• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Άλλος για GT7;

Ειναι γεγονος οτι και οι f1 drivers, και οι πιλοτοι αεροπλανων, ακομα και μαχητικων, και διαφοροι αλλοι ξηγιουνται εξομοιωτες, γιατι πλεον ειναι τοσο κοντα στο real thing που σε βαζει στο νοημα για τον αγωνα ξερω γω.

Ομως, ΟΜΩΣ αν ειχα να διαλεξω μεταξυ του εξομοιωτη της ΝΑSA, με κβαντικο υπολογιστη, χειριστηρια απο κανονικη φορμουλα κλπ, και μιας αδειας απο κοσμο παραλιακης με ενα ταπεινο nsr, χαλαρα το δευτερο.

Ναι η αλήθεια ειναι πως θα προτιμούσα κι εγω να κάνω βολτα στη Monza με Ferrari 458 GT3, απο το να παίζω Gran Turismo.
Αλλά περιμένω τη σύνταξη στο τέλος του μήνα και μάλλον δεν θα φτάσουν τα ψιλά.:ROFLMAO:
Επίσης μπορώ και να οδηγώ επικίνδυνα στους δρόμους της Αθήνας το Golf μου...🫥

Η πίστα είναι άλλο πράγμα. Μετράς χρόνους και καταλαβαίνεις αν είσαι γρήγορος ή απλά τρέφεις ψευδαισθήσεις. Και να το κάνεις σε πίστες παγκοσμίου πρωταθλήματος, σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Το να κάνεις χρόνους στο 5% των οδηγών παγκοσμίως με κοινό αμάξι, στην ίδια πίστα, είναι κατόρθωμα μετρήσιμο και όχι φούμαρα.

Καλα, και εγω στο call of duty ειμαι ψηλα στο ranking, αλλα αμα παω στην ουκρανια για μπιου μπιου θα τα κανω πανω μου 🤣

Καμία σύγκριση. Η πίστα είναι ορισμένος χώρος αγώνων παγκοσμίου φήμης.
Εχει συγκεκριμένη απόσταση και διαδρομή.
Το shootem up είναι fiction και καθόλου μετρήσιμο. Καλύτερα να αποφύγεις την Ουκρανία.;)

Καλα, και εσυ αν νομιζεις οτι θα μπεις στην πιστα επειδη παιζεις gran turismo :ROFLMAO:, καλο ειναι να την αποφυγεις.

Μιας και το έφερε η συζήτηση, η εκπαίδευση για την Ουκρανία (νατοϊκή) ,εγινε στην Σκωτία (όχι σε pc), και ήταν πολύ ζόρικη από πληροφορίες εκ των έσω.
Και το ζορι ήταν το κρύο, αν σκεφτείς ότι δεν τους πυροβολούσε κάνεις.

LK, ξερεις τι γινεται;

Κοινα στοιχεια υπαρχουν σε ολα τα virtual περιβαλλοντα με την πραγματικοτητα. Και στο call of duty ακομα, π.χ. αν δε θελεις να σε δουν και να σε κατεβασουν, οπως δεν το θελεις και στην πραγματικοτητα, ε θα πας ερπην, απο τις ακρες, και πισω απο καλυψη και ξερω γω.

Δεν το κανεις ομως. Γιατι; Μα γιατι ειναι παιχνιδι, ορμας σαν τον μαλακα και οσους φας και οσοι σε φανε.

Ετσι και στην εικονικη πιστα, δεν πας σαν το βατραχι για να βρεις τα ορια σου, πας με οσα παει, ε και οταν το καρφωσεις λες ΟΚ, αυτη η στροφη ηθελε λιγο πλακωμα στα φρενα. :ROFLMAO:

Απο Ferrari στη monza δεν ξερω :ROFLMAO: αλλα απο χωματινο mx κατι σκαμπαζω, εκανα προπονησουλες σε πιστες για να πηγαινω με ανεση στο βουνο, και την ιδια εποχη στο τοτε playstation επαιζα mx παιχνιδια, ε αλματα με can can, superman και τετοια μονο στο playstation εβγαζα :ROFLMAO: στην πραγματικοτητα αν εμενα πανω στο μηχανακι μετα απο κανα αλματακι του κωλου ημουν ευχαριστημενος :ROFLMAO:

