- Πόντοι
- 2,148
πάρε ένα απ τα δικά μου ?Που να βρω καλύτερα; Έχεις κάτι υπόψη;
Εκείνα να δεις που ΔΕΝ πάνε.....
πάρε ένα απ τα δικά μου ?Που να βρω καλύτερα; Έχεις κάτι υπόψη;
10 λεπτά πριν, dimsonic είπε
μου ρίχνει λίγο ο μπάρμπας....
αλλά άμα γεράσει ο άνθρωπος... όλο πιό λίγε νότες βαράει, όλο κάποιες χορδές λείπουν, όλο πιο αφηρημένα παίζει....
Εκεί πάω λέμεεεε
Κ να παιρνετε το λεωφορειο το (RG) 550 για Κηφισια. Να γραφετε μονο με Παρκερ. Στο μπασκετ να παιζετε μονο SG.Για να γλιτώσετε από την τελεκαστερίνη, πρέπει να κάνετε θεραπεία με γκιμπσονόλη, λεσπολόνη και στρατοκαστερίνη για 335 μέρες.
Άμα λάχει ας ξεθάψουμε και τον (Internet) Explorer ασούμεΚ να παιρνετε το λεωφορειο το (RG) 550 για Κηφισια. Να γραφετε μονο με Παρκερ. Στο μπασκετ να παιζετε μονο SG.
Κ να παιρνετε το λεωφορειο το (RG) 550 για Κηφισια. Να γραφετε μονο με Παρκερ. Στο μπασκετ να παιζετε μονο SG.
Πρωτον αυτα πεσ τα σε αλλο θρεντ ?ΜΑΔΑΦ...να σε δω από κοντά ωρέ γιαούρη, να έχω την Πάρκερ μαζί μου, να switchάρω piezo+mag και να σε γεμίσει μελάνι και εσένα και το δοκάρι σου από πάνω μέχρι κάτω να σου πω εγώ...
REPORTED μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!!
ΥΓ: λιώσε την λέμεεεεεεεεεεεεεε...
Πρωτον αυτα πεσ τα σε αλλο θρεντ ?
Δευτερον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕ ΛΑΙΜΑΙ
Εδω ειναι το φανερο θρεντ βρεΝαι, ναι, ναι, ναι...τα έχουμε ξανακουσει αυτά, κοιτάω γύρω μου και βλέπω κρυφοΤελεμέδες παντου...
Εδω ειναι το φανερο θρεντ βρε
Δε λιωνει βρε Φρηντομ, τελε ειναι αφου. Τα εχουμε πει...
Θα χρειαστεί και λίγο αλητικο παίξιμο από την πάρτη σου το καλοκαίριΔωσ'της να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό!
No prisoners no mercy!!!
No problem.Θα χρειαστεί και λίγο αλητικο παίξιμο από την πάρτη σου το καλοκαίρι