Waterfall-K είπε:
Ε πως δεν βλεπεις καποια απαντηση? Ο Neeq ηταν σαφης.
Με λιγα λογια η απαντηση του ηταν "οποιος καταλαβε, καταλαβε." ;D
Συμφωνω. 8)
Η απάντησή σου σε συνδιασμό με την ''ειδησεογραφία'' που τρέχει σε διπλανό πόστ με αναγκάζουν να επανέλθω
Δεν είδα κανέναν να υποστηρίζει με το ίδιο σθένος αυτά τα επιχειρήματα απέναντι σε ένα υπαρκτό πρόσωπο στυλ ''Σφακιανάκης'' .Το τι θα μπορούσα να απαντήσω εγώ στο Νικ ,ή στο ndNikola ,ή σε σένα παύει να έχει ενδιαφέρον ,καθότι το σπανακόρυζο μου αρέσει ,αλλά δεν μπορώ να σε πείσω ,ότι πρέπει να το εκτιμάς κι εσύ ..............Θα είχε πραγματικά μεγάλη πλάκα να έμπαινε ο Σφακ εδώ μέσα να μας έλεγε τη γνώμη του κι αυτός . Πραγματικά θα ήμουν περίεργος να δω ,με τι τρόπο θα του απαντούσατε ;D
Παρεπιπτόντως ,όσα τραγούδια-διασκευές του κι αν βάλατε ,μουσικά ,πλην φωνής είναι άψογα . Αν τα είχε ποστάρει κάποιο μέλοςτου φόρουμ σαν κλιπ-διασκευή ,δεν θα υπόκτω σε τέτοιο δημόσιο χλευασμό. Στη χειρότερη κάποιοι να έλεγαν , φίλε μουσικά είσαι άψογος ,πρόσεξε τα φωνητικά σου γιατί από προφορά δεν τα πας καλά .
Δεν υπάρχει βεβαίωση εκπαίδευσης στο καλό γούστο, για να αποδείξει κάποιος στον άλλο ότι το γούστο του είναι καλύτερο και να πείσει τον άλλο ότι έχει απαίδευτη κριτική ικανότητα.Στη τελική και οι κριτικοί τέχνης γι αυτό αμφισβητούνται, αν δε κάνω λάθος . Δεν είναι επιστήμονες ,δεν υφίσταται τέτοια επιστήμη, απλά τυχαίνει να έχουν επικεντρώσει τη προσοχή τους σε ένα τομέα ,χωρίς όμως κάποιο επιστημονικό έρεισμα ,απλά βλέπουν ,ακούν κλπ
Σίγουρα ο τομέας της Φιλοσοφίας που ασχολείται με την αισθητική της τέχνης, δεν χρησιμοποιεί κομπιούτερ να μετράει πωλήσεις ,αλλά δεν βγάζει και οδηγίες χρήσεως κολλημένες πάνω στα σιντι που ακούει ο κόσμος για να τον καθοδηγεί στο τι είναι σωστό ή λάθος ,μπας και ξεστραβωθούμε . Δεν διαθέτει την απαραίτητη πιστοποίηση του τι είναι διατροφικώς υγειινό και αποδεκτό για δημόσια κατανάλωση.
ΥΓ αυτό το μακριά από αυτόν ,αλλά δυστυχώς έχει μαζέψει και έχει παίξει απίστευτα πράγματα ,αλλά ήταν επαγγελματίας προμόσιον ντι τζέι ..........................συγνώμη κιόλας -με κάθε επίγνωση και για να αλλαφρύνω λίγο το πράγμα - μου θυμίζει το ''Η δουλειά δεν είναι ντροπή και η κόρη μας τάνα είναι ,αλλά δεν το διαφημήζουμε κιόλας''. Είναι γνωστό ότι όλοι μας έχουμε κάνει πράγματα ''περίεργα'' κατά καιρούς ,ακόμα και η ακρόαση γελοίων'' τραγουδιών είναι στο πρόγραμμα ,όταν όμως είναι δουλειά μας να βάζουμε ''γελοία'' τραγούδια μας κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με τον εν λόγω κύριο που λοιδωρίσαμε ,καθότι κι αυτός επαγγελματικά το κάνει . Οπότε...........
Πραγματικά χωρίς καμιά διάθεση να προσβάλω κανέναν