Στο κάρτ πάμε να δούμε αν μπορείτε στην πίστα πραγματικά. Εκεί θα σας τιμωρήσω όλους. 😡

Παιδιά τόσο η πίστα, όσο και ο πόλεμος, δεν μπορούν να συγκριθούν με το fm7 , που είναι virtual dx7.
Άλλο πράγμα η προσομοίωση ενός κυκλώματος , και άλλο πράγμα η πραγματικότητα.
Το να κάνεις ερπιγκ στο χαρακτήρα του παιχνιδιού στο παιχνίδι, δεν έχει καμία σχέση με το να κάνεις ερπιγκ στις λάσπες, στα αγκάθια και με σφαίρες να σφυρίζουν από πάνω σου.
Ακόμα και να κατάφερναν κάποια στιγμή να δημιουργήσουν τις ίδιες συνθήκες, που δεν, δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν προσομοίωση του ρίσκου και του αποτελέσματος.
Έχω τρακάρει μα 40 χιλιόμετρο , και έπαθα θλαστικό τραύμα από τη ζώνη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω χώρος να πονάω....έναν μήνα.
Αν δεν έχεις αυτόν τον φόβο ως αποτρεπτικό.. τρέξε και με 1000 στην εικονική πίστα.

Επισης, αν δε δεις απο κοντα την τεχνικη που εχουν οι οδηγοι αγωνων, δεν καταλαβαινεις τη δυσκολια. Και μονο το πως αλλαζουν τις ταχυτητες, πραγματικα δεν προλαβαινει το ματι σου να δει την κινηση, φτανει για να μπεις στο νοημα.

Μάνο χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, αυτό που περιγράφεις κάνουν οι παίκτες που προσπαθώ να αποφεύγω στο online gaming. Αυτούς που παίζουν τους προσομοιωτές σαν arcade.
Με αυτή τη λογική τίποτα δεν μπορεί να είναι πιστό σε κάτι, όταν εσύ το αντιμετωπίζεις έτσι.

Ειναι τοσο πιστο οσο το αντιμετωπιζεις, και οσο πιστη μπορει να ειναι μια εξομοιωση.

Σαν προετοιμασια για καποια πιστα, να μαθεις χοντρικα τις στροφες, ετσι το αντιμετωπιζουν οι f1 οδηγοι. Αν αρκουσε για κατι παραπανω, θα ειχε γεμισει ο πλανητης οδηγους της F1. ;)

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ακομα και στην F1, 2-3 είναι οι κορυφαίοι.
Όλοι έχουμε όρια και ικανότητες. Οι νεοι ταχύτητα και οι μεγαλύτεροι αντοχή π.χ.
Πέραν δε του ανταγωνισμού για τον ανταγωνισμό υπάρχει και η ευχαρίστηση της οδήγησης ή και η virtual απόλαυση των μοντέλων που ποτέ δεν θα οδηγήσεις. Είναι σαν να χαζεύεις ακριβές κιθάρες και vintage synths. Παίζεις πειστικά Minimoog κι ας είναι μια εικόνα στην οθόνη.
Εχουμε ξεφύγει πάντως απο το θεμα. Με αφορά να μάθω αν κάποιοι άλλοι συμμετέχουν στο GT7.

Υ.Γ. Πάντως σου αρέσει να ερίζεις χωρίς λόγο. Εδω λες το αντίθετο π.χ.

Οση σχεση εχει ενας ενισχυτης κιθαρας με μια ferrari τεχνολογικα, τοση σχεση εχει και η εξομοιωση τους.

Αλλωστε το αποτελεσμα στην ηχογραφηση εξομοιωνει το PC. Πραγματι, το αποτελεσμα μαγνητοσκοπημενης F1 σε σχεση με γραφικα καινουργιου παιχνιδιου ειναι πολυ κοντα.

