- Πόντοι
- 423
Εγώ που παίζω Σούπερ Μάριο Καρτ (χωρίς πλάκα), θεωρείται sim ή arcade racing παινχιδι?
κι εγώ παίζω. κορυφαίο παιχνίδι!Εγώ που παίζω Σούπερ Μάριο Καρτ (χωρίς πλάκα), θεωρείται sim ή arcade racing παινχιδι?
Η εντύπωση πως συμμετέχεις με φυσικά πρόσωπα, δίνει μια άλλη αίσθηση και χτυποκάρδι. Μη τρακάρεις, μη σπρώξεις άθελα σου κλπ.Ειλικρινής απορία και sorry για το offtopic: παίζετε κυρίως online με άλλους σε τουρνουά και τέτοια; Δεν έχω PS4 ή PS5 ώστε να παίζω GT7 αλλά μέχρι και το GT6 που έχω παίξει, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία και πάντα έπαιζα τους offline αγώνες και το βασικό που μου άρεσε πάντα στο GT είναι η διαδικασία συλλογής αυτοκινήτων που μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον από το να κερδίσω έναν άγνωστο από τη Λιθουανία πχ σε έναν αγώνα με GT3 racers στη Laguna Seca.
Δώσε μου 700 ευρώ να πάρω το PS5, το παιχνίδι και μια μεταχειρισμένη τιμονιέρα και δεσμεύομαι πως θα σε αναγκάσω να το παρατήσειςΑπο την άλλη με μια τέτοια κοινή χρονομέτρηση μπορείς να καταλάβεις αν πουλάει φούμαρα ο @cos_dr που είναι ο υπερκαλυτερότερος.