σαν και αυτες?phanzz είπε:Εξαιρετικα κατατοπιστικος.
Τη διαφορα την ηξερα, απλα δεν ηξερα την ορολογια και το λογο που γινοταν.
Εχω κι εγω μια τετοια, αλλα οχι Fender.Ειναι μια Watkins rapier του 62-63 κι ειχα την απορια..
Thanx και παλι.
TSotir είπε:Αν ερθει η ωρα φιλε να βαλεις χερι στο σιδερο μεσα στη βεργα....παρ το οργανο και πεταξε το.
Jazzjoker είπε:Συνεχίζοντας να ανακαλύπτω ηχητικά και παικτικά την καινούρια μου tele, μου ήρθε να κάνω ένα τεστ μέσα στο τεστ για να έχω και μια πιο αντικειμενική άποψη πάνω στον ήχο.
Παραθέτω λοιπόν δύο κλιπάκια παιγμένα με δύο γνωστά overdrives του εμπορίου με σημαντική διαφορά στην τιμή. Τα settings πρόσεξα να είναι όσο γίνεται πιο κοντινά ενώ η tele παίζει και στα δύο κλιπς στη μεσαία θέση των μαγνητών.
Αν δε σας κάνει κόπο ακούστε τα και πείτε πιο od σας αρέσει περισσότερο και γιατί. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμη.
Aυτο για πιό λόγο το έκανε ο μπαρμπα-leo ?Superfunk είπε:υπαρχουν και round lam MAPLE ταστιερες (2 - piece)
βαριοταν (read: τσιγκουνευονταν) να αλλαξει το tooling.... ;DGiorgosVolos είπε:Aυτο για πιό λόγο το έκανε ο μπαρμπα-leo ?
Κι εγώ μάλλον προς το δεύτερο τείνω. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι σε κάποια σημεία έχω την εντύπωση ότι βγάζει μια "τρανζιστορίλα".sardas είπε:για τα od που ρωτησες φιλε το 2ο μακραααααααν