Έπεσα θύμα influencing... (Fender American Telecaster Deluxe)

10 λεπτά πριν, dimsonic είπε

μου ρίχνει λίγο ο μπάρμπας....

αλλά άμα γεράσει ο άνθρωπος... όλο πιό λίγε νότες βαράει, όλο κάποιες χορδές λείπουν, όλο πιο αφηρημένα παίζει....

Εκεί πάω λέμεεεε

ειδες ομως ΕΡΩΤΑ με την 67αρα? και ας της εχει αλλαξει τα φωτα στις μετατροπες....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Nekkon Στο νημα με τα μπακινγκ τρακ εχει πολυ καλυτερα. 

Δεν υπαρχει προβλημα να ειναι 2 chord vamp. Το προβλημα δεν ειναι οτι εχει μονο 2 ακορντα. Η υλοποιηση ειναι το θεμα κ οτι αυτος πεταει κ μια D στο ρεφρεν παιζει κ με λιγο ανεβασμενες δυναμικες κ κατι εγινε. Τα γραφω με μικρα για να ειναι παρενθεση στο θρεντ κ να μην πεφτει το ματι στην παρενθεση μας

Για να γλιτώσετε από την τελεκαστερίνη, πρέπει να κάνετε θεραπεία με γκιμπσονόλη, λεσπολόνη και στρατοκαστερίνη για 335 μέρες.

Για να γλιτώσετε από την τελεκαστερίνη, πρέπει να κάνετε θεραπεία με γκιμπσονόλη, λεσπολόνη και στρατοκαστερίνη για 335 μέρες.
Κ να παιρνετε το λεωφορειο το (RG) 550 για Κηφισια. Να γραφετε μονο με Παρκερ. Στο μπασκετ να παιζετε μονο SG. 

Κ να παιρνετε το λεωφορειο το (RG) 550 για Κηφισια. Να γραφετε μονο με Παρκερ. Στο μπασκετ να παιζετε μονο SG. 
Άμα λάχει ας ξεθάψουμε και τον (Internet) Explorer ασούμε

ΜΑΔΑΦ...να σε δω από κοντά ωρέ γιαούρη, να έχω την Πάρκερ μαζί μου, να switchάρω piezo+mag και να σε γεμίσει μελάνι και εσένα και το δοκάρι σου από πάνω μέχρι κάτω να σου πω εγώ...

REPORTED μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!!

ΥΓ: λιώσε την λέμεεεεεεεεεεεεεε...

ΜΑΔΑΦ...να σε δω από κοντά ωρέ γιαούρη, να έχω την Πάρκερ μαζί μου, να switchάρω piezo+mag και να σε γεμίσει μελάνι και εσένα και το δοκάρι σου από πάνω μέχρι κάτω να σου πω εγώ...

REPORTED μέχρι να σβήσει ο ηλιος!!!

ΥΓ: λιώσε την λέμεεεεεεεεεεεεεε...
Πρωτον αυτα πεσ τα σε αλλο θρεντ ?

Δευτερον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕ ΛΑΙΜΑΙ

Πρωτον αυτα πεσ τα σε αλλο θρεντ ?

Δευτερον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕ ΛΑΙΜΑΙ

Ναι, ναι, ναι, ναι...τα έχουμε ξανακουσει αυτά, κοιτάω γύρω μου και βλέπω κρυφοΤελεμέδες παντου...

Μη μου μιλάς, είμαι τρελλος, τα βλέπω όλα Τελεσίδικα...

@Nekkon ξέχασα να σου πω, λιώστην!!!
Δε λιωνει βρε Φρηντομ, τελε ειναι αφου. Τα εχουμε πει...

Δωσ'της να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό!

No prisoners no mercy!!!

Δωσ'της να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό!

No prisoners no mercy!!!
Θα χρειαστεί και λίγο αλητικο παίξιμο από την πάρτη σου το καλοκαίρι 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back