- Πόντοι
- 38
καλα τωρα με κουφανες 8O ...εχω παθει πλακα.πρεπει να τον γνωρισω το πασχα τον ...τυπα :lol:
Καλή έκπτωση είναι το μετα βίας 8% που μου είπε ο υπάλληλος του πρίν μερικές μέρες;1050 λέει με το πεταλάκι ο thunder και κάνει από thomann 830.Κάτι άλλο' date='ξέρει κανείς αν ο thunder E322 και ο E320 έχουν κάποια διαφορά στον ήχο;Ξέρω ότι ο πρώτος δεν έχει reverb και έχει κάποιο crunch gain ενώ ο δεύτερος έχει reverb.Εντω μεταξύ ο πρώτος είναι 100ευρώ φθηνότερος από thomann.Μα +100ευρώ για ένα βάθος ρε γαμώτο;[/quote']
Δεν έχω ιδέα τι ήχο έχουν, αλλά τα reverb tanks που έχουν
συνήθως οι ενισχυτές νομίζω κοστίζουν γύρω στα 35 ευρώ.
ο thunder με τον screamer πάντως έχουν τεράστια διαφορά στον ηχο με τον πήχη να κλείνει προς τον screamer φυσικα..990 τον έχει ο Θωμάς και όπως είπες 1050 με την έκπτωση ο λογοθέτης οπότε δεν μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην τιμή.. κατά την γνώμη μου παρτον απο Ελλάδα διότι είναι βαρύ πράγμα και πολύ πολύ ευαίσθητο' date='δεν είναι για πολλές μετακινήσεις (λάμπες...)[/quote']Φίλε whitenoise θα διαφωνήσω και θα τονίσω ακόμα μια φορά την υποκειμενικότητα της κρίσης μας.Δύο φορές πήγα και τους άκουσα(screamer,thunder) και τις δύο με κέρδισε ηχητικά ο thunder.Χοντρικά θα έλεγα ότι ο thunder είναι για blues-rock-hard rock ενώ ο screamer είναι πολύ πιό βρώμικος με αρκετά περισσότερα γκάζια.Πάντως ο thunder χωρίς το βάθος κάνει 722¤ από thomann και όντως οι τιμές δεν έχουν τραγική διαφορά από Ελλάδα αλλά εγω θα περιμένω και τον carvin nomad 112 να δω τι λέει.Τελικά τον peavey classic τον ξανακουσα με την rockinger και δεν μου άρεσε τοσο πολύ ιδίως η παραμόρφωση του.Αυτά όμως είναι υποκειμενικά όπως είπα και καθένας ας ακούει πρίν αγοράζει.