Αλλος με Fender Telecaster Plus Deluxe;

zthanos69 είπε:
Koap4,

εγώ σου είπα...βρεις δε βρεις ξαδελφάκια, μη τη δώσεις...θα πληγωθείς σίγουρα  ;)
Εχεις δικιο Θανο, και μιας και την έχεις πιάσει στα χέρια σου ξέρεις καλύτερα, προς τα εκεί τείνω, μάλλον θα αποσύρω την αγγελία

Ξαδερφακια εχει! ;)
Εννοείς τη δική σου τη Strato ε? Αν τις διασταυρώσουμε θα συμπεθεριάσουμε  ;D ;D

Σιγα μην τη δωσει!!!
Κατι παραπάνω ξέρει ο άλλος γείτονας ο Θανος, Μαριε  ;) ή αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι, πιο πολύ για να ικανοποιήσω τη φετιχιστική μου stratocasterική επιθυμία, αλλά μάλλον θα ικανοποιήσω τα πάθη μου με νέα αγορά. Ποιος ακούει τη γυναίκα πάλι  :-X  ;D

Αν βρεις κατι που σε ικανοποιει περισσοτερο δως'τη! Ειναι ωραια κιθαρα αλλα απ'το να παρεις αλλη και αυτη να την φαει η ντουλαπα ειναι κριμα! Ψαξιμο πολυ! Εγω θυμαμαι οτι ειχαν περασει καμια δεκαρια τουλαχιστον strat απο τα χερια μου μεχρι να πιασω αυτη και να πω "εδω ειμαστε"!!! Θα το καταλαβεις οταν βρεις αυτο που θελεις!

edit: Μην τη δωσεις μεχρι την επομενη εβδομαδα! Θελω να ακουσω τους μαγνητες που μου ειπες!!!  ;D

koap4 είπε:
Της συγκεκριμένης της έχω ράψει και ωραία "φουστανάκια" που ανάλογα τις ερωτικές μου διαθέσεις τα φοράει
Αυτή η κιθάρα δε δίνεται, αγαπητέ. Γερνας μαζυ της και με τα φουστανακια της...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back