Αμερικανικά οργανα , πάρτε τώρα που υπάρχει στοκ γιατί σε λίγο.....

Είχα νωρίτερα μια κουβέντα με τον sir Νέστορα για το φλέγον θέμα. Οι ευρωπαϊκοί ανταποδοτικοί δασμοί θα είναι οριζόντιοι ή θα πάνε στοχευμένα σε red states - όπως αναφέρει ένα σενάριο που έχει διακινηθεί;
Αν πάνε προς πάσα κατεύθυνση "όλα καλά" (λέμε τώρα).

Αν όμως πάνε στοχευμένα τότε στη διάσταση της αύξησης της... περιουσίας μας, αυτοί που θα ωφεληθούν είναι οι κάτοχοι Gibson και όχι Fender.
Το εργοστάσιο της Gibson είναι στο Nashville της "κόκκινης" πολιτείας του Tennessee.
Αντίθετα, οι Fender USA κατασκευάζονται στην Corona της πιο blue state δεν γίνεται, California.

Όσοι επενδυτές του Forum βρίσκονται σε διαδικασία κινήσεων για profit taking (@LK), θα πρέπει να τα συνυπολογίσουν αυτά. ;) 😄

Είχα νωρίτερα μια κουβέντα με τον sir Νέστορα για το φλέγον θέμα. Οι ευρωπαϊκοί ανταποδοτικοί δασμοί θα είναι οριζόντιοι ή θα πάνε στοχευμένα σε red states - όπως αναφέρει ένα σενάριο που έχει διακινηθεί;
Αν πάνε προς πάσα κατεύθυνση "όλα καλά" (λέμε τώρα).

Αν όμως πάνε στοχευμένα τότε στη διάσταση της αύξησης της... περιουσίας μας, αυτοί που θα ωφεληθούν είναι οι κάτοχοι Gibson και όχι Fender.
Το εργοστάσιο της Gibson είναι στο Nashville της "κόκκινης" πολιτείας του Tennessee.
Αντίθετα, οι Fender USA κατασκευάζονται στην Corona της πιο blue state δεν γίνεται, California.

Όσοι επενδυτές του Forum βρίσκονται σε διαδικασία κινήσεων για profit taking (@LK), θα πρέπει να τα συνυπολογίσουν αυτά. ;) 😄
Αυτά το χω υπολογίσει..... πριν καν βγει ο Τράμπ 😜

Πάντως η ισοτιμία eur - usd ευνοεί τώρα για αγορές (τουλάχιστον πριν ανακοινωθούν οι ευρωπαϊκοι δασμοί προς ΗΠΑ) ...

Μονόδρομος η αγορά χρυσού ή αμερικάνικης κιθάρας... .μέχρι τη δευτέρα
Ποιος να το φανταζόταν ότι οι Fender - Gibson θα γινόντουσαν επενδυτικό safe haven :unsure: 🤑

ΥΓ: Να υποθέσω ότι θα υπάρχουν εξελίξεις εντός του ΣΚ κύριε συνήγορε; 😉

Ποιος να το φανταζόταν ότι οι Fender - Gibson θα γινόντουσαν επενδυτικό safe haven :unsure: 🤑

Βλέπω και Martin ήδη τσιμπήσανε προς τα πάνω καμια 200αρού.

Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.
I did my part.

Μονόδρομος η αγορά χρυσού ή αμερικάνικης κιθάρας....μέχρι τη δευτέρα
ΤΟ χρηματηστήριο και τα crypto ήδη πήγαν στα τάρταρα.
:D
5-6 % επεσαν.Περιμενω να πέσουν 70% να ψωνίσω.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Θα πέσουν κι άλλο, πάνω από 70% ....περίμενε.
Δεν γνωρίζω αν το λες ειρωνικά αλλά πάντως πιστεύω ότι έχει έρθει η εποχή όπου τα χρηματιστήρια θα πιάσουν πάτο όπως συμβαίνει και 70-80 χρόνια.Εκει είναι ευκαιρία να αγοράσεις μετοχές της γιμπσον και μετά από 10 χρόνια που θα έχουν ανέβει οι τιμές με αυτά τα λεφτά θα μπορείς να πάρεις 50 γιμπσον.
Και όλα αυτά χάρις στον Άγιο Δοναλδο Τραμβιο.

