Μπορεί να είναι κι έτσι. Μπορεί να κάνουν καταστροφικες επιλογές και να πεινάσουν αυτοί τελικα. Και η ΕΕ να ζει πλουσιοπαροχα με τις εναλλακτικές πήγες της και να φταίμε εμείς μόνοι μας για όλα τα δεινά μας.Μα η αθλιότητα του Hollywood τα τελευταία 15 χρόνια είναι τα σημεία των καιρών.
Νομίζεις....Όταν τα κάνει αυτά η ΕΕ για να προστατέψει την Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία δεν ασχολείται κανείς. Τώρα που τα κάνει ο καρότος πέσατε όλοι να τον φάτε
Ελπίζω να το πιάσεις κάποια στιγμή. Κι εγώ ως μηχανικός στην καρδιά πρωτίστως λατρεύω projects. Συνήθως είναι μέχρι να τα ξεκινήσεις αυτά. Μετά πηγαίνουν μόνα τουςΝομίζεις....
Εχω αφήσει πρότζεκτ Vintage General Motors σε γκαράζ... και δυστυχώς μαλλον εκεί θα μείνει.
Να τα βγάλουν. Τέτοια τεκμήρια είναι αναχρονιστικα.Τι να κυκλοφορήσει αμερικανικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα, με τα τεκμήρια κυβισμού....Δεν υπάρχει περίπτωση.
Εδώ τα έβαλαν και στα ιστορικά, που δεν υπήρχαν...Να τα βγάλουν. Τέτοια τεκμήρια είναι αναχρονιστικα.
Λίγο το τελωνείο λίγο τα τεκμήρια, λίγο η τιμή του πετρελαίου και λίγο οι διατάξεις του νόμου για τα ιστορικά, μου το κηδέψανε το πρότζεκτ.Τι να κυκλοφορήσει αμερικανικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα, με τα τεκμήρια κυβισμού....Δεν υπάρχει περίπτωση.
Έχεις μέχρι 31-12-2026 να το κυκλοφορήσεις ιστορικό....χωρίς τεκμήριο....μετά πολύ χλωμό.Λίγο το τελωνείο λίγο τα τεκμήρια, λίγο η τιμή του πετρελαίου και λίγο οι διατάξεις του νόμου για τα ιστορικά, μου το κηδέψανε το πρότζεκτ.
Προφανώς από τους Κινέζους και τις "ντάμπιν" πρακτικές τους στα EV.Πάντως δεν προσπαθεί η ΕΕ να προστατέψει την αυτοκινητοβιομηχανία της απ' τους Αμερικάνους
νταμπιν και το λουρί τςη μάναςΠροφανώς από τους Κινέζους και τις "ντάμπιν" πρακτικές τους στα EV.
Βέβαια μια πιο σωστή διατύπωση θα ήταν κάτι του στιλ: "Η ΕΕ έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τινάξει στον αέρα την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία με τα EV και απ' ότι φαίνεται τα κατάφερε".
Αυτό που λες έχει βάση. Οι μετασχηματισμοί πλέον γίνονται με ταχύτητες "φωτός".νταμπιν και το λουρί τςη μάνας
Απλά δεν προλαβαίνουν να μετασχηματιστούν οι οικονομίες του "α' κόσμου" όσο γρήγορα αναπτύσσονται οι Κινέζοι και όπως λέει η παροιμία ο πνιγμένος πιάνεται απ τα μαλλιά του.
Γι' αυτό τα είπε μια χαρά χθες ο Καγκελάριος (Σολτς): "Όλοι επωφελούνται από την παγκοσμιοποίηση".Ούτε η Ευρώπη, ούτε Αμερική μπορούν να ακολουθήσουν κατά διάνοια σε κόστος (και εργατικό και πρώτων υλών) την Ασία και πολύ συγκεκριμένα την Κίνα αυτή την στιγμή και ούτε και στο μέλλον
οι δασμοί μόνο χειροτερεύουν τα προβλήματα, δεν τα αμβλύνουν.
Αφού το είπε ο Σολτς εγώ ησύχασα. Θα το γιορτάσω με ένα πίτα γύρο στα 4,5 ΕΥΡΩ και μια κοκα κόλα με 1 ευρω.Γι' αυτό τα είπε μια χαρά χθες ο Καγκελάριος (Σολτς): "Όλοι επωφελούνται από την παγκοσμιοποίηση".
Όσο πιο smooth, τόσο πιο καλά. Καθώς όπως είπε ο Έκτορας:
Γιατι χωραει να περασει απο τους δρομους σε Κυψελη, Παγκρατι και κέντρο?Τι να κυκλοφορήσει αμερικανικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα, με τα τεκμήρια κυβισμού....Δεν υπάρχει περίπτωση.
Εδώ δε χωραει στο γκαραζ της πολυκατοικίας και το βάλαμε σε άλλο.Γιατι χωραει να περασει απο τους δρομους σε Κυψελη, Παγκρατι και κέντρο?
There's always an Asian
Who's better than you
O καροτοκεφαλος κάνει ότι κάνουν ΟΛΟΙ οι λαϊκιστές από καταβολής κοΖμου : προσπαθεί να θεραπεύσει την ΑΚΜΗ δια του ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ.... θεαματικό και αρκουντως εντυπωσιακό για τους αφελείς και απελπισμένους ψηφοφόρους του (και τους ψηφοφόρους όλων των λαϊκιστων ανά τους αιώνες) αλλά ΠΑΝΤΑ καταλήγει σε, πολλά,ΔΑΚΡΥΑ και αίμα...για αυτούς..