Το να σου κουναει το μπατζακι ο ενισχυτης ομως σαν αισθηση ειναι μακρια. Ποσο μαλλον να μπαινεις στη στροφη με οσα.

Οι μόνοι που τα ευχαριστιούνται πάντως αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι όσοι τα τρέχουν σε εξομοίωση, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες γράφουν καμιά 2000 χιλιόμετρα τη δεκαετία. Από φόβο μην τους αφήσει στη μέση του ταξιδιού περνούν συμβατικά για αυτή τη δουλειά και έτσι τα διατηρούν μόνο ως status symbol για ειδικές περιπτώσεις, τουλάχιστον από ότι βλέπω στο youtube

O Verstappen παιζει GT7. Στ ## μας :ROFLMAO:

Ο δικός μας cos_dr παίζει WRC 8

Εγώ είμαι πιο καλός οδηγός από τον Verstappen:ROFLMAO:
Και από τον LOEB
Και αυτοί δεν παίζουν Montage😘

Εντωμεταξυ, εβλεπα ενα βιντεο ενος τυπου που ειναι top virtual racer και εχει τρεξει και σε κανονικους αγωνες, και κατα αυτον το gtr 2 ειναι καλυτερο οσο αφορα την εξομοιωση απο το GT7 :ROFLMAO: Λογικο το βρισκω, διοτι ριχνεις πολυ περισσοτερο βρισιδι στο gtr2 :ROFLMAO: Φευγει το αμαξι πολυ πιο ευκολα :ROFLMAO:

Διαβασα και ενα ωραιο σχολιο στο βιντεο, οτι το virtual racing ειναι σαν το ποδηλατο με τη μηχανη, παιχνιδι μεν αλλα σε βαζει στο νοημα, πιστευω ειναι διανα παρομοιωση.

Ειλικρινής απορία και sorry για το offtopic: παίζετε κυρίως online με άλλους σε τουρνουά και τέτοια; Δεν έχω PS4 ή PS5 ώστε να παίζω GT7 αλλά μέχρι και το GT6 που έχω παίξει, δεν μπήκα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία και πάντα έπαιζα τους offline αγώνες και το βασικό που μου άρεσε πάντα στο GT είναι η διαδικασία συλλογής αυτοκινήτων που μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον από το να κερδίσω έναν άγνωστο από τη Λιθουανία πχ σε έναν αγώνα με GT3 racers στη Laguna Seca.

Έπαιζα για ένα διάστημα το 5 και το 6 πολύ online το GT. Έπαιζα και λίγο f1. και το Dirt 1 online. Πλεον, οι servers των εκδόσεων που έχω στο PC έχουν κλείσει γιατί κάθε χρόνο βγάζουν καινούρια και μου αρκεί να παίζω τα SP modes για να το διασκεδάσω λίγο.
Online μπορώ να παιξω το AC και το κσνω σπάνια.

Το online έχει τη χάρη του και αξίζει γιατί εκεί τα πράγματα είναι πιο σκληρά και αληθινά, τα ανθρώπινα λάθη δίνουν άλλο thrill και γενικά κάποιος που θέλει να ασχοληθεί, αξίζει και με το GT. Για εμένα κάθε εξομοιωτής έχει τα χαρακτηριστικά του, όλοι είναι στην εποχή μας πολύ εξελιγμένοι, δε μου φάνηκε παράλογο που το GT είναι περισσότερο φιλικό, το ίδιο έχει γίνει με όλα τα παιχνίδια, το BF έγινε arcade στον χειρισμό γιστι τα Online περνάνε κρίση, τα μεγάλα στούντιο ήταν επί πανδημίας κάτω των προσδοκιών, το hardware και οι κονσόλες και τα περιφερειακα αλλα και τα ίδια τα παιχνίδια ακριβυναν και έτσι προσπαθούν να αντιστάθμισουν τη φιλικότητα στον χειρισμό με την αλίευση περισσότερων χρηστών γψγγδθδθγσηφξχδ

Trending...

Νέα θέματα

Back