Δεν γνωρίζω αν το λες ειρωνικά αλλά πάντως πιστεύω ότι έχει έρθει η εποχή όπου τα χρηματιστήρια θα πιάσουν πάτο όπως συμβαίνει και 70-80 χρόνια.Εκει είναι ευκαιρία να αγοράσεις μετοχές της γιμπσον και μετά από 10 χρόνια που θα έχουν ανέβει οι τιμές με αυτά τα λεφτά θα μπορείς να πάρεις 50 γιμπσον.
Και όλα αυτά χάρις στον Άγιο Δοναλδο Τραμβιο.
Την άποψη μου για τα "χαρτιά " την έχω πει.
Όχι δεν ειρωνεύομαι.

Πάρτε χρυσό. Εγώ, διπλασίασα ήδη τα πλούτη μου. Δουλεύω από χόμπι γιατί θα πεθάνω από βαρεμάρα αν κάθομαι όλη μέρα και διασκεδάζω. Μήπως πάρω και εγώ καμιά καλύτερη κιθάρα, το σκέφτομαι.

Θα πέσουν κι άλλο, πάνω από 70% ....περίμενε.

Αφού έχουμε τέτοιο προαίσθημα κ. Συνήγορε, δεν καταλαβαίνω από που και ως που συζητάμε για μουσικά όργανα και ξύλα απελέκητα. All in σε Χρεώγραφα πρέπει να πάμε. Εγώ αν πέσει το BTC τόσο, θα κλάψω με μαύρο δάκρυ… μόνο και μόνο γιατί φέτος δεν έχω σάλιο για να αγοράσω κι άλλο. Ποιες κιθάρες και ιστορίες για αγρίους… κιθαρίστες…

Ποιες κιθάρες και ιστορίες για αγρίους… κιθαρίστες…
Η επενδυτική κιθάρα, δεν αφορά τους κιθαρίστες, ούτε είναι μουσικό όργανο.

Μου έλεγε ο Φάνης (Πνοή Νύξη) , όταν πήγε για μια δουλειά στο Gibson Garage του Λονδίνου, ότι έπιασε από το πάνω ράφι κάτι Murphy lab κομμάτια.

Μου λέει λοιπόν ότι ήταν τα πιο ασετάριστα όργανα που έπιασε στη ζωή του.
Σχεδόν δεν παιζόταν.
Αλλά ....συνέχισε....ποιος νοιάζεται γι αυτό, αφού όσοι τις παίρνουν ,για ¨οικόπεδα " τις αγοράζουν και φυσικά δεν πρόκειται να τις παίξουν.

Η αμερικάνικη ηλεκτρική κιθάρα (fender-Gibson) (και φυσικά κάποιες ακουστικές martin , gibson κ.λ.π.)είναι assets.
Μην πας να το απαξιωσεις λέγοντας "μουσικά οργανα" και "κιθαρίστες"....και "ξύλα απελέκητα".

Το ότι ανακαλύψαν κάποιοι τη freedom 24 και νόμισαν ότι μπήκαν στο market και τις χρηματαγορές .....δεν τους κάνει ούτε stock brokers ούτε Gordon Gekko.

Πιτσιρικπάδες είναι, που θα φάνε το χατρζιλίκι τους εκεί........

Σε κάθε περίπτωση , όπως είπα και σε άλλο νήμα....όπου θέλει πηγαίνει ο καθένας τα λεφτά του.
Εγώ εδώ μέσα δεν είμαι επενδυτικός σύμβουλος κανενός.

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back