Ναι, είναιΒασικά καταλήγουν πάνω-κάτω στο συμπέρασμα ότι ο trademark είναι κάτι διαφορετικό από τις ψηφιακές προσομοιώσεις και μάλλον αξίζει τα λεφτά του.

Γεράσιμος
Ναι, είναιΒασικά καταλήγουν πάνω-κάτω στο συμπέρασμα ότι ο trademark είναι κάτι διαφορετικό από τις ψηφιακές προσομοιώσεις και μάλλον αξίζει τα λεφτά του.
Ναι' date=' είναιΒασικά καταλήγουν πάνω-κάτω στο συμπέρασμα ότι ο trademark είναι κάτι διαφορετικό από τις ψηφιακές προσομοιώσεις και μάλλον αξίζει τα λεφτά του.Νομίζω ό,τι πιο αξιόλογο κυκλοφορεί σε μη-λάμπα, συν το γεγονός ότι βγάζεις ήχο και σε χαμηλές εντάσεις. Επίσης, σκεφτείτε και την λύση να πάρετε κάποια προενίσχυση της Tech21 και να την βάλετε σε οποιονδήποτε τρανζιστοράτο. Είναι και αυτό μια λύση. Σε κάθε περίπτωση, ακούστε τα με την κιθάρα σας.
Γεράσιμος[/quote']
Πώς βλέπεις τη λύση να βάλω μια προενίσχυση της tech21 στον άθλιο 15άρη drive μου;Εγώ όχι και τόσο καλή...
Εξάλλου λένε ότι μεγάλο μέρος του ήχου της tech21 οφείλεται στα μεγάφωνά της (κρατάνε μυστικό ποιός είναι ο προμηθευτής τους),οπότε αν δεν έχουμε ήδη ένα καλό μεγάφωνο γιατί να μπούμε στη διαδικασία;Μόνο για να γλιτώσουμε μερικά χρήματα,φαντάζομαι,γιατί δεν βλέπω άλλο πλεονέκτημα.Μπορεί όμως να κάνω λάθος...
Ποτέ δεν ξέρειςΠώς βλέπεις τη λύση να βάλω μια προενίσχυση της tech21 στον άθλιο 15άρη drive μου;Εγώ όχι και τόσο καλή...![]()
Εξάλλου λένε ότι μεγάλο μέρος του ήχου της tech21 οφείλεται στα μεγάφωνά της (κρατάνε μυστικό ποιός είναι ο προμηθευτής τους)' date='οπότε αν δεν έχουμε ήδη ένα καλό μεγάφωνο γιατί να μπούμε στη διαδικασία;Μόνο για να γλιτώσουμε μερικά χρήματα,φαντάζομαι,γιατί δεν βλέπω άλλο πλεονέκτημα.Μπορεί όμως να κάνω λάθος...[/quote']
Το μεγάλο ατού του ήχου της tech21 είναι τα ηλεκτρονικά της, κατά την ταπεινή μου άποψη και μετά τα ηχεία. Δεν διαφωνώ πάντως.
Γεράσιμος
Εξάλλου λένε ότι μεγάλο μέρος του ήχου της tech21 οφείλεται στα μεγάφωνά της (κρατάνε μυστικό ποιός είναι ο προμηθευτής τους)' date='οπότε αν δεν έχουμε ήδη ένα καλό μεγάφωνο γιατί να μπούμε στη διαδικασία;Μόνο για να γλιτώσουμε μερικά χρήματα,φαντάζομαι,γιατί δεν βλέπω άλλο πλεονέκτημα.Μπορεί όμως να κάνω λάθος...[/quote']
Πέτυχα αυτό για τα μεγάφωνα τους
PA speakers in an amp? Tech 21's Trademark 60
Κι άλλη μια 'παλαβή' ερώτηση:Πες παίρνω τον trademark κ μετά θέλω λαμπάτο' date=' μπορώ να βάλω πχ στο effects loop ή ανάμεσα στον trademark κ στη κιθάρα μου μια λαμπάτη προενίσχυση;[/quote']
Ναι. Βεβαίως και μπορείς να βάλεις μια λαμπάτη προενίσχυση αλλά μόνο στην είσοδο του ενισχυτή (σα να συνδέεις πετάλι σκέψου).
Πολλοί θα σου πουν ότι αν έχεις καλή λαμπάτη προενίσχυση δεν χρειάζεται να είναι λαμπάτο και το τελικό του ενισχυτή και νομίζω ότι δεν πέφτουν πολύ έξω.
Έχουμε και λέμε εργονομία ενός τρανζίστορ και μια αρκετή δόση λάμπας.
Προσοχή βέβαια όταν αυτό το σύνολο είναι combo. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι περισσότεροι υβριδικοί που κυκλοφορούν στην αγορά.
Σωστός,με ορισμένες προυποθέσεις βέβαια:Πολλοί θα σου πουν ότι αν έχεις καλή λαμπάτη προενίσχυση δεν χρειάζεται να είναι λαμπάτο και το τελικό του ενισχυτή και νομίζω ότι δεν πέφτουν πολύ έξω.
Έχουμε και λέμε εργονομία ενός τρανζίστορ και μια αρκετή δόση λάμπας.
Προσοχή βέβαια όταν αυτό το σύνολο είναι combo. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι περισσότεροι υβριδικοί που κυκλοφορούν στην αγορά.
θα σου απαντήσω ειλικρινά (και σαν κάτοχος της Tonelab)Ένα πιό ευέλικτο σχήμα που έχω σκεφτεί για μένα είναι η αγορά του Tech21 Power Engine 60(375 Euro από thomann)που είναι τελικός ενισχυτής με καμπίνα και 1x12 στον οποίο μπορείς να βάλεις μια προενίσχυση-πεταλάκι όπως το TRI-AC ή το Tubeman της Hughes&Kettner ή όποιο θές τέλοσπάντων!Το καλό με αυτή τη λύση είναι ότι έχεις μια καμπίνα-τελικό που δεν σου χρωματίζει το ήχο και όποτε βαρεθείς την προενίσυχση την αλλάζεις και έχεις άλλο ήχο.Εγώ μάλιστα σκεφτόμουν αν θα πήγαινε η tonelab με το power engine σαν λύση αλλά δεν ξέρω αφού δεν το έχω δοκιμάσει.Πώς σας φαίνεται το σκεπτικό;