Αμερικανικά οργανα , πάρτε τώρα που υπάρχει στοκ γιατί σε λίγο.....

Αξιότιμα μέλη, ανασύρω το εν λόγω "νήμα" καθώς τα σημερινά νέα είναι πολύ promising...
Όσοι παρακολουθείτε τα τρέχοντα τεκταινόμενα απ' την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα είδατε ότι μόλις μας επιβλήθηκαν δασμοί (στην ΕΕ) της τάξης του 20%.
Οπότε αναμένουμε την ευρωπαϊκή ανταπόδοση, ευχόμενοι να συμπεριληφθούν τα όργανα made in USA. 🤑 😄
Οι εξελίξεις αρχίζουν να δικαιώνουν τον τίτλο του "νήματος"... Και μπράβο στον κ. συνήγορο @LK που είδε μπροστά.

Εγω τα έλεγα. 🤣🤣🤣

Τυχαία νομίζεις έβαλα πρώτη φορά στη ζωή μου δόσεις, για να αγοράσω κιθάρα; (Πιθανότατα και τελευταία…)
Τι άλλο θα πεις για να μην αγοράσεις και μια... Fender :unsure: 😄

Έχουν τον @LK αυτοί να τους στηρίζει.
Pillar ο κ. συνήγορος. Άτλας που θα στηρίξει την λατρεμένη μας Fender σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς 😄

με μονη πιθανότητα (μικρή) να παραστρατήσω σε καμία PRS.
Να παραστρατήσεις και με τις ευλογίες μου, αλλά πρόσεχε μην παραστρατήσεις υπερβολικά και καταλήξεις με καμία... SKY γιατί τότε θα έχουμε πρόβλημα. Είναι όργανο καταγεγραμμένο στην κατηγορία "αποκηρυγμένες κιθάρες" :ROFLMAO:

PRS.jpg

Αφού λοιπόν επιβλήθηκαν δασμοί 20% σε ΟΛΑ τα προϊόντα από ΕΕ, το λογικό είναι τα αντίμετρα να περιλαμβάνουν όλα τα προϊόντα από τις Η.Π.Α.
Χθές άκουσα ότι η Ε.Ε. έχει έτοιμο το σχέδιο.
Μένει να ανακοινωθεί και να δούμε το ποσοστό των δασμών που θα επιβληθούν στις εισαγωγές από Η.Π.Α.

Attachments

• 488643494_10236141539739046_3038646640373148193_n.jpg
    488643494_10236141539739046_3038646640373148193_n.jpg
    72.4 KB · Εμφανίσεις: 0
Χθές άκουσα ότι η Ε.Ε. έχει έτοιμο το σχέδιο.
Μένει να ανακοινωθεί και να δούμε το ποσοστό των δασμών που θα επιβληθούν στις εισαγωγές από Η.Π.Α.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο μέχρι τα τέλη Απριλίου.

ΥΓ: Πάντως άνοιξε η πόρτα του "τρελοκομείου"...

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο μέχρι τα τέλη Απριλίου.

ΥΓ: Πάντως άνοιξε η πόρτα του "τρελοκομείου"...
Σήμερα έκανα μια κινηση ματ.
Αν βγεί......θα ενημερώσω. :D

Σήμερα έκανα μια κινηση ματ.
Μα τι ώρα την έκανες και εσύ, τα ξημερώματα;
Δεν πιστεύω να μιλάμε για... παράνομες νυχτερινές ενέργειες :ROFLMAO:
Ή να σόρταρες τίποτα μετοχές :unsure:🤑

Μα τι ώρα την έκανες και εσύ, τα ξημερώματα;
Δεν πιστεύω να μιλάμε για... παράνομες νυχτερινές ενέργειες :ROFLMAO:
Ή να σόρταρες τίποτα μετοχές :unsure:🤑
Oλα νόμιμα 😜

Και εδώ αναλυτικά με πίνακες

Mην είσαι ψιλικατζής 😜
OΚ λοιπόν... Ας δώσω ένα εύρος στην σκέψη μου. Ας βγω out of the box...

Τι out of the box... Ας βγω out of the planet. Κυνηγάς να αγοράσεις καμία έκταση στον Άρη; Αυτό θα ήταν συνταρακτική επενδυτική κίνηση μεγάλου ορίζοντα. 😄

Τι έχεις κάνει πάλι; :unsure:😄

OΚ λοιπόν... Ας δώσω ένα εύρος στην σκέψη μου. Ας βγω out of the box...

Τι out of the box... Ας βγω out of the planet. Κυνηγάς να αγοράσεις καμία έκταση στον Άρη; Αυτό θα ήταν συνταρακτική επενδυτική κίνηση μεγάλου ορίζοντα. 😄

Τι έχεις κάνει πάλι; :unsure:😄
Μιλάμε για κίνηση με πράφιτ 😜

Φιλε Τραμπ εμεις παιρναμε με το κιλο στρατ και lp τοτε που το δημοφιλεστερο θεμα στο noiz ηταν το "πως φερνω κιθαρα απο Αμερικη" , το δολλαριο ηταν στο 1.60 ισοτιμια με το €, και στα τελωνειο του Βενιζελου δουλευαν τελωνειακοι οπου το μονο πραγμα που εκτελωνιζαν ηταν το scratching στη βουβωνικη τους χωρα. Δε πα να βαλεις και 400% δασμους τωρα..........................

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back