Αλλος με Fender Telecaster Plus Deluxe;

koap4

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Το ερώτημα αφορά στη FENDER TELECASTER PLUS DELUXE 1989-1992. Επειδη δεν έχω βρει στον κύκλο μου και στον κύκλο γνωστων μου άλλον κάτοχο και νιώθω λιγο μοναξιά και εγώ και η κιθαρίτσα μου που δεν έχει ξαδερφακια, μηπως υπαρχει κανεις που την έχει να γίνουμε πολλοί?

Η άλλη λύση είναι να πάω στο "Εχεις Πακέτο"

Ας επικοινωνήσουν οι κοντινοί συγγενείς της Telecaster μου για μια γνωριμία. THX

tele_HS.jpg

fender_telecaster.jpg

Fender_Telecaster_Plus_Deluxe.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο πρωτος που θα σου απαντησει ειναι ο κος radiohead Jonny Greenwood. Μετα απο αυτο, ακομα και αν δεν απαντησει κανεις αλλος, δεν νομιζω οτι θα πρεπει να σου καιγεται καρφι........

Αυτός ειναι ξάδελφος από τα ξένα, έλεγα μήπως υπάρχει κανένας συμπατριώτης συγγενής  ::)

Ο κουμπάρος μου. Την είχε αγοράσει από το Λονδίνο, πριν άπειρα χρόνια, αλλά, πλέον, δεν ασχολείται καθόλου με το άθλημα και η κιθάρα κοσμεί τη ντουλάπα του.

sent from my caravanserai

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ksekourdistos είπε:
γιατί τόσο ενδιαφέρον ?

νιώθω λιγο μοναξιά
;D

Έγώ θα δώσω μια σφραγίδα έγκρισης Γειασουμάιστερ, μιας και δε βλέπεις κάθε μέρα στο Νοιζ τέλε με διπλό στο bridge και βιμπράτο.

Υπηρξα κατοχος για 10 χρονια.Την ειχα αγορασει πρωτο χερι απο μαγαζι το 1999,ειχε ξεμεινει  στο..ραφι.

Η δικια μου ειχε το σπανιο Firestorm finish.

Το 2009 την εδωσα-πουλησα σε φιλο συλλεκτη ο οποιος πριν λιγο καιρο μου ειπε οτι ελαβε ενα μειλ απο εναν αλλο..συλλεκτη και ρωτουσε για το  firestorm καθως γνωριζε(δεν ξερω πως)οτι μονο 3 τελε στον κοσμο ειχαν βαφεί ετσι.

Φωτο απο το  site του φιλου  μου γιατι ποτε δεν  κραταω φωτογραφιες απο μεγαλους ερωτες.Πληγωνομαι.. :P

10_-FENDER-TELECASTER-DELUXE-PLUS-1991-LTD.jpg

Ksekourdistos είπε:
γιατί τόσο ενδιαφέρον ? ψάχνεις να την ζευγαρώσεις ?  ;D
Αν κάτσει η φάση και βγάλουμε 5-6 καλά δε θα 'ναι?

[quote Έγώ θα δώσω μια σφραγίδα έγκρισης Γειασουμάιστερ, μιας και δε βλέπεις κάθε μέρα στο Νοιζ τέλε με διπλό στο bridge και βιμπράτο.

Το συγκεκριμένο μοντελο τελε δε βλέπω, έχω δει και squier με διπλο και τρεμολο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι η ιδια κιθάρα  ;)

αρκετά εξειδικευμένο το ερώτημα.

δεν ξέρω αν "μετράμε"....  ;) στο ... κάλεσμα

ορίστε μια εικόνα από το διαδίκτυο ίδια με τη δικιά μου

1975%20Fender%20telecaster%20Deluxe%20with%20tremolo%20031%20copy.jpg

Η μόνη εικόνα απ τη δικιά μου που έχω πρόχειρη είναι αυτή στο αβαταρ

freerock1974 είπε:
Υπηρξα κατοχος για 10 χρονια.Την ειχα αγορασει πρωτο χερι απο μαγαζι το 1999,ειχε ξεμεινει  στο..ραφι.

Η δικια μου ειχε το σπανιο Firestorm finish.

Το 2009 την εδωσα-πουλησα σε φιλο συλλεκτη ο οποιος πριν λιγο καιρο μου ειπε οτι ελαβε ενα μειλ απο εναν αλλο..συλλεκτη και ρωτουσε για το  firestorm καθως γνωριζε(δεν ξερω πως)οτι μονο 3 τελε στον κοσμο ειχαν βαφεί ετσι.

Φωτο απο το  site του φιλου  μου γιατι ποτε δεν  κραταω φωτογραφιες απο μεγαλους ερωτες.Πληγωνομαι.. :P
Εγώ την πήρα γυρω στο 1992, μου την είχε προτείνει ένας ξαδελφος μου που ζουσε Αμερικη και την έκανα παραγγελία  σ' ενα καταστημα στην επαρχια, θυμάμαι ότι δεν την είχε ο Στολλας τότε και θα έβαζε παραγγελία και με ρώτησε για το χρώμα όπου μεσα στις επιλογές ήταν και το κόκκινο firestorm, αλλα επέλεξα το πράσινο, λες να ήμουν ο ένας απο τους τρεις κατόχους σήμερα? δε νομίζω να είναι μόνο τρεις αλλά δεν είμαι και σίγουρος πάντως όντως σπάνιο χρωμα αλλά και η ίδια η κιθάρα σχετικά σπανια. Στο νετ κυκλοφορούν πολύ λιγες αγγελίες κυρίως Αγγλία, Αμερικη και Αυστραλια.

Επειδή μπήκα σε διαδικασία μήπως τη δώσω έτσι για αλλάγή, το ίδιο φοβάμαι και εγώ .... μην πληγωθώ τελικά  :'(

dimsonic είπε:
δεν ξέρω αν "μετράμε"....  ;) στο ... κάλεσμα
Δεν μετρατε  ;D η κιθαρα σου ουδεμια σχεση εχει με αυτη του θεματος.... ;)

Υπέροχη κιθάρα,ερωτεύσιμη!

Αν και δε μ'αρέσουν οι Tele,θα ήθελα να έχω μια τέτοια!! 8)

Koap4,

εγώ σου είπα...βρεις δε βρεις ξαδελφάκια, μη τη δώσεις...θα πληγωθείς σίγουρα  ;)

Πολύ μάπα αυτες οι plus παντως γειτονα!!!  ;D

zthanos69 είπε:
Koap4,

εγώ σου είπα...βρεις δε βρεις ξαδελφάκια, μη τη δώσεις...θα πληγωθείς σίγουρα  ;)
Αδερφακια ψαχνει!!! Ξαδερφακια εχει! ;)

Σιγα μην τη δωσει!!!

BillTrantos είπε:
Υπέροχη κιθάρα,ερωτεύσιμη!

Αν και δε μ'αρέσουν οι Tele,θα ήθελα να έχω μια τέτοια!! 8)
Της συγκεκριμένης της έχω ράψει και ωραία "φουστανάκια" που ανάλογα τις ερωτικές μου διαθέσεις τα φοράει

tele_HSS.jpg

tele_SSS_3.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back