θέμα μας απλά θα γράψω πως αν δεν είστε τίποτα επενδυτές ή δε σας επηρεάζει άμεσα αυτό που γίνεται,μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας για πράγματα που δεν μπορείτε να επηρεάσετε.
Και εγγυήσεις δεν υπάρχουν στον κόσμο για τίποτα.
Ποτέ δεν υπήρχαν εγγυήσεις,απλά 30-40 χρόνια ευημερίας έχουν δημιουργήσει σε πολλούς ψευδαισθήσεις για το τι θα πει ζωή.
Και αυτό,ειδικά ένας λαός, που έχει τα τελευταία 100 χρόνια στην πλάτη του βαλκανικούς,παγκόσμιους,εμφύλιο, δικτατορία,εισβολή στην Κύπρο,δε θα έπρεπε να το ξεχνά..