• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Άλλος για GT7;

Sim ή arcade για εμένα είναι όλα υπέροχα.
Έχω λιώσει και λιώνω ακόμα όπως είπα στα Need For Speed.
Tη βρίσκω και με τα soundtrack τους πάρα πολύ.
Τη μισή μουσική της ζωής μου την έχω μελετήσει από τα video games και αυτό ωφέλησε στο μέγιστο βαθμό τις συνθετικές μου δυνατότητες. Μεγάλα σχολεία.
Ιδιαίτερα το GT, τα θέματά του, είναι τρομερά για μελέτη/εξάσκηση.

Ειλικρινής απορία και sorry για το offtopic: παίζετε κυρίως online με άλλους σε τουρνουά και τέτοια; Δεν έχω PS4 ή PS5 ώστε να παίζω GT7 αλλά μέχρι και το GT6 που έχω παίξει, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία και πάντα έπαιζα τους offline αγώνες και το βασικό που μου άρεσε πάντα στο GT είναι η διαδικασία συλλογής αυτοκινήτων που μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον από το να κερδίσω έναν άγνωστο από τη Λιθουανία πχ σε έναν αγώνα με GT3 racers στη Laguna Seca.
Η εντύπωση πως συμμετέχεις με φυσικά πρόσωπα, δίνει μια άλλη αίσθηση και χτυποκάρδι. Μη τρακάρεις, μη σπρώξεις άθελα σου κλπ.
Δεν έχω κερδίσει αγώνα στα επίσημα events και δεν είναι αυτός ο στόχος μου παρα να συμμετάσχω και να τερματίσω στους τοπ 5 και αυτό αραιά και που. Ισως είναι ψευδαίσθηση και να έχεις δίκιο γιατι και η συλλογή των αυτοκινήτων είναι κι αυτη ωραία.

Εδω και μια εβδομάδα π.χ. έχω μπει στη διαδικασία να χρονομετρήσω κάθε αμάξι στη συλλογή μου (370 αυτοκίνητα) στο Road Atlanta με κοινά λάστιχα, βλέποντας τη διαφορετική συμπεριφορά του καθενός. Βίτσια είναι αυτά αλλά περνάει όμορφα η ώρα.
Απο την άλλη με μια τέτοια κοινή χρονομέτρηση μπορείς να καταλάβεις αν πουλάει φούμαρα ο @cos_dr που είναι ο υπερκαλυτερότερος.😊

Απο την άλλη με μια τέτοια κοινή χρονομέτρηση μπορείς να καταλάβεις αν πουλάει φούμαρα ο @cos_dr που είναι ο υπερκαλυτερότερος.😊
Δώσε μου 700 ευρώ να πάρω το PS5, το παιχνίδι και μια μεταχειρισμένη τιμονιέρα και δεσμεύομαι πως θα σε αναγκάσω να το παρατήσεις :ROFLMAO:
Δυστυχώς, δε βγαίνω να πάρω, με τσάκισε η εφορία και η ακρίβεια, θα ήθελα να σε κερδίσω από αγάπη βέβαια, θέλω να σου αποδείξω αφού σε θεωρώ διαδικτυακό πατέρα πως δεν είμαι λόγια, είμαι άξιος και έτσι να κερδίσω λίγο παραπάνω σημασία :ROFLMAO:

Trending...

Νέα θέματα

Back